Claxon ClioIII
![]() ![]() ![]() |
Claxon ClioIII
aalex_i |
![]()
|
||
Alex Ionescu Group: Members Posts: 64 Joined: 2 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2017 1.5dci
|
|||
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Da, e sub bara fata.
Dece e atat de prost ? Nu se aude destul de tare ? Nu iti place tonalitatea ? |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
aalex_i |
![]()
|
In primul rand tonalitatea (e foarte pitigaiat) si nici nu suna prea tare.
Ai idee daca dai scutul acela de plastic de sub masina care are niste suruburi prinse de bara dau de el ?? |
--------------------
Dacia
Sandero
2017 1.5dci
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai incercat sa claxonezi cu geamul deschis?
S-ar putea sa ai surpriza sa sune mai tare. Masina e destul de bine antifonata. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
la claxon n-ai cum sa ajungi numai daca desfaci bara fata.daca ai maini subtiri ajungi la el doar daca desfaci suruburile alea de sus si tragi putin de bara, nu trebuie sa o dai jos de tot, insa o sa ai surpriza sa constati ca are niste mufe tare ciudate si nu stiu daca o sa gasesti claxon sa se potriveasca. trebuie sa caut ca aveam niste poze cu masina fara bara daca le gasesc le postez si o sa vezi mai exact unde e asezat
This post has been edited by prOZac: 4 May 2008, 14:12 |
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Flashneta pe post de claxon are si meganele, il rezolv dupa garantie.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
aalex_i |
![]()
|
r_vlad, am vazut ca sub masina e un scut de plastic si ma gandeam ca daca il dau jos gasesc claxonul, dar se pare ca trebuie pe sus vazut...
Oricum acum e in garantie asa ca nu o sa-i fac nimic o sa vad cat imi cer cei de la Serus sa il schimbe Multumiri la toti! |
--------------------
Dacia
Sandero
2017 1.5dci
|
|
r_vlad |
![]()
|
Nu ai cum sa ajungi la claxon pe sub masina. Trebuie data bara jos.
Nu prea cred ca o sa accepte cei de la Serus sa iti puna alt claxon atata timp cat masina este in garantie. P.S: daca ai cumparat masina din Romania scutul e din metal, nu din plastic. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
@ r_vlad are dreptate omu. el vorbeste de scutul ala de plastic de sub bara nu cel de metal de sub motor. dar hai ca deviem.numai pe deasupra se poate ajunge la el. e fixat chiar in radiator
|
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Este intradevar sub bara, in dreptul emblemei Reno. Eu am schimbat acum o luna unul pe garantie din cauza ca a amutit (abia gajaia de nu se dadea nimeni la o parte din calea mea). Cauza? A luat apa. Cum? Nimeni nu-si explica tinand cont de pozitia goarnei si locul ei. Din discutiile si framantarile mecanicilor am aflat cele expuse mai sus. Important este ca nu au comentat (probabil au mai venit si altii) Asa ca daca te incumeti sa dai bara jos doar pt ca nu-ti place tonul, este alegerea ta. Indiferent ce-ti vei pune, il vei folosi in aceleasi ocazii ca si pe cel vechi (cu cat mai rar cu atat mai bine).
Parerea mea! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:12 |