Solutie ieftina, mp3 + car kit
![]() ![]() ![]() |
Solutie ieftina, mp3 + car kit
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La vechea masina conectam telefonul Nokia prin mufa jack la casetofonul Domotec
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Hai man, ai bani de clio si k800 si nu poti sa mai dai 5-7 mil pe un mp3 si 4 boxe mai rasarite?
PS: In primul rand banii nu se arunca pe fereastra, iti cumperi ceva pt tine si care sa te tina multi ani de acum incolo. Nu te pune nimeni sa arunci banii pe fereastra, dar fara cheltuiala nu cred ca poti avea si pretentii. Mai am prieteni care se chiunie si acum cu emitatoare fm infipte in bricheta, cu stick-ul mereu plin cu muzica, bani cheltuiti degeaba si pana la urma tot o gainarie a iesit pt ca se aude varza. Si tot mp3 si-au cumparat. Cand de fapt poti sa-ti iei de la bun inceput o solutie gata facuta cu 4*50rms si poate ceva finut cu telecomanda. Si crede-ma ca nu se compara sunetul si claritatea. Si app. cat timp pierzi de fiecare data pana scoti telefonul si dai drumul la muzica. Dezavantaje sunt o groaza. Pt mine asta e solutia omului sarac sau zgarcit. This post has been edited by KTC: 4 Apr 2008, 15:10 |
--------------------
Dacia
1310
- IF 75 KTC
`85 (54cp) BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eu nu pot decat sa-l aplaud pentru ingeniozitate si pentru faptul ca nu a aruncat cu banii pe fereastra.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Multumesc ionut ! Ma bucur ca cineva a vazut jumatatea plina a paharului !
@ KTC , am avut bani de k800 si de clio insa nu mai am bani nici sa fac plinu la ea ! Solutia mea se adreseaza persoanelor care sunt intr-un impas si vor o solutie de moment ! Daca m-ar costa 5-7 milioane toata treaba as face-o cu cea mai mare placere insa ai uitat sa precizezi pretul adaptoarelor pentru comenzile de pe volan si pentru consola centrala , care nu sunt tocmai ieftine ... poate 5-7 milioane sunt doar aceste 2 adaptoare ! pe langa asta se vede ca nu ai auzit muzica stock dintr-un clio care nu e deloc de neglijat ! Refetitor la dezavantajele evidentiate de tine , daca ai fi avut k800 ai fi stiut ca are buton instat de redare a muzicii ! ![]() Regards This post has been edited by houseISmusic: 4 Apr 2008, 15:23 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Din intamplare am chiar k800
![]() Si nici eu nu am bani mereu de facut plinul, dar totusi bucata cu bucata mi-am luat si muzica si statie. Si cum sta in fata blocului ca sa nu faca picioare am mai investit si intr-o alarma. Si daca ar fi sa fac treaba asta din nou as cumpara ceva si mai bun. |
--------------------
Dacia
1310
- IF 75 KTC
`85 (54cp) BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Atunci pune mana si invata-i toate comenzile
![]() Alarma mi-am pus si eu si pana la urma m-am hotarat sa le iau una cate una , o sa-mi cumpar un mp3 , dupa aia adaptoarele , dupa aia boxe ![]() spor ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Imi cer scuze houseISmusic dar nu prea am inteles. Cum adica caseta cu conectare la CD/MP3? Trebuie sa recunosc ca nici nu prea ma pricep la chestii din astea. Daca ai putea sa-mi explici mai in amanunt ti-as fi recunoscator. Multumesc anticipat si felicitari pentru solutia low-cost pe care ai gasit-o!
![]() P.S.: As putea face acelasi "artificiu tehnic" si cu un telefon Nokia 6280? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
E ceva in genul...vezi poza.
Caseta e fake...ia semnalul prin jack si cred ca-l da prin capul de redare al cesetofonului. N-am avut asa ceva, nu stiu exact ce claritate ar avea sunetul. [attachmentid=1627442927] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
io n-am clio, am logan cea mai ieftina versiune dar am carkit bluetooth. cand intru in masina, dupa ce pun cheia in contact imi preia automat telefonul fara ca eu sa fac nimic pt asta (telefonul ramanand bine merci in buzunar). cand scot cheia, il elibereaza. cand suna imi opreste muzica si-mi da sonorul in boxele masinii. sonorul e de calitate, ma inteleg cu interlocutorul fara nici o problema, fara ecouri sau alte probleme. lucreaza cu pana la 3 telefoane. cand nu gaseste telefonul meu le cauta pe celelalte. adica (virgula) cand conduce masina sotia ii preia telefonul ei. daca ne urcam amandoi in masina are prioritate telefonul meu (fiindca in situatia asta in mod normal eu conduc, deci eu am nevoie de carkit). are o singura mare problema pe care n-am reusit sa o rezolv: daca te suna blonda cat esti cu sotia in masina e cam nasoala treaba
![]() This post has been edited by -Scorpio-: 7 Apr 2008, 07:29 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
- SV-XX-XXX
2010 Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Salut duyu ! Multumesc de aprecieri ! Caseta e ca in poza pusa de hellcat si o poti cumpara de oriunde ( eu am cumparat-o din Titan Mall cu 10 ron ) !
Nokia nu am avut niciodata si nu stiu ce fel de mufe foloseste ! Sony ericsson au scos un tip de casti ( de la HPM-70 in sus ) formate din 2 parti ! Prima parte se conecteaza la telefon si are ca iesire o mfa la care se poate conecta o mufa jack , iar cea de-a 2 parte sunt castile propriu zise care se conecteaza direct la mufa jack ! Iti pun o poza sa vezi exact despre ce e vorba ! Intereseaza-te si vezi daca exista astfel de casti la nokia si ma anunti eventual sa te ajut in continuare sau daca vrei ne putem intalni sa vezi exact despre ce e vorba si cum suna ! Regards Attached thumbnail(s) 4.jpg ( Size: 90.42k ) Number of downloads: 207 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc de ajutor baieti. Din pacate Nokia nu are acest "sistem" de mufa ca SE si am uitat sa mentionez ca eu am RCD... deci acest tip de solutie low-cost nu functioneaza la masina mea.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
houseISmusic |
![]()
|
Multumesc , deasemenea si tie !
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(hellcat @ 6 Apr 2008, 20:12) E ceva in genul...vezi poza. Caseta e fake...ia semnalul prin jack si cred ca-l da prin capul de redare al cesetofonului. N-am avut asa ceva, nu stiu exact ce claritate ar avea sunetul. [attachmentid=1627442927] Sunetul este surprinzator de bun. Nu se aude nici un sunet de fond specific unei casete, decat motorasul din interiorul casetofonului care roteste in gol unul dintre orificiile casetei, dar, evident, il auzi decat cand sunetul e la minim. Referitor la playerul din Sony Ericsson-uri mi se pare ca este foarte ok. Eu mi-am legat la Megane o mufa AUX conectata la iesirile speciale ale CD Playerului la care conectez prin metoda specificata mai sus un SE W810i. Singur problema e ca la un volum redus se aude un fasait, dar care devine imperceptibil la cresterea volumului. In schimb, la volum mare muzica ia alta "culoare"... Am boxele stock ale masinii, de care nu prea sunt multumit, dar micutul WALKMAN il schimba radical...un bass mult mai puternic si mai rotund (volumul playerului nu trebuie sa fie maxim pentru ca apar distorsiuni) Ba mai mult...este cu 2 clase peste sunetul de la un CD Audio obisnuit.. Este putin incomod, dar pentru sunetul care rezulta eu zic ca merita. ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 14:35 |