Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Chiar conteaza ce masini au altii in trafic ?, Cedati trecerea dupa marca si tipul masinii ?

Flamingo
post 24 Apr 2009, 12:48
Post #91

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

De acord cu tine bre, insa ala a profitat ca eu sunt mai "mic" decat el si ca o sa-l las, ceea ce s-a si intamplat pana la urma, dar cu Matizul din spatele meu... Oricum nu avea loc decat daca eu franam brusc... si apoi de unde stiu eu ca matizaurul nu intra in mine ? rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 22 May 2009, 08:25
Post #92

Membru "SPARKY Team"

Azi unul cu un X5 m-a lasat sa ma bag de pe o straduta pe o artera importanta... Nu de alta dar oricum nu avea unde inainte. Deci se poate... blink.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
alexumf
post 22 May 2009, 14:40
Post #93

MEMBRU CHELIOS

Group: Members

Stay out of my way icon_twisted.gif ...

Glumeam, sunt baiat de treba... las in fata si ma bag in functie de urgenta sau lipsa acesteia..de cele mai multe ori lipsa..
Oricum apreciez foarte mult avariile si o mana ridicata...indiferent de caz

--------------------
Renault Megane Coupe 2006
RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
+
fanu_WZI
post 22 May 2009, 14:52
Post #94

Membru in trecere

incep sa nu mai las femeile sa intre de pe stradutele laterale. trecand peste faptul ca oricum nu-ti multumesc niciodata mi s-a intamplat de sute de ori sa vreau sa intru eu si nici o femeie sa nu ma lase.

chiar eram cooperant pana acum 3-4 saptamani si lasam. acum nu le mai las chiar daca nu ma grabesc

--------------------
Megane Sedan Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3
+
Flamingo
post 22 May 2009, 15:07
Post #95

Membru "SPARKY Team"

Deci caz real care se intampla frecvent. Poate va regasiti...

1. Se merge in coloana sau nu...
2. O masina da sa iasa dintr-o parcare paralela cu drumul. Tu zici, hai las sa iasa, ca doar n-o fi foc...
3. Masina face nspe mii de manevre, si deja te umpli de draci, in fine... e "vina" ta ca ai vrut sa fii domn / doamna.
4. Pana la urma omul iese, unii multumesc, altii nu... dar nu aici vreau sa ajung...
5. Constati ca la nici 50-60 m da semnal drepta ca vrea sa parcheze in acelasi sir de masini de unde iesise mai devreme. mad.gif Probabil mai aproape de scara blocului unde locuieste. Atunci mai pierzi cateva secunde sau minute bune, functie de sofer...

Pai mai nene... Nu cumva astia isi bag joc de noi ? Sau e nesimtire pe fata si prostie cat cuprinde ? Nu mai bine faci asta cand vezi ca nu vine nicio masina ? Deci tine si de educatie...

Si vorba lui fanu_WZI... uitasem ca sunt misogin dar imi aduc aminte de fiecare data cand o femeie nu multumeste sau nu ma lasa sa ma bag.

This post has been edited by Flamingo: 22 May 2009, 15:10

--------------------
+
Afrodita
post 22 May 2009, 15:49
Post #96

membru

eu las avariile vreo 30 de secunde (depinde cat de incantata sunt tongue.gif) si nu uit sa multumesc si sa las la randul meu.

ps: ma enerveaza cumplit chitrosii care stau in coloasa la stop si vazand ca e o strada in dreapta lor nu lasa spatiu, asta ca sa nu mai zic si de faptul ca te vad ca semnalizezi si astepti ca boul, din stanga lor, sa intri pe strada cu pricina. alta nesimtire cronica mi se pare dimineata, cand trebuie sa ies de pe straduta mea si sa fac dreapta spre oras, iar pe sensul ce duce spre "inima" piperei este coloana, sa se bage repede repede inca 1 metru, sa astepte in fundul aluia din fata, dar sa nu ma lase si pe mine sa ma strecor, ca sa ies. dar pe asta cred ca o fac de oftica unii ("pai cum bai, eu astept dupa hahalerele astea, de fac 1 ora juma de la bariera pana la jumatea piperei si tu sa scapi asa usor?").

--------------------
Renault Megane I 1996 1.6 - DYD
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
andu911
post 22 May 2009, 15:56
Post #97

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Flamingo hai sa-ti zic eu una de iti venea sa innebunesti...

Ies din pasaj de la Obor, ma indrept catre Muncii. Ajung la Dimitrov in intersectie... Eram pe banda a 3-a. Banda a 4-a este pentru cei care fac la stanga.
Aglomeratie...
Un taximetrist de pe banda a 4-a, cea de stanga, da semnal dreapta ca sa treaca pe banda 3, sa mearga inainte... Ii dau un flash si il las.
Si incetineste si incetineste... si se pune rosu pentru inainte si automat verde pentru stanga. Si taximetristul face stanga. Si eu raman ca prostu la semafor, prima masina... ca am vrut sa fiu baiat bun cu un gunoi.

--------------------
- - -
+
randunel
post 22 May 2009, 17:03
Post #98

impotriva sistemului

From: Sectorul Agricol Ilfov

Am constatat ca sunt mai mult respectat in trafic cand merg cu jeepul decat cand merg cu clio. E foarte mare diferenta.
Chiar si cu dubita, se baga toti in fata mea, dar cand sunt cu dihania ma lasa mai toti biggrin.gif

Eu, personal, las pe toata lumea daca nu ma grabesc biggrin.gif

--------------------
Renault Symbol 2006, 1.5 dCi
+
andu911
post 22 May 2009, 17:38
Post #99

Membru autentic

Deci de-aia si-au luat toate pitzy numai SUV'uri... Sa le respecte cocalarii... biggrin.gif

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 22 May 2009, 20:29
Post #100

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Afrodita @ 22 May 2009, 16:49)
eu las avariile vreo 30 de secunde (depinde cat de incantata sunt tongue.gif)

Cat ? blink.gif
Trei secunde ajung... icon_mrgreen.gif apoi se crede altceva. tongue.gif

QUOTE(andu911 @ 22 May 2009, 16:56)
Flamingo hai sa-ti zic eu una de iti venea sa innebunesti...

Aoleu, pare trasa la indigo faza asta... Mi s-a intamplat de zeci de ori... mama lor de nesimtiti... mad.gif

QUOTE(randunel @ 22 May 2009, 18:03)
Am constatat ca sunt mai mult respectat in trafic cand merg cu jeepul decat cand merg cu clio. E foarte mare diferenta.
Chiar si cu dubita, se baga toti in fata mea, dar cand sunt cu dihania ma lasa mai toti biggrin.gif

Eu, personal, las pe toata lumea daca nu ma grabesc biggrin.gif
*

Sefu, jos palaria... Nu faci decat sa confirmi ca cine are masina mare, automat e smecher si trebuie respectat in trafic. Nu e vina ta, ci a romanului de rand.... wink.gif

--------------------
+
bogdan_2008
post 23 May 2009, 10:13
Post #101

Membru incepator

From: Pe Pamant

Vad ca cei care participa la subiectul asta si isi spun ofurile si necazurile sunt 90% din Bucuresti, deci este nevoie de pasaje , artere ocolitoare si muuuulllttaa rabdare in capitala noastra, Bucuresti. Dragilor, sincer va compatimesc si nu sunt suparat ca m-a injurat unul in Bucuresti si mi-a umplut frigiderul cu carne numai ca a vazut nr. de inmatriculare, eu lasand pe cineva sa iasa de pe o straduta laterala, banuiesc ca stresul l-a ajuns saracul.
Oricum in toata tara am verificat genul :"BMW din 90-99 , geamuri fumurii, jante spalate cu cola si manele pe care la auzi chiar cu geamurile tale ridicate , aer conditionat dat la max si tu ascultand orice la un volum ridicat " asta-i genul care schimba banda aiurea ,franeaza ca un cretin si te face sa crezi ca este mai bine ca pieton.

--------------------
clio III, 1.4 clio III, 1.4 2007& Exception
+
bashtalu
post 23 May 2009, 12:00
Post #102

Membru autentic

vad ca se scrie pe aici ca unii apreciaza si chiar ii bucura cand li se multumeste ca au lasat o masina sa intre in coloana sau etc, in toata germania, austria nu am vazut unu sa-mi multumeasca dand avarii sau ridicand mana, asta inseamna ca vesticii sunt nesimtiti de fel? nu cred
este de bun simt sa-l lasi pe celalalt sa intre in coloana, nu consider ca e de datoria lui sa-mi multumeasca. daca sunt citros si nu vreau sa-l las inseamna ca eu sunt prost crescut sau sofer de duminica
mai citeam pe undeva ca ar trebui sa mergem pe principiul fermoarului, asta de cele mai multe ori functioneaza sau ar trebui sa functioneze
la fel, multi gandesc ca daca altul nu ma lasa pe mine, eu de ce as lasa pe altul? ....no comment!

mai aduc vorba de traficul din vest, in germanica pe autobahn cand se intra din strazi laterale cel care intra da semnal si apoi se baga, cel din spate ori se muta pe o banda superioara ori incetineste, totul desfasurandu-se fara a perturba traficul, fara avarii de multumire, fara flash-uri....ei pot, noi nu suntem in stare...
si chiar nu conteaza ce masini au altii in trafic!

--------------------
Audi A4 2005
+
Flamingo
post 23 May 2009, 17:10
Post #103

Membru "SPARKY Team"

@Bashtalu...
Apropo de multumiri, smile.gif cred ca aici e vorba de rautatea romanului in general, rautate nemaiintalnita pe glob... de aici si pretentiile noastre poate un pic exagerate... wink.gif

--------------------
+
rtBK
post 23 May 2009, 17:22
Post #104

Unique like everyone else

si eu multumesc dupa ce am stat 10 minute sa ies de pe o straduta... si nici ala nu m-ar fi lasat daca nu as fi fortat intrarea. Asta-i Romania... si in ultimile zile am avut destule exemple. dry.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
andu911
post 25 May 2009, 00:36
Post #105

Membru autentic

QUOTE(bogdan_2008 @ 23 May 2009, 10:13)
Vad ca cei care participa la subiectul asta si isi spun ofurile si necazurile sunt 90% din Bucuresti, deci este nevoie de pasaje , artere ocolitoare si muuuulllttaa rabdare in capitala noastra, Bucuresti.
*

E nevoie doar de educatie.

Ieri pe A2, eu pe banda 1 mergeam cu 120, pe banda 2 ma depasea o alta masina, iar pe banda de refugiu ne depasea pe amandoi, un cocalar cu un pejo 307.

Deci nici daca au autostrazi si se circula perfect, nu le convine... trebuie sa apara un prost care sa faca el o smecherie...

--------------------
- - -
+
caktuss
post 25 May 2009, 00:50
Post #106

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(rtBK @ 23 May 2009, 18:22)
si eu multumesc dupa ce am stat 10 minute sa ies de pe o straduta... si nici ala nu m-ar fi lasat daca nu as fi fortat intrarea. Asta-i Romania... si in ultimile zile am avut destule exemple.  dry.gif
*

daca nu stii sa te bagi, cine e de vina. baga si tu juma de masina pe banda 1, dupa aia te bagi cate 20 de cm, asa usurel. pana la urma n-o sa mai treaca nimeni de tine, si o sa opreasca sa-ti faca loc. wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
andu911
post 25 May 2009, 00:54
Post #107

Membru autentic

Sau te pocneste vreunu, cum am vazut cu ochii mei acum 2 saptamani... exact aici unde locuiesc. S-a bagat unu, s-a bagat...
Cei care mergeau pe drumul cu prioritate tot il ocoleau, il ocoleau, pana a venit unu care tocmai era depasit de altu si nu a mai avut unde sa-l ocoleasca si s-a oprit in aripa lui.
Si mai ramai si fara permis vreo 3 luni, ca sa fie tacamul complet.

Sau in cel mai rau caz, dai de un jegos care vrea sa-si repare masina pe asigurarea ta.

This post has been edited by andu911: 25 May 2009, 00:56

--------------------
- - -
+
caktuss
post 25 May 2009, 00:57
Post #108

Membru autentic

From: Iasi

ghinion wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
andu911
post 25 May 2009, 00:58
Post #109

Membru autentic

Treaba voastra... dar e pacat sa stai pe bara 3 luni pentru 30 secunde.
Si eu ma mai bag, dar incerc pe cat mai mult posibil sa nu devin "taximetrist"...

Si adevarul e ca de multe ori nici nu poti sa dai prioritate cuiva care iese de pe o straduta laterala... Ca se poate intampla ca in momentul in care reduci viteza, sa fii pocnit din spate. Mi s-a intamplat de 2 ori in Bucuresti sa-mi intre cineva in spate.
Iar daca tu opresti sa dai prioritate cuiva, cei din spatele tau te depasesc si pe tine...

This post has been edited by andu911: 25 May 2009, 01:06

--------------------
- - -
+
Afrodita
post 25 May 2009, 11:25
Post #110

membru

QUOTE(caktuss @ 25 May 2009, 01:50)
daca nu stii sa te bagi, cine e de vina. baga si tu juma de masina pe banda 1, dupa aia te bagi cate 20 de cm, asa usurel. pana la urma n-o sa mai treaca nimeni de tine, si o sa opreasca sa-ti faca loc.  wink.gif
*

nu intotdeauna. eu era sa cant la harpa de pe un norisor dupa ce am facut o chestie de genul asta, cand un dobitoc a accelerat in loc sa incetineasca, era pe banda 1 (din care ciupiseram), desi 2 era libera si s-a poticnit in claxon. in spate era coloana de masini, deci nu mai puteam da inapoi, asa ca am "piscat-o" si am scapat. (ma gandesc cum ar fi fost sa am un suv "puturos" din cauza greutatii unsure.gif ).

--------------------
when in doubt google it!
+
PhilipMorris
post 3 Jun 2009, 16:55
Post #111

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

In general las pe toata lumea care are nevoie. Din meciuri scurte la volan, nu are ce sa iasa bun. Credeti-ma, am vazut cateva in viata mea. Cum a spus un politist odata, cand i-am reclamat pe unul care m-a depasit ca nebunu':
Citez: <Lasa-ti-l, dom'le, fiecare prost are copacul lui> Doamne Fereste!

This post has been edited by PhilipMorris: 3 Jun 2009, 16:55

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
buzasparta
post 3 Jun 2009, 17:01
Post #112

Membru autentic

From: Judetul Romanica

un jeg de sofer B40 GYO un lupo alb. lumea statea in coloana la iesirea din sinaia si el se baga pe partea dreapta cu maimuta cocotata pe geam pe dinafara, pe rama geamului - a se citi pretena- adica forta pe juma de banda si pe marginea drumului ca sa avanseze el ca e baeat.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
SwatKat
post 3 Jun 2009, 20:35
Post #113

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

QUOTE(bashtalu @ 23 May 2009, 12:00)

mai citeam pe undeva ca ar trebui sa mergem pe principiul fermoarului, asta de cele mai multe ori functioneaza sau ar trebui sa functioneze
la fel, multi gandesc ca daca altul nu ma lasa pe mine, eu de ce as lasa pe altul?  ....no comment!

Pe mine m-a socat ca in toata Noua Zeelanda si Australia, la fiecare intrare pe autostrada sunt panouri mari pe care sunt desenate "fermoare" cu masini... si scrie mare "merge like a zip"...

In alta ordine de idei, eu las mai pe toti sa se bage... multi multumesc ridicand mana, altii cu avarii, unii nu multumesc deloc. M-am resemnat si nu ma mai enervez, e in van.

Ii las mai pe toti pentru siguranta mea in principal, de multe ori daca nu incetineam intrau in mine. Veneam intr-o seara pe o strada intre blocuri, ma apropiam de o intersectie la 90*, eu avand prioritate, ceilalti avand nu cedeaza, ci stop. Mereu merg incet pe acolo, iar in seara respectiva veneam de la alergat si mergeam si mai incet... Am vazut farurile boului si am oprit brusc... din dreapta a trecut razant o dacie 1300 cu 4 copii in ea... tin mine numai fata ingrozita a unei tipe din spate care se uita la mine.... Acum, daca intrau in mine, nu mureau ca prostii?

Problema e ca gradul de nervozitate acumulat zi de zi, la serviciu, taxele, impozitele si toate alea, fac cateodata chiar si pe oamenii cu bun simt sa aiba scapari si sa se comporte urat in trafic.... cateodata simti ca nu mai poti... Dar multa lume face parte din specia bizon de trafic...

Si da, conteaza ce masini sunt in trafic. Pentru ca in Romania se considera ca banii, facuti prin orice mijloace, aduc un statut social ridicat. Si asta se "traduce" in mintea multora cu superioritate....

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
aditasse
post 3 Jun 2009, 22:16
Post #114

Membru autentic

From: P I T E S T I

Faaza asta cu copii din trafic cu masini de prin anii 70 - 80 "furate " de la parinti care ii cred la scoala o urasc si eu cel mai mult. Am ghinionul ca in cartierul unde locuiesc sa fie 2 licee si foarte multi tembeli care se cred zmei. Dupa ora 17 este "interzisa" circulatia in zona pentru ca ies tembelii la plimbare, si in loc sa cumpere o inghetata baga un litru de benzina in masina si o omoara prin cartier pana ramane fara. Mai grav e ca se baga cate -6 in masina si daca "le sare vreun pom in fata" sau mai stiu eu ce gard sunt gata la urgenta. Suport orice in trafic dar pe astia care d`abia invata sa mearga in picioare si se dau mari soferi imi vine sa ii aliniez si sa ii impusc! (sper sa se mai rareasca dupa ce se ridica cele 3-4000 de permise ilegle )

This post has been edited by aditasse: 3 Jun 2009, 22:18

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 2004/ 1.6 16 v - ag 77 tas
+
papa_mulo
post 4 Jun 2009, 18:46
Post #115

Membru autentic

Treaba asta cu principiul fermoarului e o chestie desteapta si logica dar incearca sa o explici la specimenele noastre care dupa atatia ani inca ocolesc centrul imaginar al intersectiei cand vor sa faca stanga! mad.gif

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
mars
post 4 Jun 2009, 20:29
Post #116

meow or never

Group: Moderatori

Eu las sa intre in coloana maxim doua masini una dupa alta. Sa las mai multe mi se pare nedrept fata de cei din spatele meu. Nu conteaza marca si nici cine e la volan. Majoritatea fac un semn, ceva acolo de multumire, chiar si cei cu Cayenne, X5 etc. Femeile mai rar, dar m-am obisnuit.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
Kr3atorU
post 4 Jun 2009, 21:27
Post #117

Membru autentic

From: Alba Iulia, via Alexandria

Sunt foarte putini cei care te lasa sa intrii, chiar daca el nu poate inainta mai mult de cativa metri.
Eu unu las cam 2 sau 3, indiferent de marca masinii sau de sexul soferului, dar am o "boala" pe aia care vorbesc la mobil si vor sa intre, prin urmare pe astia nu ii las. icon_twisted.gif

--------------------
Renault Symbol phase 4 2007 Expression 1.4 8V | GPL
►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
+
Flamingo
post 4 Jun 2009, 22:40
Post #118

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(mars @ 4 Jun 2009, 21:29)
Majoritatea fac un semn, ceva acolo de multumire, chiar si cei cu Cayenne, X5 etc. Femeile mai rar, dar m-am obisnuit.
*

Pentru ca femeile se gandesc tot timpul la altceva sau ma rog, sunt prea fudule sa mai multumeasca. Au impresia ca li se cuvine.

Apropo, cum era cu operatia aia complicata pe creier la femei ? Cica e ceva greu de scos din cap... In fine, noi sa fim sanatosi.

--------------------
+
Afrodita
post 5 Jun 2009, 09:05
Post #119

membru

mie nu-mi plac "tupeistii", sunt cate unii care se baga cu o mare nesimtire, de parca tu ai fi obligat sa-i cedezi lui locul si asta ma scoate din minti. dau voie indiferent de marca masinii, mai mult ar conta locul. sunt unele portiuni in care poti sa astepti minute in sir pana sa te lase cineva sa intri in coloana, in zonele respective am tendinta sa fiu mai generoasa smile.gif.

--------------------
when in doubt google it!
+
rombul
post 5 Jun 2009, 14:53
Post #120

Membru autentic

From: bucuresti

mie nu-mi plac TUTELE (femeile)aflate la volanul diferitelor marci de automobile

--------------------
renault captur 0,9 tce 90 cp - B-21- ....
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 19:21
Dacia