semnal radio slab, semnal radio slab
![]() ![]() ![]() |
semnal radio slab, semnal radio slab
blondu2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 October 07 From: C-turzii ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 2
Privilege
2001
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Verifica antena, ar trebui sa fie integrata in luneta. Ai umblat la unitatea radio in ultima vreme?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
blondu2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 October 07 From: C-turzii ![]() |
n-am umblat la unitatea radio.Dar antena e cam ascunsa bine de tot.Nu stiu cum ajung eu la ea.
|
--------------------
Laguna 2
Privilege
2001
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu trebuie sa ajungi la antena. Verifica legaturile de la haion (e un furtunas prin care trec firele). Ma gandesc sa nu se fi retezat sau gatuit pe undeva...Ai incercat sa cauti posturile din nou? Bateria ai schimbat-o de curand?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ai putea sa incepi cu partea mai simpla: scoate playerul si verifica daca mufa antenei e bine infipta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu cred ca ai o problema la antena..e mai complicata decat una obisnuita si influenteaza clar receptia
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Byțu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
Nici la mine nu mai prinde prea bine, dar eu am probleme de cand am pus folie si cred ca a ajuns apa la antena deoarece haionul era ridicat.Nu am mai reusit sa dau jos plasticurile alea sa umblu la antena, dar de la spate de la cd-player nu-i pt ca am verificat si e infipta bine.Voi reveni daca o rezolv.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|
blondu2007 |
![]()
|
Cd-playerul se scoate greu?
|
--------------------
Laguna 2
Privilege
2001
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ai nevoie de 4 cuie care sa intre in gaurile alea si apoi tragi de el.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:01 |