Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tu blochezi intersectia ?

padre
post 28 Apr 2008, 21:39
Post #31

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

Absolut de acord cu tine. Unui asemenea om ar trebui sa i se interzica dreptul de a mai sofa toata viata, si ar trebui sa faca si puscarie reala, adica sa fie condamnat cu executare.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adila16
post 28 Apr 2008, 22:19
Post #32

mecanic aero (sau aerian?)

Intr-o alta societate, s-ar putea. sad.gif

Off-topic: V-amintiti cazul Vali Vijelie?...Accident rutier - a lovit un copil pe trecerea de pietoni, parca -, fara a avea permis de conducere...Si alte circumstante agravante...A patit ceva?...Eu unul, nu imi amintesc.
Oricare altul dintre noi ar fi fost, cu certitudine ar fi suportat rigorile legii...

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
adip
post 30 Apr 2008, 15:22
Post #33

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Adila16 @ 29 Apr 2008, 06:19)
Oricare altul dintre noi ar fi fost, cu certitudine ar fi suportat rigorile legii...
Nu si daca ai fi avut banii de spaga pusi bine in torpedou, ca sa nu pierzi vremea cautandu-i de fata cu gaboru' si procurorul smile.gif
In Romania nu exista justitie, sa fim seriosi. Ai banu' sau smenu' aranjat, te-ai scos, nu le ai, asta e, fraere...

On-topic: de cand am vazut campania asta mi-am pus ca status pe ym url site-ului. De ce? Fiindca:
1. imi place ideea
2. eu nu blochez intersectia. De ce? Fiindca nu am masina, merg la / de la job cu trenul si autobuzul si inca nu s-a pus problema de plecat in concedii, in emisfera sudica vine iarna acum smile.gif Desi, la distantele de aici, orice coaja cu 4 roti e mai buna decat nimic. Dar nici asa nu as avea sanse s-o blochez, sanctiunile sunt sinistre, mai bine stai linistit si mai prinzi un rosu decat sa-ti risti licenta pe 6 luni (sau mai mult, dupa caz)
*NOTA: Inca (deja? biggrin.gif) avem prieteni, dispusi sa ne ajute cu un "lift" la cate un barbecue.
3. bucurestiul sufera din cauza asta. De fapt, bucurestiul sufera fiindca e capitala unei tari in care nu se aplica legea. Restul e vanare de vant, vorba lu' bobu' dylanescu

This post has been edited by adip: 30 Apr 2008, 15:35

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 13:49
Dacia