placute frana si fulie pompa servo....
![]() ![]() ![]() |
placute frana si fulie pompa servo....
gikwrx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 September 08 From: Pucioasa ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2002
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O parte din raspuns il gasesti la http://reno.ro/index.php?showtopic=97253&v...dpost&p=1333316 .
Si incerca sa denumesti si tu topicul exact, ca dupa ce ca-s o groaza la care s-a mai dat raspuns de n ori mai apar si cu nume ca asta "probleme megane". Da-i edit la post si modifica postul si inainte de a posta foloseste cu incerede SEARCH ca merge ![]() Succes cu masina! This post has been edited by St: 5 Oct 2008, 20:22 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gikwrx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 September 08 From: Pucioasa ![]() |
gata am editat titlul postlui. Ideea e ca sunt putin cam nepriceput fiind foarte nou pe forum nu m-am descurcat foarte bine cu acel search dar am citit acel post cu piese compatibile.Nedumerirea mea a fost ca dupa ce am citit acel post un mecanic mi-a sugerat sa iau placute de Logan ca sunt mai ieftine si ca a mai pus pe Megane 1.
In principiu treaba cu placutele e clara: o sa cumpar placute de Megane sa nu ma complic dar mai ramane treaba cu acea fulie. Cat de grava e problema? Mai pot merge cu masina asa? si daca este costisitoare reparatia? Va multumesc! |
--------------------
Renault
Megane I
2002
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul fuliei incearca sa identifici motivul pentru care acea fulie are joc, poate or fi suruburile care o sustin(daca are) slabite.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Daca este intr-adevar fulia de pompa servo directie, asa cum a spus si St, pot fii suruburile (3 buc.) sau lagarul/rulmentul din pompa. Daca este ultima eu cred ca trebuie sa ai o scurgere serioasa de ulei hidraulic, fa o verificare, pune mana sub pompa (motorul oprit) si daca o scoti plina de ulei va trebui sa te opresti din circulatie pana rezolvi problema (ramai fara ulei in rezervor si pompa se va distruge in cateva minute). Daca sunt doar suruburile, incearca sa le strangi cu o cheie de 10, sper sa nu aiba filetul distrus...
Succes |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
gikwrx |
![]()
|
Cu placutele am rezolvat si va spun sigur ca nu se potrivesc placutele de logan, iar la acea fulie am noroc ca nu mi curge ulei cred ca sunt acele suruburi de care spui tu.sa vad cum o sa le strang ptr ca este o pozitie extrem de incomoda.
Multumesc ptr ajutor si sper sa ma descurc cu masina iar daca am alte neclaritati va mai stresez cu cate-o intrebare. |
--------------------
Renault
Megane I
2002
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Si la mine are putin joc pompa, dar nu are scurgeri. Nu se observa jocul decat daca este scoasa cureaua si cred ca este ceva normal, atata timp cat nu face nici un zgomot suspect.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Johnny2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 August 06 From: Brasov ![]() |
La placute de frana iti recomand producatorul ATE. Sunt foarte bune. Mai bune decat ce ti se ofera la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 1.9 DCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ATYE sunt foarte dure si o sa-ti termine discurile....
Folosesc dd ani de zile pe toate masinile mele ...... Ferodo.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nflo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 08 ![]() |
e nasol cu fulia asta de la pompa servo
la mine s-au desfacut suruburile si a sarit de la loc bineinteles ca sa fisurat, si acum trebuie sa o gasesc, dar costa o caruta de bani daca stie cineva ceva ieftin rog un pm |
--------------------
renault
megane 3
2011 megane 3, 1,5 DCI BREAK 12.2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:49 |