cel mai ..... twingo, un fel de concurs
![]() ![]() ![]() |
cel mai ..... twingo, un fel de concurs
catalincre |
![]()
|
||
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Nu-i rea ideea ...
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
idei nush... dar la intalnire ma bag ... in bucuresti sa fie:p
ATENTIE: limbajul de tip irc ... sh tz k ... este interzis prin regulament |
--------------------
renault
twingo
- -
-
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce, insa in ultima perioada imi place foarte mult Twingoooooo (si nu ma refer la cel nou), desi intainte nu eram deloc incantat cand vedeam unul pe strada....si cativa dintre membrii cu Twingo de aici stiu la ce ma refer...poate ca aceasta schimbare vine si in urma design-ului nou adoptat de producatorii auto in ultima perioada pentru masini mini...mi se pare ca Twingooooo pare mai mult decat o adunatura de suruburi si metal unite intr-o oarecare fabrica...pare a fi o masina cu personalitate care stie sa-si rasfete soferul cu o doza de fun destul de bogata...nu stiu...cel putin asa vad eu acum aceasta masina...
Daca va hotarati sa faceti vreun concurs, eu as vrea sa fac parte din juriu. ![]() This post has been edited by j.d: 21 Aug 2008, 00:14 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
De intalnire se tot vorbeste ceva timp... acum imediat trece "vacanta" si nu am facut nimic... eu zic ca mai este inca timp de o intrunire... undeva la munte...si drum bun...
si acolo ne putem da mari cu ce masini avem... toate sunt frumoase si au cateceva special.... ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
j.d dupa semnatura se vede ca te pricepi la ce poti pune pe o masina asa ca vei fi presedinte de juriu si nu numai pentru asta dar si pentru descrierea obiectiva facuta masinii noastre comune. cine este pentru? pentru inceput propun intocmirea unei liste cu participanti si o lista cu propuneri de locatie si data. sa deschida careva un topic nou cu listele astea, un moderator participant sau presedintele juriului. hai fratilor sa ne adunam ca de lumea virtuala avem timp la iarna.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
Kostyn Twingo |
![]()
|
![]() Costin Group: Members Posts: 59 Joined: 20 September 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare frati twingari, cred ca de un an si ceva se tot vorbeste de o mare intalneala intre bubulici, dar ceva concret .... nimic.Eu am sa propun din nou si pentru ultima oara sa vad cine se incumeta de data asta.Propun la un munte, ex. Busteni, iar perioada sa fie sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie, ori mult mai devreme ... veniti cu pareri si idei.
|
--------------------
Renault Twingo
Renault Twingo
- B-69-PKL
2001
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Si se facu liniste...!
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(Kostyn Twingo @ 10 Sep 2008, 07:58) salutare frati twingari, cred ca de un an si ceva se tot vorbeste de o mare intalneala intre bubulici, dar ceva concret .... nimic.Eu am sa propun din nou si pentru ultima oara sa vad cine se incumeta de data asta.Propun la un munte, ex. Busteni, iar perioada sa fie sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie, ori mult mai devreme ... veniti cu pareri si idei. In ultimul week end din septembrie se organizeaza intalnirea nationala reno.ro,deci puteti sa va folositi de ocazia asta.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
dragilor, mie mi-ar placea sa nevedem cu totii dar am programare sa-mi nasca nevasta asa ca nu cred ca ma pot vedea cu voi in ultimul we din sept
astept alte propuneri... |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
... daca te uiti pe topicul de intalniri
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:33 |