Curge uleiul de la servo!
![]() ![]() ![]() |
Curge uleiul de la servo!
Cosmin1183 |
![]()
|
||
![]() Anghel Cosmin Marian Group: Members Posts: 55 Joined: 15 August 11 From: Bucuresti -Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II
- B-93-YAY
2005 1.5 DCI
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Furtunurile ce ies din poma intra in caseta de directie, iar acolo nu exista garnitura. Este un surub prin care trece conduca ce arata identic cu conducta de la sistemul de franare ma refer la la conducta care intra in etrier. Asa arata si la caseta de directie.
Este o piulita prin care trece conducata si se strange in caseta de directie. Ca si rezolvare nu stiu exact ce sa-ti zic, dar incearca sa mai strangi putin surubul cu conducta pe unde curge. Daca acesta este deja strans la maxim sa nu fortati mai mult, intrucat materialul din care este facut filetul este foarte moale si riscati sa stricati filetul. Personal am patit asa ceva la un Clio Symbol al unui prieten si singura metoda prin care am putut opri scurgea de lichid a fost prin a improviza o saiba din cauciuc, dar nu este recomandat acest tip de improvizatie. Mult succes. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:07 |