Senatul a dat "undă verde" căruțelor
![]() ![]() ![]() |
Senatul a dat "undă verde" căruțelor
YO4RLP |
![]()
|
||
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|||
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu ma intreb, totusi, ca se tot aduce in fata ideea ca cei care au carute sunt amarati si nu au bani de altceva: nu cumva costa mai mult intretinerea unui cal, decat cea a unei masini?
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Poate in dezbaterile din Parlament vor mai fi ceva modificari...
Oricum,chiar daca ar ramane asa, se intelege ca accesul este permis doar in "zonele montane si submontane..." unde nu se pot face drumuri laterale datorita conditiilor geografice.Asadar sfera de aplicabilitate este restransa,teoretic. Intr-o perioada ,dupa modificarile la O.U.G.195/02,politia mergea pana la confiscarea atelajelor,masura care speriase oarecum pe cei dispusi sa incalce aceste norme.Ulterior ,am inteles ca s-a renuntat la aceste masuri.Cum la noi plata amenzilor(executarea) e frectie la picior de lemn... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(balanel @ 22 Apr 2008, 18:11) Eu ma intreb, totusi, ca se tot aduce in fata ideea ca cei care au carute sunt amarati si nu au bani de altceva: nu cumva costa mai mult intretinerea unui cal, decat cea a unei masini? Nu. Si cu siguranta nu se compara cu costul unei masini pe care o poti folosi la: - carat 1 tona de lucruri de la camp sau la targ - mers pe aratura, prin noroaie, drumuri abrupte si accidentate de padure. - extras busteni din padure - mers iarna prin zapada de pana la 1 metru This post has been edited by IsNa: 22 Apr 2008, 16:27 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(balanel @ 22 Apr 2008, 16:11) Eu ma intreb, totusi, ca se tot aduce in fata ideea ca cei care au carute sunt amarati si nu au bani de altceva: nu cumva costa mai mult intretinerea unui cal, decat cea a unei masini? M-a sters cineva ? Ma citez " Daca mi-as putea lasa liber Loganul sa-si incarce rezervorul pe cimp ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Apr 2008, 16:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate nu o sa treca de camera deputatilor...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Deci, stati linistiti ca n-o sa vedeti tara asta fara carute prea curand. Taranul roman nu poate trai fara caruta in ziua de azi. Si pana taranul roman se metamorfozeaza in fermierul german mai trece cel putin o generatie.
Singura rezolvare la problema asta e sa umplem tara de autostrazi, a.i. sa nu trebuiasca niciodata sa conduci mai mult de 100Km pe sosele care trec prin sate. Pana atunci: drive safe! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista surse de finantare pentru constructia de drumuri locale.
Dar lenea celor din administratiile locale e prea mare pentru a aplica pentru asta, deci hai sa apelam la Partid sa ne dea voie sa ne plimbam cu magareata pe asfalt. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
claudiu_diu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 17 February 08 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
oare vor plati si ei taxa de drum?
|
--------------------
renault clio 1,5 DCI
210 000 KM
2003
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu cred ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Pai sa plateasca si ei ca folosesc drumurile ). Unde mai pun poluarea cu balegile
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
netcity |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 November 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 22 Apr 2008, 16:27) Nu. Si cu siguranta nu se compara cu costul unei masini pe care o poti folosi la: - carat 1 tona de lucruri de la camp sau la targ - mers pe aratura, prin noroaie, drumuri abrupte si accidentate de padure. - extras busteni din padure - mers iarna prin zapada de pana la 1 metru Corect ! Asta nu inseamna ca trebuie sa se legifereze transportul dintr-o localitate in alta cu caruta ! Cu greu, dar totusi inteleg faptul ca taranul roman trebuie sa mearga cu caruta in camp, dar sunt sigur ca nu are ce cauta pe drumurile publice ca sa mearga la carciuma sau mai stiu eu pe unde. Cu alte cuvinte sunt de acord ca primariile si politia sa stabileasca in interiorul localitatilor locuri pe unde se pot transversa drumurile publice. Bineinteles cu indicatoare de atentionare. In localitate mai treaca mearga. Dar in afara localitatii nici o caruta sau alt atelaj nu ar trebui sa circule, deoarece nu exista nici o ratiune economica. Cred ca totusi aceasta lege ar trebui supusa discutiei publice, pentru simplu fapt ca ne intereseaza pe toti. Cei trei maestri parlamentari nu au bloguri (ca doar sunt la moda) sa-i categorisim cu "niste cuvinte de duh" fireste pe intelesul lor ? |
--------------------
NISSAN
X-TRAIL
2008 -Trail Elegance -DD - 2.0L dCi 150CP
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Mie mi se pare ca la noi se creaza un cadru legal pentru o situatie fictiva, cadru legal care sa fie sincronizat cu cel din UE.
Adica, exista legi, dar nu le aplica nimeni. De ex., e buna ideea sa fie obligatorie existenta pistelor de bicicleta, dar uite ca ele nu sunt niciunde aproape. Asa ca da, legea e buna, dar pistele unde sunt? Asa e si in acest caz. Daca toti ar respecta legea, in unele locuri restranse, nu ar putea circula carutele. Deci, dupa adoptarea acestei prevederi, ar exista carute doar in nu stiu ce pasuri etc, unde chiar nu ar putea merge prin alte locuri. Eu cred ca legea, luata ad litteram, e o rezolvare necesara a unei probleme neexistente, deoarece aplicarea legilor e mult in urma emiterii lor. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pa langa atatea drumuri proaste, biciclisti bezmetici, pietoni needucati, ambuteiaje etc...ce mai conteaza si cateva carute. noi sa fim sanatosi. carute au fost si vor mai fi mult timp de-acu' inainte.
asa ca beliti ochii bine, mai ales noaptea. si nu exagerati cu viteza. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Taracila parca dupa nume e un bou(persoanele de fata se exclud)Varul meu primar a avut accident cu Leganza din cauza unei carute nesemnalizata,noaptea, plina cu lemne,rezultatul- rotula sparta in bucati,sotia cu leziuni craniene,fetita de 10 ani in soc,nu a vorbit vreo 2 ore.Carutasul disparut,politia comunala -varza,nu a aflat nimic,cu toate ca oamenii s-au strans pe acolo.s-a intimplat in Caras -severin,com. Bucova(care stiu zona)in martie 2006
This post has been edited by daniM: 5 May 2008, 09:06 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 22 Apr 2008, 11:42) Si te mai sfideaza frate , tu conduci de 5-6 ore , si el beat mort in caruta il duce calul acasa , drept este ? ![]() Asta toamna cand veneam de la Bucuresti pe la Slobozia am depasit o caruta in care calul se intorcea acasa si carutasul era beat-mort inauntru. Urmatorul echipaj de politie caruia am vrut sa-i sesizez asta mi-a facut instant-on. Normal ca am uitat. Dar politia romana si-a facut datoria de a mai "educa" un contravenient pe sosea. QUOTE(balanel @ 22 Apr 2008, 17:11) Eu ma intreb, totusi, ca se tot aduce in fata ideea ca cei care au carute sunt amarati si nu au bani de altceva: nu cumva costa mai mult intretinerea unui cal, decat cea a unei masini? De unde ai mai scos-o si pe asta? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
problema carutelor este semnalizarea noaptea, ar trebui sa-i oblige sa aiba lumini (becuri, nu lampi) si catadioptri si sa se faca un fel de permis pt condus caruta - sa dea test de legislatie rutiera macar dupa asta sa-i lase pe orice drum, mai putin pe autostrazi si in zonele aglomerate din orasele mari pt oamenii cu caruta de la sate (si nu ca nu au bani, alte motive) interdictiile care sunt acum ii dor cum i-ar durea pe unii daca chiar s-ar baga legea aia cu scoaterea din circulatie a masinilor non-euro eu zic ca e dreptu fiecaruia sa conduca ce vrea, dar sa se creeze conditii sa fie bine pt toata lumea in America in statele cu populatie Amish au voie cu caruta si pe autostrada, da aia nu cred ca merg beti ![]() |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 19:36 |