[VAND]Mufe mini iso 6 pini, pentru cei care vor sa-si puna aux la RCD
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Mufe mini iso 6 pini, pentru cei care vor sa-si puna aux la RCD
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am trimis si PM sa fiu sigur. Una neaparat o vreau eu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Setul s-a dat.
Multumita lui @joeEstate (cel care a cumparat setul si a retinut numai o parte) exista si 10 papucei. Deci primii vor primi si asa ceva. Din ce imi aduc aminte, la aux era nevoie de 3 fire, deci la 3/mufa inseamna ca primele 3 mufe vor avea si papuceii de rigoare. Evident sunt gratis, dat fiind ca @joeEstate a renuntat fara pretentii la ei. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Azi am luat si eu mufa si 3 papucei. 10x
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Vreau si eu o mufa si 3 papucei !!! SIGURRRRR
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
clr |
![]()
|
@Fuzz: cu placere
![]() Deci mai am papucei pentru 2 mufe, pe care le-au rezervat prin pm @puf si @sandrino (unul pentru week-end, celalalt pentru inceputul saptamanii viitoare). O sa fiu fair play si o sa tin papuceii pentru voi, sper sa fiti si voi fair play ![]() This post has been edited by clr: 4 Apr 2008, 12:33 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Mufa nr 3 as dori-o eu. ![]() Au ... daca se razgandesc ei .... sunt doritor! This post has been edited by voinic: 4 Apr 2008, 19:21 |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
puf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 March 08 ![]() |
Multumesc clr, mufa a ajuns la mine trebuie doar sa o montez
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
clr |
![]()
|
Cu placere @puf
![]() Mufele cu papucei bonus s-au terminat din pacate, ultima a primit-o @sandrino conform intelegerii de saptamana trecuta. Printr-o conjuctura, am posibilitatea sa ofer mufa + 3 fire (papucei mufati direct pe fire, care trebuiesc doar prelungite). Pretul lor insa e de 10 ron si sunt numai 2 bucati, iar una a fost deja rezervata acum 2 min ![]() Ramane evident in picioare oferta de mufe simple, la pretul de 4 ron. This post has been edited by clr: 8 Apr 2008, 19:49 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Salut, vreau si eu sa-mi conectez mufa la Megane-ul din semnatura, pana acum am tot stat cu niste improvizatii, dar nu mai vreau asa.
Sa-mi spui pe PM cand si cum ne putem vedea (vin si noaptea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:23 |