Cadere Relanti, cand franez
![]() ![]() ![]() |
Cadere Relanti, cand franez
BlackHole |
![]()
|
||
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
2001 Expression
- TM
|
|||
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Pt Gruita2005: Am schimbat-o din cauza ca scartaia putin cand ridicam usor piciorul de pe pedala.Voiam sa spun ca si cea noua scartaia,in rest este OK This post has been edited by matrix67b: 11 Feb 2009, 07:39 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
mersi Matrix!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(matrix67b @ 10 Feb 2009, 01:28) Cred ca ar trebui sa schimbi pompa de ambreiaj. Daca pedala nu ajunge sa actioneze traductorul cred ca poate sa faca probleme .Sa stii ca de la ultima noastra discutie ,cand am umblat la acel traductor de pozitie, masina mea nu a mai avut probleme. Salut, Am sa incerc si eu sa "umblu la traductor" inainde de a schimba pompa... @matrix - poti furniza te rog detalii despre asta? Ai schimbat traductorul cu totul sau ai facut ceva reglaje. Nu inteleg ce inseamna "am umblat la el". Si in cazul in care e vorba de schimb cu nou eventual daca poti sa imi spui si unde gasesc asa ceva - tu de unde ai luat... sau unde stii mai ieftin etc. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Nu l-am schimbat pentru ca s-a rezolvat prin curatire si aplicare de WD40. Intrase mizerie in el si-l blocase pe pozitia apasat.Se da jos foarte usor, prin rotire la 90grd ; sensul nu mi-l aduc aminte dar poti sa te uiti cu o lanterna , este suficient de intuitiv.
Sunt convins ca are legatura cu problema dezbatuta. |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
10x matrix. Revin cu detalii... daca o sa existe ceva de spus.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu am o benzinara si la relanti scade turatia pe undeva la 800 turati si se aude un tacanit si cei de la reprezentanta spune ca e de la defazor are cineva ideie cat ma costa?
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
si eu am aceeasi problema cu scaderea turatie si am fost la diverse serviceuri si nu au gasit nici om rezolvare am schimbat o gramada de lucruri degeaba utilizand inutil bani!! ati gasit vreo rezolvare??
|
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
2001
- MS10GLI Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
multa sanatate celui care a spus de traducator(intrerupatorul de la pedala ambreiaj)
aceas sintoma o avea si la mine, candva un mecanic mia schimbat pompa ambreiaj si nu a mai pus traducatorul in soclu acela sa apase pedala pe el, dimineata dupa miii de cautari si disperare am intat cu capu sub bord si surpriza traducatorul atarna pe acolo pe fire, iam dat un pic cu spRAI LA BUTONUL ACELA CARE APASA PEDALA PE EL, MAM TOT UITAT UNDE VINE PANA A MNIMERIT SI SURPRIZA MASINA NU MAI TREPIDEAZA LA FRANARE, NU MAI PICA TURATIA, NU MAI RAMANE PE LA 1200, CATEODATA LA FRANARE MAI OSCILEAZA DE LA 900 LA 800 NICI NU PREA E VIZIBIL, DAR REVINE IMEDIAT, 1 SECUNDA, UN AN NOU FERICIT LA TOATA LUMEA, EU NU MAI VAND MASINA ACUMA, ERAM IN STARE SA O VAND |
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
am patit si eu treaba asta cu relantiu dar in 2 ani de cand am masina doar de 2 sau 3 ori.ma gandeam ca este pompa de vacum care la mine suna parca un pic mai tare , ma gandeam sa o schimb dar am uitat ca am avut capul in alte parti.totusi daca ziceti ca face foarte des treaba asta,este un dispozitiv de verificat servo frana genul celui care iti ia tensiunea.Se baga presiune in servo frana si se mentine , daca scade este clara treaba trebuie alt burduf de servo frana iar daca presiunea se mentine atunci mai raman 2 chesti care sunt cu .?.
1.la frana brusca calculatorul de injectie vede o apasare brusca a pedalei de frana si taie cuplul motor pt o franare mai buna sau 2.pompa de vacum nu face fata este slabita |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:22 |