Femeile astea...
![]() ![]() ![]() |
Femeile astea...
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(DrK @ 25 Apr 2008, 10:49) Also checked! ![]() Am auzit o replica misto de tot!...Anti-misogina...Chiar androgina... I: Cam ce-i ramane de facut unui barbat insurat / cuplat cand vede o demoazela atragatoare si oarecum disponibila...?... R: Sa ajunga la capatul lantului si sa latre... Sursa: Jeff Dunham...ventriloc...youtube... Are flacaul niste replici de toata frumusetea! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aveti grija baieti de o gagica cu audi a4 negru numar B 67 UNA ( parca, sau 56 pe acolo oricum
![]() am vrut sa cobor sa o intreb pe unde e sponsorul ei sau daca are nevoie de ajutor in legatura cu ceva ca poate gasim o solutie. Mai a fost una isterica pe la supermarketul billa care m-a claxonat si dadea din maini tot isterica desi nu aveam unde sa avansez... dupa ce am avansat, amandoi am vrut sa o luam prin parcarea supermarketului ca sa scapam de aglomeratie si astfel ne bagam prin parcare amandoi ea pe un rand eu pe alt rand si cand ajung in capat ea apucase sa iasa de pe el. Cand m-a vazut iar a calcat-o sa fuga, m-am tinut dupa ea desi lua curbele destul de stranse ( miracol sau nu? cred ca masina a ajutat-o mult ![]() ![]() This post has been edited by blak2oo8: 26 Apr 2008, 07:59 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Si de-ar fi singurele...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca femeile cu audi o urmaresc pe prietena... ieri dupa-amiaza a intrat o femeie cu audi-ul ei pretios ( primit cadou tin sa specific ) in loganul prietenei. partea stanga din cate am vazut eu aseara in 10 secunde era destul de afectata ( ambele portiere trebuiesc indreptate, dar dupa mine mai repede schimbate, si aripa spate era putin atinsa ).
o sa revin cu foto. dupa ce mi-a povestit cum s-a intamplat totul m-a enervat faptul ca tipa aia a mai avut tupeul sa zica ca prietena mea a fost de vina + a venit cu un martor care pur si simplu nu a fost acolo :|. La constatari i-a fost data dreptate prietenei mele ( thank god, ca nu are casco ). daca imi poate recomanda cineva un service, l-as ruga foarte mult! soferite la volan si solutiile gasite: <span class='edit'>28 Apr 2008, 17:32:</span> http://www.protv.ro/filme/o-soferita-si-a-...l?id_file=51209 ![]() This post has been edited by blak2oo8: 28 Apr 2008, 17:33 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
gata? nu mai aveti ce povesti?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Acuma digeram mielu' si ne-a cam scazut "combativitatea"!
![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 28 Apr 2008, 19:41 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pai acum trebuia sa va dati drumul la gura
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
marian-j |
![]()
|
Pana si pentru asta ne e lene!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Huh!...Subscriu!
A incercat fi-miu sa ma faca sa ies din starea de letargie reptiliana, dar n-a prea reusit: am impins caruciorul cale lunga sa-mi ajunga... Poate maine seara, dupa ce ies din tura, sa fiu mai volubil... Azi, nicio sansa!... ![]() This post has been edited by Adila16: 28 Apr 2008, 21:56 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Nu mai criticati femeile, chiar daca gresesc grav uneori isi cer scuze si recunosc greseala. Drept dovada, un coleg mi-a povestit in dimineata asta urmatoarele:
" Am coborat in parcare de dimineata. Am gasit masina facuta zob in parcare: bara sparta, aripa aproape jupuita, portiera sofer infundata grav." Surprinzator, gagica a lasat numarul de telefon la care poate fi contactata. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mana sus cine a vazut o femeie la volan (sau in general) sa isi ceara scuze...
eu ridic pe jumatate mana. nu sunt foarte convins.. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 29 Apr 2008, 09:40) mana sus cine a vazut o femeie la volan (sau in general) sa isi ceara scuze... eu ridic pe jumatate mana. nu sunt foarte convins.. Niste maini fluturate in semn de multumire am mai vazut pe ici pe colo dar de scuze nu-mi amintesc. ![]() Vezi,daca vor ele sa fie dragutze iti vine sa le mananci.Dar si cand vor sa fie scorpii le reuseste de n-ai aer! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
si masina noua cand o iei ti se spun numai plusurile nu si ca dupa 10.000 de km troncane din toate partile
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
Ai dreptate.Si exact ca si masinile pe masura ce imbatranesc au costuri de "intretinere" tot mai ridicate!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
primul episod din serialul .......uite cine a mai luat carnetul sau uite inca o blonda la volan
http://www.antena1.ro/htm/ucenika/1899_simona_stoica.htm frumos cv ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Uite ce spunea Cindy Crawford:
You start out happy that you have no hips or boobs. All of a sudden you get them, and it feels sloppy. Then just when you start liking them, they start drooping. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
marian-j |
![]()
|
Mere,pere,si bretele!
![]() ![]() 7 May 2008, 16:02: Nu stiu pe la voi cum e dar eu observ o crestere a numarului de taximetriste!Ce naiba nu mai se gasesc locuri de munca sau a dat strechea-n muieri? This post has been edited by marian-j: 7 May 2008, 15:02 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hahahaha ! V-am prins vrajitoarelor ! Deci discutati fara mine, ai ?
![]() Pai cum sa-l vad oameni buni daca in perioada cand a fost lansat "Coltul Misognilor Reloaded" (ca sa citez un clasic in viata), subsemnatul si-a luat talpasita la tara de sarbatori ? ![]() Sa incepem sau nu ? Ca tot se plange Sadi ca nu are ce modera... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu raman cu parerea mea: Femeia e stalpu' la casa!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Am citit azi o chestie care mi-a spus multe despre perseverenta intr-o oarescare prostie a unor femei. Ma gandeam sa impartasesc si cu voi ceea ce am citit (probabil ati vazut personajul la tele daca v-ati uitat duminica la motomagia pe tvr2) nu de alta dar, pe mine unul m-a enervat la culme. Si asta nu ar fi tot... pe langa aceste personaje mai sunt si altele, fara de care aceste... doamne\domnisoare nu ar putea exista, si anume barbatii (???) care admira (ba mai mult ridica in slavi si poarta un respect de-a dreptul libidinos pentru... ) astfel de femei doar pentru ca le cunosc, sau au nu stiu ce bucurie la ele, dar in alte situatii, pe altele care ar "comite" aceleasi greseli, le-ar umple de organe si respecte...
Ma uit la forumul nostru, avem fete (pe care nu vreau sa le comentez in niciun fel - sper sa nu le deranjez in niciun fel cu acest exemplu), care pe alocuri sunt criticate (pt moderari sau mai stiu eu ce), iar in alte topicuri, pe "alte" forumuri, incercam sa socializam cu ele, in cel mai neanderthalian mod posibil. Ca sa concluzionez, aplicand filosofia "da, deci nu", stiind ca si noi barbatii avem o mare musca pe caciula, zic "Noi va credem, dar nici voi sa nu mai facem" (care se aplica retroactiv, desigur). PS Sper ca se intelege ceva din carambolul meu de frustrari ![]() This post has been edited by MuciX: 7 May 2008, 15:48 |
--------------------
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
un banc pentru ele :
Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te... sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
una era sa se suie pe mine azi
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Dar tu nu te-ai lasat...de la prima intalnire!
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Adila16 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:14 |