Men only: Mai sunteti prienteni cu fostele iubite?, Rog domnisoarele sa nu voteze dar apreciez replici
![]() ![]() ![]() |
Men only: Mai sunteti prienteni cu fostele iubite?, Rog domnisoarele sa nu voteze dar apreciez replici
Cypher4laguna |
![]()
|
||
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
a face sex cu o fosta prietena inseamna ca inseli actuala prietena?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu neaparat: daca ai o prietena atunci DA, daca nu atunci nu
![]() Ma rog, mai sus acopeream 2 variante de sex cu fosta (tipul are iubita sau fosta are iubit, dar cade in plasa fostului - caz in care sexul cu fosta duce la inselarea unuia din parteneri). nu am acoperit situatia in care ambii nu au pe nimeni, dar fiind best case scenario l-am ignorat ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 14 Apr 2008, 10:18 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu nu cred ca poti insela pe cineva cu altcineva care a existat inainte
![]() adica... ma intelegeti voi ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Cypher4laguna |
![]()
|
eu inteleg, ca-s baiat de treaba si intelegator... dar nu cred ca as mai fi daca as fi in pielea incornoratului
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Poveste adevarata din care se pot trage multe concluzii...
Aam avut o fosta cu care o inselam pe actuala de atunci... si culmea, tot ea era geloasa, fosta. Ulterior m-am despratit de actuala de atunci, am reinchegat relatia cu fosta si o perioada a mers excelent, chiar mai bine decat prima data, insa dupa vreo 2 luni relatia s-a dus dracului. Sau cum e vorba aia... am alergat dupa 2 iepuri si n-am prins nimic, pentru ca actuala care devenise fosta din cauza ca ma combinasem cu "prima" fosta, nici nu a mai vrut sa auda de mine. Eheee, de-ale tineretii valuri... ![]() Sfatul meu... ? Daca vreti sa inselati actuala cu o fosta, care vorba lui DRK, nu este chiar inselare... ![]() ![]() Moaaa, ce rau sunt ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
asa se si procedeaza... e logic
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Dintre bărbați, 90% și-ar înșela soția cu fosta iubită, dacă s-ar ivi ocazia. Cel puțin așa reiese din concluzia unui studiu realizat de psihologul Steve Gangestad, de la Universitatea din New Mexico, SUA.
Ispita relației cu „fosta“ ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Alex11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
in cazul meu tin legatura doar cu ultima prietena. Cu restul vorbesc din an in paste.
Un mic (sper) istoric legat de ultima. Ne-am cunoscut pe net, am vorbit o perioada proma ne-am intalnit de aici am dat-o in iubire. Peste vreo sase luni la o vizita a mamei ei (plecata din tara) ea isi schimba atitudinea. Peste inca cateva cica nu ma mai iubea si ca numai are chef de nimic. Buun ea imi cere sa fim prieteni ca inainte. Desi era clar (pentru mine) ca nimic nu va mai fi ca inainte zic ok. Pretena isi face gagic si se "lauda" cu poze cu ei doi pe net. In acest timp discutiile intre noi sunt aproape 0. Dupa o despartire putin zis amiabila, vorbim iara. De ce? nu stiu probabil din faptul ca prostul de mine inca o iubeste desi ar trebui sa-mi vad de condus. PS imi pare rau de postul lung si poate lipsit de logica... |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex11 @ 17 Apr 2008, 00:18) No problem man ! ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu n-am mai tinut legatura... nu mi se pare normal... A, daca nu te-ai certat iremediabil, nu mi se pare normal nici sa nu mai vb din cand in cand.. Dar atat..
Asta fac si eu.. De 2 ani de zile nu m-am mai intalnit cu fosta... nici intamplator, nici organizat... Mai vb din cand in cand la tel, adik de 3-4 ori pe an sa zic, de la multi ani si poate de sarbatori... Ca asa mi se pare normal. Dar chestia asta depinde de la o relatie la alta... De ex eu nu pot sa zic ca am fost nefericit in fosta relatie... dar nici foarte fericit...Acum pot sa zic ca e excelent, si atunci de ce as mai dori sa reinnod ceva din trecut? Insa unii poate au fost mai fericiti in trecut si atunci au alte motive... Iar legat de inselat, eu n-am facut-o niciodata, chiar daca am avut ocazia... s-au dat ele la mine in trecut si eu nimic... si asta pt am principii. Nu ma ascund dupa bat ca sunt barbat si barbatul gandeste cu creierul de jos... nu, dar consider in primul rand inselatul un act de slabiciune din partea mea (si mie nu-mi place sa fiu cu nimic "santajabil":D) sin in al doilea rand inseamna ca n-as respecta-o pe prietena/sotie (aici vb de relatii mai stranse, mai evoluate de o simpla prietenie...) Pentru mine, femeia cu care stau (si deci pe care implicit o iubesc, ca altfel n-as sta cu ea) e egalul meu, nu o consider inferioara sau ca locul ei e la cratita... SI atunci o respect in aceeasi masura in care as vrea eu sa fiu respectat, si bineinteles, chiar primesc respectul asta... Bine, eu poate vb aici de o relatie poate "prea" ideala, dar asa e in cazul meu... Si, BTW, am vreo 28 ani, asta ca sa nu credeti altceva ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Votat nu
Si daca ma intalnesc accidental cu ele, incerc sa nu ma gandesc la ce ne-a legat candva. Nu dau sansa trecutului de a imi afecta viitorul. Lucruri mai mult sau mai putin bune facute in trecut, repetate in viitor, devin rele. Si asta din cauza ca, poate, mi-am ales consoarta pe care am dorit-o intotdeauna. Daca nu era asa, topicul incepea cu: Votat da... Respect tuturor, Inflamabilu' ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
Dati-mi voie sa intervin cu un exemplu.
Ce te faci cand, sa zicem,.... dupa aprox 5 luni de la "despartire" te apuca acel sentiment de tristete, sau poate simti ca ti-e dor. Desi tu ti-ai dorit ruperea relatiei dupa 3 ani (probabil ti se parea ca totul a devenit monoton si plictisitor), ea insista ca relatia sa continue. La scurt timp iti gasesti pe altcineva, si te hotarasti sa rupi orice legatura cu fosta. Ea incearca sa te recucereasca, dar pentru ca tu o ignori,dupa o perioada de timp, se resemneaza si suparata fiind vrea sa te uite, gasindu-si la randul ei pe altcineva. Lucru care culmea, te surprinde si te enerveaza intr-o oarecare masura. Desi nu te-ai mai intalnit cu ea de mai mult timp, acum vrei tot mai mult s-o mai revezi macar pt cateva minute, eventual sa mai stati de vorba, ca in vremurile trecute. In viata mergi pe principiul "ciorba reincalzita nu mai e gustoasa" asa ca oricum nu o vei mai lua de la capat cu fosta, dar ce faci cu "indispunerea" din timpul zilei, sau cu acel sentiment de dor. Cauti sa te convingi ca defapt ai facut o alegere buna, si ca actuala te poate face sa fii la fel de fericit ca inainte, dar privind inapoi parca te-ai obisnuit prea mult cu fosta, cu deprinderile ei,ati trecut prin multe impreuna si stiai cum s-o surprinzi, stiai ce merita si ce asteptari are, etc. In final, astepti ca timpul sa le rezolve pe toate, si sa-ti vezi de lucrurile din prezent, dar stii ca acel "ceva" va ramane....... Sper ca nu am fost prea sentimental ![]() ![]() |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
- YR-367
2012
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(PhilipMorris @ 17 Apr 2008, 12:42) Mai intai spui votat nu apoi ca nu dai sansa trecutului. Deci ai fost si tu patit. ![]() Corect era sa fi spus... "Nu mai dau vreo sansa sau nu vreau sa mai tin legatura cu fostele pentru ca m-am ars candva." Nu trage, ziceam si eu ! ![]() @gliding.flight Omule, n-ai fost deloc prea sentimental. ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
@gliding.flight: trist, dar din pacate foarte adevarat!!! Nici eu nu-mi explic dorinta aia de a-ti revedea fosta (cum ziceai tu)... ziceai ca trece cu timpul?
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Hai sa terminam povestile astea.
Din ce motiv s-a produs despartirea? Din cauza slabelor performante sexuale? Atunci consider o rusine sa mai dai ochii cu ele (sau invers), stiind ca au fost la mai mare (sau la mai "adanca")... Din cauza nepotrivirii de caracter? Atunci cum naiba va intelegeti acum? In ceea ce priveste "femeili" nu exista nici trecut nici viitor. Bucurati-va cat va tine! A se intelege ca, aici, vorbesc strict de relatii intime nu de prietenii intre sexe. Am foarte multi "tovarasi" de sex feminin foarte apropiati, iesim impreuna la o bere, vorbim despre nevoi si femei, ne ajutam reciproc etc. Din alte motive in afara celor 2 prezentate mai sus, de ce te mai cuplezi cu o femeie, sa pierzi timpul? Nu vreu sa par un dur, am fript si am fost fript, dar nu a fost niciun motiv pentru care sa ma uit inapoi. ... parerea mea ![]() This post has been edited by Berila: 17 Apr 2008, 13:19 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
- B-64-***
1.6 16v
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
shteffandavid: mersi... o sa am in vedere
![]() deci: caut bruneta 18-22 ani, ochi verzi, 95-60-90, preferabil fotomodel, desteapta, situatie materiala buna, care spala, calca , gateste si-mi aduce berea din frigider... si in restul timpului cand nu calca, spala, gateste, castiga bani, sau aduce beri din frigider, sa "presteze" "alte" activitati de calitate ![]() ![]() This post has been edited by ipiq: 17 Apr 2008, 13:31 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
mie mi s-a intamplat, cand eram cu o fosta prietena sa o insel (sexualmente) cu o alta fost prietena. nici cand am facut-o, nici dupa, nu am avut regrete. acum insa nu as mai face-o - tine foarte mult si de persoana cu care sunt acum.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Mai oameni buni, asta depinde de la relatie la relatie. Daca ai incheiat o relatie trecuta si acu ti-e bine, va mai ganditi sa va inselati actuala cu fosta? De asta zic ca e subiectiv rezultatul la poll, depinde de situatia actuala din prezent.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
Pai si trebuie sa fie subiectiv si sa ne raportam la experientele noastre... doar asta e tot farmecul, ca asa e si in realitate.
Aici putem fi filozofi, dar in realitate porci, asa ca subiectivitatea e un lucru excelent! Oricum, Swatkat si PhillipsMorris... ma regasec in ce ati zis voi ![]() Personal ma asteptam ca mai multi sa zica Nu.... dar se pare ca in realitate multi zic Da... nu ca ar fi un lucru rau. Dar mie, personal, a spune NU e o dovada de tarie, maturitate si respect fata de actuala. Mie NU mi-ar conveni ca iubita mea sa fie best friend cu fostul ei... tocmai ca STIU ca ala inca se gandeste la ea... mda... fumeile astea ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 19 Apr 2008, 14:55) Dar mie, personal, a spune NU e o dovada de tarie, maturitate si respect fata de actuala. Mie NU mi-ar conveni ca iubita mea sa fie best friend cu fostul ei... tocmai ca STIU ca ala inca se gandeste la ea... mda... femeile astea ![]() Total de acord cu tine. Mai ales ca in momentele mai dificile dintr-un cuplu, cand te certi cu ea/el, exista tendinta sa iti amintesti numai lucrurile frumoase petrecute cu fostul/a, uitand ca prin minune mult mai numeroasele nefericite, care au si condus la despartire, pana la urma. Ca de aia v-ati despartit, nu pentru ca totul era lapte si miere.. Iar un fost prieten/a, ramane oricum cineva apropiat si deci mult mai usor abordabil comparativ cu un necunoscut....Asa ca prefer ca trecutul sa ramana in urma, atat pentru mine cat si pentru ea. Pastrarea legaturii cu fostul, cat de amarata ar fi respectiva relatie, este periculoasa pentru relatia actuala. This post has been edited by dack: 23 Apr 2008, 09:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
Nu mai zice nimeni nimic?
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:27 |