MODULATOR FM - da sau ba ?, pareri despre calitatea sunetului la modelele noi
![]() ![]() ![]() |
MODULATOR FM - da sau ba ?, pareri despre calitatea sunetului la modelele noi
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Depinde si de antena radioului...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
am si eu unul si se aude ok. este util doar in zonele unde sunt putine posturi de radio. in bucuresti nu am putut sa gasesc o frecventa libera ca sa nu fasaie
dracovenia emite cu semnal mai slab decat posturile de radio si playerul cauta tot timpul semnale mai puternice pentru schimbarea frecventei automat. pe mine ma enerveaza la culme si nu il folosesc decat extraurban |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
apsydude |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 28 June 10 From: craiova ![]() |
achizitionat unu la vreo 30 lei de teste.
folosit o zi maxim 2, pus in torpedou si astept sa il donez unui nevoias. parerea mea : modulatoare fm sunt un compromis prea mare pentru o auditie de calitate. |
--------------------
renault
megane
2008 hatchback
- DJ09TVX
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Daca vrei sa te bucuri de muzica ta renunța la modulatoare, calitate 0
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
M-am incarcat cu cd-uri.Azi,dupa ce si-a luat varul meu ,am zis ca e buna dracovenia.Am luat si eu un modulator FM Chrome.Merge foarte bine+ cu un stick de 2 giga ,sunt asigurat de muzica si plus ca pot sa sterg si sa pun alta muzica fara sa mai dau bani pe cd-uri.Recomand.Diferenta e foarte mica intre un CD-MP3 si modulatorul.
A costat 45 lei . |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
scump...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(marymary85 @ 20 Jul 2010, 13:33) am luat logan fiindca vroiam o masina mare si inalta, mai spre Jeep, opelul si alte marci sunt greu de intretinut si nu isi justifica banii Scump? Acum depinde si de model.... nu te astepta ca cel de 20 de lei sa aiba aceeasi fidelitate ca unul de (sa zicem) 100 de lei. Eu am avut unul entry-level si era cam prostanac. Pe langa faptul ca se auzea mult zgomot de fundal, pierdea si semnalu, si se auzea si incet. Parerea mea ca cele mai bune sunt mp3-urile cu line in sau cu port usb. Te conectezi fie cu un ipod sau un mp3 player, fie cu un stick usb. Sau cele care au si port usb si line in.... dar sunt destul de scumpe. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
decit sa dau banii pe alea mai bine iau un cd player cu intrare usb...
oricum la cita muzica ascult...mai bine pastrez banii aia pentru benzina...sau altceva util la masina... |
--------------------
...
...
...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
acesta este modelul.Fata de un MP3 se aude aproape identic.Diferenta o face volumul.cum ar fi normal ..in loc de volumul dat la 25,cu modulatorul FM se aude ca si cum ar fi dat volumul la 23-22 din 100. 20_07_10_1519.jpg ( Size: 328.65k )
Number of downloads: 805
.Desi am MP3 in masina m-am saturat sa tot strang la cd-uri.In fiecare zi aproape, apar piese bune. This post has been edited by pician90: 20 Jul 2010, 15:10 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
readuc la viata topicul asta cerand niste informatii daca stie cineva sa mi le dea. astfel am deja un modulator dar din ala entry level. calitatea nu este chiar rea tinand cont ca n-am voie sa umblu la partea de audio/electrica a masinii. problema se pune ca nu imi blace modul cum il pot folosi. respectiv nu am decat next sau previous si trebuie s-o iau din piesa in piesa. as vrea un modulator la care sa pot naviga ca la un cd-mp3-player, adica sa schimb folderul cu piese cum vreau eu, sa pot sari cate 10 piese o data, sau chestii de gen. de asemenea am gasit ceva interesant si anume un model cu o telecomanda atasabila volanului (probabil are o tentativa de colier cu arici). ar fi o chestie interesanta, dar nu este prioritara. daca are o simpla telecomanda este ok. ii gasesc eu un loc unde s-o pozitionez si s-o actionez usor.
asa dar imi recomandati vreun model anume?? am deschis si un topic la bursa: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=5&t=187967 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:24 |