Rechemare in Service Megane 2.2
![]() ![]() ![]() |
Rechemare in Service Megane 2.2
valikris2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
|
||
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|||
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
Pe alte forumuri erai exclus daca prezentai nivelul asta de analfabetism...
Trist... ![]() |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 26 Oct 2013, 12:45) normal, alte probleme mai are? ![]() QUOTE(lostris234 @ 26 Oct 2013, 12:49) nu fi rău colegu, doctorii nu mai au de mult timp megane ![]() This post has been edited by M i h a i: 26 Oct 2013, 17:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
Si eu am primit rechemare ptr remediere prinderi eleron, megane 2.1 2005
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
mumus |
![]()
|
Azi dimineata am lasat la ei masina, sa rezolvat. Au lipit 3 cleme de plastic pe interiorul eleronului, intre haion si eleron.
Acum pot sburda cu 200 km/h fara frica ca zboara eleronul ![]() This post has been edited by mumus: 4 Nov 2013, 15:51 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
In locul tau la 200kmph eleronul ar fi ultima mea problema.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mumus |
![]()
|
iti dai seama ca faceam misto...
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
arpad21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 October 13 ![]() |
Am o rugaminte la colegii care au fost si au remediat aceasta problema. Spuneti-mi a ramas in continuare eleronul pe aceeasi linie cu cupola? Pt ca la mine dupa montarea acelor clipsuri astazi 6.11 eleronul sta mai jos la capete cu aproape 1 cm fata de cupola si la mijloc cu aprox 5 mm.
Si a doua rugaminte este sa-mi spuneti si mie ce hartii ati primit la iesirea din service? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane
2005 2.1 estate
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
a ramas la linie la mine dar daca se arde stop-ul trebuie dat haionul jos asa a fost la mine cel putin , altfel se risca deteriorarea eleronului pentru ca lipiturile sint foarte bune
|
--------------------
.
.
.
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
eu a trebuit sa schimb a treia lampa de frana de pe eleron, dupa ce facusem interventia la Reno cu prinderea acestuia , am reusit cu brio, trebuie fortat un pic si iese, doar ca trebuiesc refacute lipiturile acelor clipsuri si bineinteles puse de noi cele 3 dibluri, care de obicei se rup, a durat un pic mai mult dar se poate realiza acasa, nu se vede diferenta intre plafon si eleron.
This post has been edited by AMZ: 6 Nov 2013, 21:05 |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
mumus |
![]()
|
si la mine imbinarile au ramas la fel, adica lufturile, ca inainte, frumos la linie, hartie nu au vrut sa imi dea nimic, dar am spus ca nu se poate asa ceva si mi-aau facut o hartie pana la urma, care atesta intrarea in service.
This post has been edited by mumus: 16 Dec 2013, 16:25 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De curiozitate, cum faceti cand trebuie sa schimbati becul de frana dupa OTS?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Mihai_lm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 19 December 11 ![]() |
Salut,
Stie cineva daca eleronul de megane 2.1 break e acelasi cu cel de la 2.2 break ? Multumesc de rapsuns! |
--------------------
Renault
Megane 2 facelift
2006 privilege EA4
|
|
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
De curiozitate, cum faceti cand trebuie sa schimbati becul de frana dupa OTS?
Nu se inlocuieste Dane, sunt LED-uri... Salut, Stie cineva daca eleronul de megane 2.1 break e acelasi cu cel de la 2.2 break ? Multumesc de rapsuns! Sunt identice! |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:52 |