Ultimul curs, profesor aflat pe moarte
![]() ![]() ![]() |
Ultimul curs, profesor aflat pe moarte
ag02cws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sa se odihneasca in pace!
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Inca nu a murit.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
a uitat sa mai zica o chestie... "life`s a fuckin` bitch".
Pacat. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Impresionanta lectie de viata!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Desi nu agreez sistemul educational american, cum nici nu apreciez cultura americana si valorile ei morale, trebuie sa recunosc talentul extraordinar al profesorilor universitari americani de a sustine tema/lectia in mod in care chiar sa aiba rezonanta pentru student. Am mai ascultat cursuri inregistrate si chiar sunt facuta cu cap si sunt cum ar trebui sa fie cursurile, informative, explicative etc. Nu sunt ca majoritatea la noi, pusi pe dictare din propriile manuale.
Din fericire eu am avut in decursul studiilor parte de niste profesori foarte buni. Admir curajul si puterea profesorului din film pentru acest ultim gest al sau in fata "studentilor" sai. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Acesta e cursul integral... Ascultati-l cu atentie... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Fratzica |
![]()
|
daca as fi avut profesori ca omul asta... as fi mers la facultate din placere...
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Impresionant pana la lacrimi. Si ADEVARAT!
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
videoclipul ala care a circulat pe net a fost filmat de cineva din partea profesorului sau de cineva dezinteresat?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Parca era si Oprah in sala, a fost ceva organizat, desigur.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu cred ca mai conteza daca a fost dezinteresat sau nu. Prevaleaza mesajul transmis si modul concis, logic si direct in care a fost alcatuit.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tocmai am terminat de vazut tot clipul, cel de 76 de minute, si vreau sa spun ca m-a plictisit destul de mult. Il admir pe om pentru ce a facut si pentru optimismul de care a dat dovada, dar clipul in sine e plin de glume pe care doar studentii de acolo le-au gustat pentru ca stiau persoanele in cauza, si sfaturile pe care le-a dat puteau fi concentrate in 20 de minute, in loc de aproape 80.
Oricum, vorba lui Fratzica, cu astfel de profesori te duci de placere la cursuri... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu astfel de profesori, m-as fi dus la cursuri si daca nu era cursul in programa mea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Eu chiar am avut un profesor la care ma duceam de placere la curs, chiar daca era de la 8 dimineata si tinea 3 ore (studentii stiu ce inseamna asta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu profesor care sa ma faca sa-mi placa un curs nu am intalnit, dar aveam in clasa a 9-a un prof de informatica cu atat de mult bun simt ca imi era rusine sa lipsesc la el...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Numai la Oprah putea fi asa ceva...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
A l e x |
![]()
|
MHY, din pacate nici de acel gen de profesoare nu am avut parte...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
Eu pot sa spun ca sunt un student fericit
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
Fratzica |
![]()
|
ce facultate?
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() nedrept |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Bogdy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
Fratzica |
![]()
|
da, eram curios. Eu sunt la Autovehicule Rutiere, facultatea de transporturi in Poli, si am avut si eu prof de Procese si Caracteristici ale Motoarelor cu Ardere Interna care e total diferit de ce ziceai tu
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Bogdy |
![]()
|
[quote=Fratzica,22 Apr 2008, 13:55]
da, eram curios. Eu sunt la Autovehicule Rutiere, facultatea de transporturi in Poli, si am avut si eu prof de Procese si Caracteristici ale Motoarelor cu Ardere Interna care e total diferit de ce ziceai tu ![]() Colegi mai vechi povestesc ca si la noi era asa inainte cu fostul prof.(prof Bataga-cica era renumit in tara ca si profesor dar foarte batran si antipatic),dar el a murit si acum noul prof e chiar ok |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 20:26 |