Purificator de aer pentru autoturisme, Aer curat in masina...
![]() ![]() ![]() |
Purificator de aer pentru autoturisme, Aer curat in masina...
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
nasurile sensibile sunt folosite in oenologie. chiar asa li se zice oamenilor care se ocupa cu mirositul vinurilor, NASURI.
deci thunder, reprofileaza-te, parerea mea, e pacat sa-ti irosesti nasul pe praful din bucuresti mesaj catre primar: mare ti-e gradina domnule si mult praf incape in ea! |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai ia lasati voi alumina in pace ce atitea discutii??? Eeeee...cine vrea pune cine nu nu.Punct si cu asta basta.
Si nu m-am clonat sa stiti...asta e ptr dnu dodone. Cum am mai spus eu o sa incerc si cind o sa am cel mai curat aer din masina...NA ca nu o sa dau la nimeni!SIC! ![]() Acu si rahatu stiu ca e toxic dar unii au mincat si nu au murit... ![]() This post has been edited by thunder77: 19 May 2008, 16:59 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
CarreraGT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 May 08 ![]() |
QUOTE(thunder77 @ 19 May 2008, 17:55) Mai ia lasati voi alumina in pace ce atitea discutii??? Eeeee...cine vrea pune cine nu nu.Punct si cu asta basta. Si nu m-am clonat sa stiti...asta e ptr dnu dodone. Cum am mai spus eu o sa incerc si cind o sa am cel mai curat aer din masina...NA ca nu o sa dau la nimeni!SIC! ![]() Acu si rahatu stiu ca e toxic dar unii au mincat si nu au murit... ![]() Alumina activata cu impregnatie de KMnO4 e folosita si in cel mai bun purificator de aer din lume, IQAir. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
1999 TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 17:56 |