garantie vopsea, cum se procedeaza?
![]() ![]() ![]() |
garantie vopsea, cum se procedeaza?
prise |
![]()
|
||
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
e destul de greu sa-ti vopseasca bara pe garantie daca sunt zgarieturi unde a inceput sa se exfolieze. Intr-un fel ei pot avea dreptate, pt. ca de la niste zgarieturi, in timp datorita chimicelor din atmosfera si din ploaie, in locul unde a fost zgariata pana la plastic se poate exfolia.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca o sa poti rezolva asta pe garantie,teoretic in momentul cand o zgarii bara se deformeaza dupa care revine la forma ei cea ce duce la exfolierea vopseli in acea zona....asta cu siguranta vor invoca cei de Renaul ,chiar daca practic nu sa intamplat asa.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
hai ca revin azi cu o poza ca sa se vada clar ... ca chiar nu are cum sa aibe legatura una cu alta ...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Deleted Group: Members Posts: 23 Joined: 1 January 08 ![]() |
Salut prise! Problema exfolierii vopselei am patit-o si eu pe R26-le meu acum o luna, dar pe bara fata... Mie mi s-a exfoliat vopseaua fara vreun soc mecanic, lucru constatat si de cei din reprezentanta, iar bara a fost revopsita pe garantie... Nu stiu ce sa zic... poate nu mi-a fost tratata corespunzator la vopsirea in fabrica... desi e "Made in France" si e R26...
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:26 |