Laguna 3, noua laguna 3
![]() ![]() |
Laguna 3, noua laguna 3
adistrateanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 November 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 16V, 140 CP,
2009, Berlina, Privilege
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine iti faci un Jurnal de Bord propriu, nu stai sa postezi in topicul altuia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adistrateanu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 November 08 From: Iasi ![]() |
"mihai_dorin" probabil ca ai dreptate....numai ca o sa incerc sa ma gandesc la o altfel de exprimare care sa releve acelasi tip de masina
|
--------------------
Renault
2009, Berlina, Privilege
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Crede-ma nu este frumos sa vi sa iti prezinti masina pe jurnalul de bord al altuia. Nu este mai simplu sa iti faci propriul jurnal? Oricum nu stiu cat o sa mai "reziste" postarile tale aici.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Ai pierdut din vedere un lucru: parerea mea este ca, la 100 km/ h, iti va consuma mai putin in treapta 5 decat in 6. A 6-a e pentru viteze de autostrada.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
adistrateanu |
![]()
|
"JADRRO" imi cer scuze ca am scris in jurnalul tau de bord ! Probabil ca voi deschide alt jurnal de bord, al meu ! Dupa ce voi deschide altul, voi incerca sa mut tot ce am scris in noul jurnal, iar apoi voi avea rugamintea sa stergi tot ce am scris aici in jurnalul tau si sa lasi doar informatiile tale aici, caci asa este corect ! Inca o data imi pare rau, dar lucrurile au luat o alta intorsatura nedorita.... de la o simpla intrebare, s-a ajuns la o prezentare a altei masini, inafara de a ta !
"balanel" nu am incercat inca varianta ta, sa merg cu 100 in treapta a 5-a. Voi incerca cat de curand si iti voi da un raspuns, dar nu pe jurnalul lui "JADRPO", ci pe al meu. Iti multumesc ptr sfaturi ! ![]() 7 Apr 2009, 09:44: "JADRRO" gata am creat un nou jurnal, al meu. Acum te rog sa stergi tot ce am scris aici si care nu-ti apartine si nu tine strict de masina ta ! Inca o data te rog sa ma scuzi pentru neplacerile create pe jurnalul tau ! La final, dar nu in ultimul rand, asi vrea sa-ti doresc sa ai parte numai de momente frumoase cu noua ta Laguna si sa te duca in conditii cat mai placute oriunde vei vrea tu ! Toate cele bune ! This post has been edited by adistrateanu: 7 Apr 2009, 08:44 |
--------------------
Renault
2009, Berlina, Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:37 |