Motorul C3J are curea de distributie sau lant?
![]() ![]() ![]() |
Motorul C3J are curea de distributie sau lant?
zeu_4u_sweety |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. curea
2. nu are filtru de polen |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Nu stiu ce s amai cred...multi zic ca am multi zic ca nu asta deoarece capacul care acopera distributia este unul metalic cu o garnitura de cauciuc, prins in numeroase suruburi de 6 (banuiesc ca acolo ar ajunge ulei...pt ungerea lantului). Din cate cunosc eu capacul pt cureaua de distributie (al altor modele de masini, la reno nu stiu !!!), este unul din plastic prins in cateva cleme metalice usor de indepartat!!! Va astept aici pt mai multe pareri. Ms anticipat!!!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E lant ca la motorul de dacie berlina.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Va multumesc frumos pt ajutor. Ceea ce ma derutase ff mult era ca acea pers de la care am cumparat masina avea un carnetel cu tot ce facuse la masina si undeva scria curea distributie (cred ca se ref la cea de la alternator ca parea noua). Si totusi ma gandeam ca am si eu ceva km cu ea ma apropii de fro 60 000 si ma gandeam ca tre buie sa o schimb
![]() Multumesc frumos BAFTA |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:19 |