Nu merge mai mult de 50km/h, nu trage
![]() ![]() ![]() |
Nu merge mai mult de 50km/h, nu trage
WaxLaguna |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In primul rand foloseste functia search cu incredere pt. ca sigur veui gasii topicuri care sa te ajute si in al doilea rand da si tu mai multe detalii...cum se manifeste, ce martori se aprind in bord, etc,etc
o descriere cat mai amanuntita iti da sanse mult mai mari de a primii raspunsuri bune... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
am citit cam tot ce mai este pe forum legat de pierderea puterii si am sa verfic mai bine firele si mufele inca odata, dar acolo se vorbeste despre motoarele diesel si ma gandeam ca la benzinar poate fi altceva. De aceea am facut topic nou.
Este valabil ce se spune la diesel si pentru benzinare? PS Nu apare nici un martor luminos de eroare. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai verificat bobinele? Uite aici un topic in care sunt si 2 laguna 1,8 16v cu aceeasi problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
mersi 19vik
am sa verific bobinele si bujiile |
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|
razvandada |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 25 February 08 ![]() |
Salut. Poti fi mai explicit? Pentru ca nu se intelege nimik din ce ai spu la inceput. Cum adica nu trece de 50km/h?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-83-DRM
2002
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
nU merge mai mult de 2000 de ture sa accelerez
am fost la tester si mi-au spus ca e o eroare la clapeta de acc sau potentiometrul de acceleratie. Au sters-o si merge! dar nu se stie cat timp. 6 Apr 2008, 16:54: PS Avand in vedere ca era altceva decat ma asteptam sa fie, am gasit pe forum informatiile legate de clapeta de acceleratie si acum sunt lamurit. This post has been edited by WaxLaguna: 6 Apr 2008, 16:54 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 14:18 |