Problema ciudata franare, franare la viteza mica
![]() ![]() ![]() |
Problema ciudata franare, franare la viteza mica
radulaguna2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 17 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 berlina
- mm10cpx
|
|||
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca au am avut problema asta la un duster cu placute la jumatate.... Era de la ele . Cand au ajuns la jumatate placutele ziceai ca-s tramvai cand franam. Poti incerca si asta daca celelalte sunt ok.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
radulaguna2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 17 ![]() |
S inteleg ca ar putea fi placutele calite ...?????
|
--------------------
renault
laguna
2002 berlina
- mm10cpx
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Chiar dacă sunt noi discurile"posibil" să ai un disc de frână ovalizat, normal asta înțeleg eu după cum spui,am pățit la cineva la fel, viteză mică trepida și la viteză mare nu făcea nimic incearca să verifici și discurile,am schimbat la acea persoană discurile s și nu mai făcea acea trepidație
This post has been edited by andru1973: 21 Jul 2017, 10:10 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
in problema mea la duster cand franam la viteza mare nu scoatea sunet sau virba. La viteza mica ( pana si la 10 km/h ) la franare se auzea un huruit de ziceai ca am nisip intre disc si placute. Am crezut ca erau pe duca discurile sau placutele iar cand am ajuns la service placutele erau la jumatate si discul ok. Am schimbat placutele repede si nu am mai avut probleme. Acum 2 ani mi s-a pus tot pe duster niste delphi si dupa 4 zile am pus altele pt ca aveam aceiasi problema. Tind sa cred ca erau contrafacute sau (chiar daca stiu ca e o firma proasta ) Nu eu am optat eu pt ele ci service-ul a pus ce a avut fiind masina firmei. Placutele care au inceput sa-mi faca figuri la jumatate erau trw
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
da tot ce e posibil sa fie contrafăcute cu astia din ziua de azi nici numai știi ce sa cumperi ,sunt plăcuțe de frâna dure si moi ,tu posibil sa fi avut dure,de-aia făcea zgomot (puteau fi cristalizate)cele moi de Ferodo Racing,EBC,Textar,Sparco,OMP,eu la a mea am plăcute moi (se uzează mai repede fata de cele dure)totul depinde ce cumperi
la cele dure ai nevoie de o încălzire prealabila ca sa frâneze bine (ma refer ca de frânat ,frânează ,dar când le ai încălzit se simte diferența) This post has been edited by andru1973: 21 Jul 2017, 18:52 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:06 |