Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cat va mai creste pretu` carburantilor?

brandy_tdi
post 31 Mar 2008, 20:07
Post #1

Aerial Member

Group: Members
From: Bucuresti

Ultimu` pret la motorina de la Petrom e 4,21 ron. Mi se pare aiurea rau de tot preturile astea. Toti vorbesc de preturi in eur, benzina tot in eur, dar salariile de ce nu sunt tot in eur?
Sunt curios daca pana la sfarsitu` anului se va ajunge la 5 ron litru de motorina.

Explicatia pentru ca motorina este atat de scumpa:

-"pentru ca foarte multi romani si-au cumparat masini diesel, taxa de drumuri care este inclusa in carburant, nu este acoperita, pentru ca aceste masini consuma putin. In concluzie crestem preturile"

Opinie personala: da ce-i **** pe ei grija cat imi consuma mie tractoru` ca poate sa fie diesel si sa consume si 10-11%.
Cand mai scade cu cate 100 rol pretu` / litru, apare treaba asta pe toate posturile si in ziare , dar cand se scumpeste cu 1000-2000 rol nu mai apare nicaieri.

Mda..

This post has been edited by brandy_tdi: 31 Mar 2008, 20:07

--------------------
Renault Megane 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 31 Mar 2008, 20:13
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori

La Petrom e 4,04 Euro Diesel 4 si 4.12 Top Diesel smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
RADU__
post 31 Mar 2008, 20:31
Post #3

Membru autentic

From: Brasov

o sa creasca pana la 5,5 dar nu stiu cand. Cam asta este pretul corect astazi. Arabii nu au ce face cu banii si noi nu avem cu ce .....
Dar facem sumit Nato. Adica insumam datoriile.

--------------------
Renault Megane IV - BV 22 ROC Sedan TCE140 2022
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
+
brandy_tdi
post 31 Mar 2008, 22:31
Post #4

Aerial Member

Eu am bagat azi de la PetromV cu 4.21

--------------------
Renault Megane 2
+
Laurentziu83
post 31 Mar 2008, 22:46
Post #5

Membru autentic

Motorina s-a scumpit atat de mult deoarece capacitatile de productie au fost dimensionate pentru uzul industrial, nu pentru cel casnic, nu si-a inchipuit nimeni acu 20-30 de ani ca isi va cumpara cineva diesel ca sa-si plimbe familia cu el, atata timp cat pe atunci un astfel de motor era cu 50% mai mare ca cilindree si cu 30% mai slab la putere fata de un benzinar. Asta ca sa nu mai vorbim de fumul degajat de acestea, fum ce a disparut doar odata cu filtrul de particule.

Eu oricum nu-mi voi cumpara diesel, mai ales nu de la Renault, datorita proastei fiabilitati, a unui pret de achizitie destul de ridicat, nu parcurg zilnic sute de km ca sa ma incomodeze opririle la pompa, si nici nu sar de 30 de mii de km anual.
Bine, acum si GPL-ul meu a ajuns la 2.3 ron, urmatoarea solutie pe care o voi adopta este sa-mi fac pasaport si sa ma duc 9 km peste granita, la moldoveni, la 30 de litri as economisi 25 ron la un plin.

--------------------
. . .
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:07
Dacia