salut, putin ajutor va rog
![]() ![]() ![]() |
salut, putin ajutor va rog
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Conform procedurii de anul trecut al Programului de Innoire a Parcului Auto, poti participa la acest program si in calitate de mostenitor fara sa treci masina pe numele tau. Pentru a te lamuri citeste aici: http://www.afm.ro/main/info_stuf/ordin430-2007.pdf
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Trebuie omologat. Se uita la toate alea la programul rabla.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
pai si daca bat vechea serie ce are????
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Seria se poansoneaza de RAR..., au si un poanson cu o marca a lor. Mai bine pastrai vechiul bloc motor. Si mai este ceva , pe blocul motor stiu ca era "turnat" anul fabricatiei. Poate daca cel "nou" e cam din aceeasi perioada si mai ai placuta veche scapi la program.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
serban77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 April 08 ![]() |
Ajutati-ma si pe mine, va rog frumos. Am o dacia care e pe numele socrului meu care a decedat intre timp, sotul meu e singurul copil... trebuie sa dezbat mostenirea ????????????
|
--------------------
dacia
1300
1982/berlina
- 1-tl-3248
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:38 |