capac rezevor blocat, capac rezervor blocat
![]() ![]() ![]() |
capac rezevor blocat, capac rezervor blocat
VyRuZ |
![]()
|
||
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|||
d0ru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 November 10 ![]() |
Ma gandeam la unul nou..
|
--------------------
Renault
Megane II
2005/1.4 16v
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Nu cred că se găsesc de vânzare separat. Unul SH dar în stare bună ar trebui să fie suficient.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
QUOTE(d0ru @ 10 Dec 2010, 15:42) Am desfacut un astfel de mecanism de usita rezervor la Clio3. Ideea e simpla, poti inlocui motorasul cu un altulde la oglinzi electrice, sau de pa la masinute de jucarie. Eu am luat de la o oglinda electrica de pe un MB avariat, s-a potrivit perfect fara nicio modificare. |
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am o intrebare.
Cum se inlocuieste cablul sau pintenul-zavor care blocheaza usa rezervor? Am avut o reparatie langa rezervor si cred ca la remontare, baietii au rupt pintenul-zavor, care intra si blocheaza usa.Mecanismul functioneaza, dar cand blochez din card, pintenul-zavor se duce spre gaura, dar nu mai ajunge pana in gaura de la usita ca sa o blocheze. Am pipait dedesubt si capatul est mai scurt, ceea ce ma face sa cred ca l-au rupt. Si cum arata acel pinten-zavor,?Este fixat in prelungirea cablului? Cum il gasesc sau se cumpara cu totul? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Este de inteles problema ta, dar NU cred ca este nevoie sa postezi acelasi lucru copy-paste intr-un timp destul de scurt in trei topice diferite:
QUOTE(cosmin_69 @ 8 Nov 2023, 20:15) Am o intrebare. Cum se inlocuieste cablul sau pintenul-zavor care blocheaza usa rezervor? .... Si cum arata acel pinten-zavor,?Este fixat in prelungirea cablului? Cum il gasesc sau se cumpara cu totul? QUOTE(cosmin_69 @ 9 Nov 2023, 20:51) Am o intrebare. Cum se inlocuieste cablul sau pintenul-zavor care blocheaza usa rezervor? .... Si cum arata acel pinten-zavor,?Este fixat in prelungirea cablului? Cum il gasesc sau se cumpara cu totul? Lucru interzis si de Regulamentul forumului: QUOTE j. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Scuzati!
![]() Nu stiu sa sterg mesajul, dar am pus emoticon in locul mesajului. Aici totusi asteptam un raspuns. In fine...am inteles. Desi functioneaza, o sa il demontez tot eu si ma conving ce are. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Daca cineva dorea (ajutorul este benevol) sa iti raspunda o putea face dupa primul post, NU era nevoie \necesar sa mai faci copy-paste in alte doua locuri \posturi, asta referitor la "Aici totusi asteptam un raspuns.", celalalt post din alt topic a fost doar cu doua minute inaintea acestuia de aici (la 20:51) iar precedentul din alt topic doar cu o zi in urma (8 Nov 2023, 20:15)
![]() This post has been edited by Gil26: 9 Nov 2023, 21:37 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:34 |