Accident NASCAR
![]() ![]() ![]() |
Accident NASCAR
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
noua laguna 3 cu N stele Ncap
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
cate stele '' euron'cap'' are masina aia ?
si cate airbaguri(prostii sa iti ia banii)? This post has been edited by MIHAI8888: 9 Apr 2008, 19:11 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Interesant.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca om mai norocos decat el nu exista
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
A avut noroc ca a lovit masina celalata dincolo de el. Daca-l lua in plin, il facea piure.
|
--------------------
-
-
-
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
QUOTE(MIHAI8888 @ 9 Apr 2008, 19:10) Nu stiu. Dar a ta ce grosime are la barele de rollcage? Centura o ai tot in 5 puncte? Scaun cochilie si casca de protectie? Norocos, norocos, dar nu-mi place cum s-ar rupt masina...teoretic pe la jumatatea celulei de rezistenta... Oricum, asta e parfum fata de ce accidente vezi in f1 uneori ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu era un clip cu un tip de mergea cu un Corvette cu 200 la ora si-l urmarea politia, a facut accident, s-a rupt masina in 2, soferul nu avea centura si a zburat pe camp fara sa aibe nimic ?
Cazurile izolate sunt cazuri izolate. Si masinile din NASCAR, F1 sau orice altceva nu se pun pentru ca nu au nicio legatura cu ce avem pe strazi. Deci comparatia cu EuroNCAP e ceva gen "Uite la Mariah Carey cum canta, cand sotia mea canta sub dus nu se aude asa..." |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
A avut noroc...bine..conteaza si protectiile din metal (cusca) dar eu zic ca aici a tinut de noroc..
|
--------------------
------
------
------
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mama, ce bulan !!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Noroc cu schela
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
mariman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 January 08 ![]() |
si cand ma gandesc cum a murit senna...
viata asta.. |
--------------------
megane
bicorp
2003
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum cativa ani a murit in Nascar Dale Earnhart, mare campion pe acolo!
Abia atinsese zidul dar nu stiu cum l-a lovit ca si-a rupt gatul! Impactul a fost super usor, medicii si toti nu s-au asteptat la nimic tragic mai ales ca masina era doar un pic sifonata! Acum e si faza aia cu "cum iti e norocul"! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:14 |