Bucuresti - Timisoara - DN6, Buc, Craiova, Tr. Severin, Caransebes, Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - Timisoara - DN6, Buc, Craiova, Tr. Severin, Caransebes, Timisoara
ursul-alb |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|||
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
corect
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Am si eu o intrebare, tre sa ajung la Craiova si nu stiu pe unde s-o iau, daca o iau pe autostrada si apoi pe Pitesti-Craiova, stiu ca e f aglomerat si multe serpentine.
M-ar tenta drumul Bucuresti-Alexandria-Caracal-Craiova. Stiu ca are in general o banda pe sens, dar e mai liber. Care ar fi varianta mai buna? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
adejov_66 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 28 August 08 ![]() |
am fost acum 2 saptamani pe acest traseu Lugoj Bucuresti si retur,dupa caransebes,pe la piatra scrisa drumul e spart destul de rau,apoi mai sunt vreo 2 semafoare si pana laherculane e cu multe portiuni bune,apoi e excelent pana-n bucuresti.pe portiunea lugoj caransebes sunt ceva semafoare iar,dar se lucreaza...
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000 Li
- tm 07 pex
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Aveti un articol excelent in gds.ro nr. de azi, despre DN (?) Craiova-Timisoara.
Călătorie prin IadActualitate - Sorina STAICULESCU (citeste alte articole de acelasi autor ») Craiova - Timișoara, o încercare grea pentru toți șoferii, indiferent de sex, vârstă ori marcă a mașinii conduse. Un drum infernal, pe care foarte mulți vor începe curând să-l străbată, îndreptându-se spre destinații de vacanță în Europa. Dacă se vor încumeta la acest chin, vor avea parte de șapte ore de semafoare, restricții și teren accidentat, nervi întinși la maximum și o îmbogățire subită a vocabularului personal. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Este intr-adevar "catastrofa"
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ca să nu mai deschid alt topic: există vreo stație Rompetrol pe centura de sud a Bucureștiului? Mă interesează o stație Rompetrol de unde se poate alimenta cu cardul?
ms |
--------------------
.
.
.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Salut! Stie cineva, care este starea actuala a drumului pe DN6, intre Orsova si Timisoara? Merita parcurs sau recomanda cineva o alternativa?
Multumiri anticipate pentru raspuns. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Orsova - Timisoara = o superbitate de drum.
Este practicabil ... de ce sa mint ? vreo 30km chiar perfect ... dupa care incepe ... crapaturi, petice, semafor, semafor, semafor, refacut, semafor, semafor, denivelari ... ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Prin Canransebes? Scria cineva de alternativele prin Anina-Resita-Voiteg si Oravita-Moravita-Voiteg, ar putea cineva sa posteze ceva informatii despre cele doua optiuni? Multumirile anticipate se inteleg de la sine.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 March 07 From: Timisoara ![]() |
resita - timisoara drum superb - cat te tine pe tine si masina
moravita - timisoara - la fel (intre oravita si moravita - este ... practicabil, poti merge putin peste limita legala fara sa ai mari probleme) spun din experienta cele de mai sus - merg cel putin de 3x pe sapt pe ambele. sal |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Multam fain pt. raspunsul rapid! Din ce-am citit pe-aici, varianta optimala (?) pentru Timisoara-Drobeta Tr. Severin ar fi prin Voiteg-Resita-Anina-Plugova-Orsova. Asta daca n-are cineva o sugestie mai buna?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
intre Drobeta Turnu-Severin si Baile Herculane, cum se mai circula?
Varianta Tg Jiu- Baia de Arama- Baile Heculane DN67D e mai buna? Parca e o portiune neasfaltata cand se trec muntii? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
zoard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 July 09 From: Deva ![]() |
Din ce stiu eu, intre Drobeta si Baile Herculane drumul este chiar bun...pe varianta Tg Jiu, cinstit n-am habar....
|
--------------------
Renault
Symbol
2005-1.4 8V 75CP
- HD99CIZ
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vyrrutzu @ 5 Aug 2009, 15:59) resita - timisoara drum superb - cat te tine pe tine si masina Banuiesc ca mergi pe la Voiteg, nu prin Lugoj ![]() QUOTE(namidee @ 5 Aug 2009, 16:31) Multam fain pt. raspunsul rapid! Din ce-am citit pe-aici, varianta optimala (?) pentru Timisoara-Drobeta Tr. Severin ar fi prin Voiteg-Resita-Anina-Plugova-Orsova. Asta daca n-are cineva o sugestie mai buna? Daca optimal insemana rapid si bun pentru masina, cred ca da, desi eu daca m-as grabi as evita sa urc prin munti de la Bocsa si as merge pe langa munte o bucata, prin Voiteg-Moravita-Oravita-Bozovici-Herculane. La trecerea prin Bocsa-Resita-Anina si apoi spre Herculane ai niste peisaje ale Semenicului foarte frumoase: apropo, aici daca esti mare iubitor de frumos, mai ai o varianta: sa urci din Resita pe Semenic, prin Valiug-Garana-Trei Ape si sa te dai jos in Caransebes-Herculane pe DJ582 la Slatina-Timis; daca nu m-as grabi, nu as ezita acest "mic" urcus) Daca vrei ceva si mai frumos (presupunand ca nu ai fost deja) du-te pe clisura Dunarii (Voiteg-Moravita-Oravita-Moldova Noua-Berzasca-Orsova); chiar daca (asa cum am urmarit ultimele postari) drumul e in lucru si probabil o sa ai zone de mers mai incet, crede-ma, si daca ar fi bun prin unele zone tot cu 30 la ora iti vine sa mergi... Sper sa nu fi postat prea tarziu! This post has been edited by ursul-alb: 18 Aug 2009, 11:29 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
zoard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 July 09 From: Deva ![]() |
QUOTE(ursul-alb @ 18 Aug 2009, 11:05) Banuiesc ca mergi pe la Voiteg, nu prin Lugoj ![]() La trecerea prin Bocsa-Resita-Anina si apoi spre Herculane ai niste peisaje ale Semenicului foarte frumoase: apropo, aici daca esti mare iubitor de frumos, mai ai o varianta: sa urci din Resita pe Semenic, prin Valiug-Garana-Trei Ape si sa te dai jos in Caransebes-Herculane pe DJ582 la Slatina-Timis; daca nu m-as grabi, nu as ezita acest "mic" urcus) Ursule, cand ai fost ultima data pe-acolo? ca eu n-am mai fost de doi ani de la Trei Ape catre Slatina Timis - si-atunci eram cu un 4x4 si i-am plans de mila...nici drumul din Resita catre Trei Ape nu e chiar OK - ingust, plin de serpentine, si cu gauri... |
--------------------
Renault
Symbol
2005-1.4 8V 75CP
- HD99CIZ
|
|
ursul-alb |
![]()
|
![]() "apropo, aici daca esti mare iubitor de frumos, mai ai o varianta" Am accentuat, mare... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
vyrrutzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 March 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vyrrutzu @ 5 Aug 2009, 15:59)
resita - timisoara drum superb - cat te tine pe tine si masina Banuiesc ca mergi pe la Voiteg, nu prin Lugoj dap, pe Voiteg garantat, n-am mai mers pe Lugoj de vreo 2-3 ani. sal apropos de Semenic, cine poate sa-mi recomande o pensiune sau un loc acolo pt weekend? intentionez sa ma recreez din cand in cand si nu cunosc zona aia mai deloc. Ms anticipat! This post has been edited by vyrrutzu: 19 Aug 2009, 20:58 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
'89
- B 70 GHK
|
|
zoard |
![]()
|
QUOTE(vyrrutzu @ 19 Aug 2009, 20:55) QUOTE(vyrrutzu @ 5 Aug 2009, 15:59) apropos de Semenic, cine poate sa-mi recomande o pensiune sau un loc acolo pt weekend? intentionez sa ma recreez din cand in cand si nu cunosc zona aia mai deloc. Ms anticipat! Daca vrei in Brebu Nou (langa Trei Ape), suna la 0743/013222... |
--------------------
Renault
Symbol
2005-1.4 8V 75CP
- HD99CIZ
|
|
namidee |
![]()
|
Pana la urma am mers pe Timisoara-Voiteg-Resita-Anina-Orsova-Drobeta-Craiova-Pitesti-Buc. Sa le iau pe bucatele:
Timisoara-Voiteg-Resita: drumul excelent (cu exceptia iesirii din Tm - lucrari) Resita-Orsova: nu tocmai stralucit, destul de denivelat, dar fara lucrari Orsova-Drobeta: lucrari, multe semafoare, am mers f. greu Drobeta-Craiova-Pitesti: bun si f. bun Pitesti-Buc: prima data pe autostrada asta, extrem de denivelata ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Cam pe la ce ora ai facut Orsova-Severin,si in ce zi a saptamanii?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
namidee |
![]()
|
Sambata pe la 2-3 dupa-amiaza. La ce trafic era acolo si la cat de greu se misca, imi imaginez ca poate doar duminica sau noaptea sa se mearga cat de cat lejer.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
A mai fost cineva pe acest drum?Ajung la Timisoara saptamana viitoare si nu stiu ce traseu sa urmez:Orsova-Herculane-Iablanita-Anina-Resita-Bocsa-Voiteg,sau Orsova-Herculane-Iablanita-Anina-Oravita-Moravita-Timisoara?Eu unul asi merge pa al doilea traseu,dar astept pareri.
Multumesc! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Nu a fost nimeni de curand?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
namidee |
![]()
|
Traseul #1 am fost eu de curand, am scris cateva comentarii mai sus starea lui; mie drumul mi s-a parut bun spre f. bun, cam sinuos ce-i drept; partea nasoala, adica Orsova-Severin, din cate vad la tine n-ai cum s-o eviti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Da,din pacate nu am cum.Plec miercuri dupa-masa.Am sa revin cu eventuale pareri!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
La dus am preferat Severin-Orsova-Iablanita-Anina-Resita-Bocsa Voiteg:drum bun spre foarte bun,exceptie Severin-Orsova.Ce-i drept,cam multe curbe,aveti grija.
La intoarcere am venit pe Moravita-Oravita-Moldova Noua-Orsova-Severin.Cum treci de Moravita,drumul devine cam prost,nu are gropi dar e plombat,merge de 90km/h.Bucuros ca s-a lucrat mult la clisura,drumul fiind foarte bun,mai fiind cateva prtiuni foare mici neasfaltate.Insa pamantul este bine compactat! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Salut! Eu sunt cel care s-a interesat de varianta Craiova-Ungaria prin Serbia. In final am ales traseul clasic, adica Severin-Orsova-Caransebes-Lugoj-Timisoara. A fost o surpriza placuta, probabil avand numai asteptari negative, din parcursurile anterioare-ultimul in sept. 2008. Deci faptele: 16 stopuri de dirijare alternanta, dintre care cca. jumatate intre Severin si Orsova, cca. 10 km de astfalt calitativ rau spre mediocru. In rest bun si f. bun, mai mult de 1/2 din suprafata reabilitata marcata. Durata parcursului Cva.-Timisoara cca. 7 ore si urmare si a faptului ca pe cea mai mare parte a parcursului Cva.-Tn. Severin s-a renuntat la restrictia de 50 Km/h, limitarea fiind de 70 Km/h. Interesant mi s-a parut si aspectul ca spre deosebire de anii trecuti, in ziua de duminica se lucra pe dif. sectoare ale traseului.
Tot legat de aspectul cum se lucreaza, mentionez un fapt care mi s-a parut interesant, vazut ieri la intrarea in Germania - un stau de 5 km, parcurs in cca. 1 1/2 h, datorat restrictionarii circulatiei pe o banda (de la 3 existente), unde se lucra la repararea astfaltului pe o portiune de cca. 1,5/1,5 m. Pentru asta erau concentrate 5-6 utilaje si marcata zona pe cca. 1km lungime prin restrictionarea circulatiei. Asta se intampla pe la ora 18.00. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Am facut acelasi parcurs, in sens invers: Cenad-Timisoara-Lugoj-Caransebes-Tn. Severin-Craiova. De data asta mai atent la localizari sectoare de drum cu probleme. In zona localitatii Armenis cca. 5 km astfalt prost reparat, cu denivelari, uneori periculos de mari. Aceeasi situatie pe 10-12 km in zona localitatii Domasnea-cei cu trascaul in drum. Restrictiile semnalizate cu semafoare, au crescut la 17, cu una in plus pe sectorul Orsova-Severin. Timpul total al parcursului Timisoara-Craiova, a fost de aproape 7 ore, din care scazand asteptarile la semafoare, rezulta un timp ipotetic de cca. 6 ore, ceva de neconceput in anii anteriori. Incep sa cred ca voi trai sa vad acest drum finalizat.
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:01 |