Proaspat posesor de renault 19, intrebari
![]() ![]() ![]() |
Proaspat posesor de renault 19, intrebari
al3x3 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
Ex Renault 19 1.8 RT (1993) .. .- -- - .... . ... - .. --. |
|||
balboa4you |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 April 08 ![]() |
nu am gasit nici o buba,doar ca la mine nu sta o masina mult,,prostia mea,o iau ii repar ce nu imi place ,ii scot hibele si dupa aceea ma satur de ea ,,totdeauna asa am facut ,am vandut o masina buna si mi-am luat alta si iar m-am apucat sa repar la ea ,ii drept ca ii si un hobi,imi place sa imi fac masina sa imi fie pe plac,o singura masina am avut cu care a trebuit sa ajung in service in rest eu repar tot,am lucrat in domeniu si imi place si cam asta e,pret ? ce sa zic? ,sincer cu mai putin de 2000 e nu o dau,daca te intereseaza iti spun tot ce am facut la ea si ce ar mai fi de facut
17 Jul 2008, 13:23: pai depinde si cum arata masina si ce vopsea iti permiti sa iei,daca iei o vopsea buna pe la 10 15 mil manopera iti iese masina ca lumea This post has been edited by balboa4you: 17 Jul 2008, 13:23 |
--------------------
renault 19
renault 19 1988
1988
|
|
sonkyR19 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Deviem de la subiect ..da si eu sunt in cumpana .daca sa o vand sau nu.Cert e ca acuma se schimba tot pe motor ,segmenti ...supape ,semering-uri,dupa aceea motorul va fii ceas,impreuna cu partea de aprindere electrica
Masina arata bine ,as vrea sa o dau dar daca nu iau 2500 ,2300 minim nu o dau pentru ca arata bine si va merge si mai bine,dupa ce se schimba tot(o gramajoara de banii cheltuiti). Sunt prins de mirajul masinilor mai noi (dar nici o masina din 2000 cu N|+1 km nu ma incanta),desi R19 m-ar mai sluji cativa ani,pana o sa-mi pot lua ceva nou sau second ,dar nu de la ordinari deastia ce dau km in spate .Nu stiu cum merge pretul masinilor de genul asta in realitate ca pe net lumea cere. |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
Salutari
am consum in oras de 10 la suta gaz am fost pe trans-fagarasan cu ea de la pitesti si ma-am intors pe valcea si am avut consum de gaz 7,6 am bagat de 700 ron fix gaz si nu mai aveam in butelie 2,5ron litru gaz poti sa mergi in oras frumos si sa schimbi usor la 2000 de rotati degeaba apesi pedala la fund in a 5-cea ca mai bn ii dai a doua si te duci la 100 important e sa simti motorul k iti dai seama cand il sugrumi |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:46 |