Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

garantie vopsea, cum se procedeaza?

prise
post 1 May 2008, 10:54
Post #1

Posesor de megane fericit

Group: Members
From: Birlad

salut baieti. am un megane sedan II si tocmai am constatat ca pe bara spate pe partea dreaprta a inceput sa se exfolieze vopseaua ...
masina este inca in garantie ... si am fost la service sa le constate au spus ca intradevar se exfoliaza dar datorita faptului ca cam la 20 cm deaspra locului unde se exfoliaza mai sunt niste zgarieturi care au ajuns la plastic ... nu o pot vopsi .. cand vor trimite pozele la constatator ... etc ...
ce legatura are unu cu alta nu inteleg ...
acuma vreau sa stiu daca ei sunt obligati sa vopseasca iar bara , sau chiar au dreptul sa ma refuze pt astfel de cauze...
multumesc

--------------------
RENAULT MEGANE SEDANE - VS-03-LCZ 1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ryk
post 1 May 2008, 11:28
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

e destul de greu sa-ti vopseasca bara pe garantie daca sunt zgarieturi unde a inceput sa se exfolieze. Intr-un fel ei pot avea dreptate, pt. ca de la niste zgarieturi, in timp datorita chimicelor din atmosfera si din ploaie, in locul unde a fost zgariata pana la plastic se poate exfolia.

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
dragos62
post 1 May 2008, 11:58
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu cred ca o sa poti rezolva asta pe garantie,teoretic in momentul cand o zgarii bara se deformeaza dupa care revine la forma ei cea ce duce la exfolierea vopseli in acea zona....asta cu siguranta vor invoca cei de Renaul ,chiar daca practic nu sa intamplat asa.

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
+
prise
post 1 May 2008, 13:19
Post #4

Posesor de megane fericit

From: Birlad

hai ca revin azi cu o poza ca sa se vada clar ... ca chiar nu are cum sa aibe legatura una cu alta ...

--------------------
RENAULT MEGANE SEDANE - VS-03-LCZ 1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
+
clubneroazzurro
post 3 May 2008, 22:45
Post #5

Deleted

Salut prise! Problema exfolierii vopselei am patit-o si eu pe R26-le meu acum o luna, dar pe bara fata... Mie mi s-a exfoliat vopseaua fara vreun soc mecanic, lucru constatat si de cei din reprezentanta, iar bara a fost revopsita pe garantie... Nu stiu ce sa zic... poate nu mi-a fost tratata corespunzator la vopsirea in fabrica... desi e "Made in France" si e R26...

--------------------
- - -
Deleted
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 21:26
Dacia