Tu blochezi intersectia ?
![]() ![]() ![]() |
Tu blochezi intersectia ?
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Intr-o alta societate, s-ar putea.
![]() Off-topic: V-amintiti cazul Vali Vijelie?...Accident rutier - a lovit un copil pe trecerea de pietoni, parca -, fara a avea permis de conducere...Si alte circumstante agravante...A patit ceva?...Eu unul, nu imi amintesc. Oricare altul dintre noi ar fi fost, cu certitudine ar fi suportat rigorile legii... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 29 Apr 2008, 06:19) Oricare altul dintre noi ar fi fost, cu certitudine ar fi suportat rigorile legii... Nu si daca ai fi avut banii de spaga pusi bine in torpedou, ca sa nu pierzi vremea cautandu-i de fata cu gaboru' si procurorul ![]() In Romania nu exista justitie, sa fim seriosi. Ai banu' sau smenu' aranjat, te-ai scos, nu le ai, asta e, fraere... On-topic: de cand am vazut campania asta mi-am pus ca status pe ym url site-ului. De ce? Fiindca: 1. imi place ideea 2. eu nu blochez intersectia. De ce? Fiindca nu am masina, merg la / de la job cu trenul si autobuzul si inca nu s-a pus problema de plecat in concedii, in emisfera sudica vine iarna acum ![]() *NOTA: Inca (deja? ![]() 3. bucurestiul sufera din cauza asta. De fapt, bucurestiul sufera fiindca e capitala unei tari in care nu se aplica legea. Restul e vanare de vant, vorba lu' bobu' dylanescu This post has been edited by adip: 30 Apr 2008, 15:35 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:49 |