Logan zdrobit de stilpul de iluminat, 3 tineri dusi
![]() ![]() ![]() |
Logan zdrobit de stilpul de iluminat, 3 tineri dusi
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Au sarit pana si chederele de la portbagaj. Avea viteza foarte mare respectivul. Cred ca aproape de 150
This post has been edited by IRONICK: 26 Jun 2008, 12:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca o paranteza, dintr-un Aveo(care sta mult mai bine la impactul lateral) aveau mai multe sanse sa scape macar o parte din ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si la viteza mare crezi ca te mai ajuta cu ceva?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o protectie la impact lateral mai buna cu 27% iti da macar o mica sansa in plus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
la 150 la ora un prieten al unui cunoscut de-al meu a murit cu o masina Lexus, masina s-a incovoiat in jurul unui copac. Era Lexus, clasa de lux... nu Logan !!!!!!!!!! Deci protectie... ciu-ciu la 150 km/h
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
masinile care sunt testate sunt la o viteza de 60 km/h (parca) dar daca ai peste 100 km/h nu te ajuta nici un megan de 5 stele Ncap de murit mori si in tanc.Nu ca daca avea un alt tip de masina nu mureau si in special in partea laterala unde orice masina este vulnerabila.
A mai fost un caz in care era un passat si tot au murit,asa ca nu mai criticati loganu |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Eu am scapat dintr-un accident asemanator, pe vremea lui Ceausu, veneam cu tata din turul manastirilor. Oboseala mare, buc-pitesti, 140km/ora, frana brusca, rasturnat de aprox. 6 ori. Pot sa spun doar ca senzatia, trairea si sunetele unei astfel de experiente sunt inimaginabile. Doar norocul este cel care face diferenta. Parerile de rau dupa acesti tineri si multi altii sunt tardive, nu vor intelege niciodata, se vor naste altii, vor lua permisul si apoi ruleta ruseasca, scapa cine are noroc, pacat, mare pacat !
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
In ce hal poate sa arate loganu'....la 150(daca a avut atat) doar noroc sa ai sa scapi la un impact lateral..
|
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
Si la 100 in momentul impactului arata tot asa, apropos de 150 care nu stiu de unde sunt dedusi. La 150 probabil ar fi 2 bucati separate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat de cretin sa fii sa mergi cu viteza mare pe bezna aia?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
de ce in prima poza stalpul sta vertical iar in urmatoarele doua poze stalpul e inclinat? daca ma uit mai bine si distanta intre bordura trotuarului si spatele masinii difera intre prima si urmatoarele 2 poze...care e explicatia? doar n`au facut pozele in timpul impactului
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 26 Jun 2008, 13:27) Eu am scapat dintr-un accident asemanator, pe vremea lui Ceausu, veneam cu tata din turul manastirilor. Oboseala mare, buc-pitesti, 140km/ora, frana brusca, rasturnat de aprox. 6 ori. Pai si unde e asemanarea? Poate doar la capitolul viteza, dar una e sa te rastori de taspe ori si alta e sa lovesti de un stalp. PS: Rezistent rau stalpul ala ![]() @psychoo Se vede clar ca masina e miscata in pozele 2 si 3 fata de poza 1, in primul rand dupa roata dreapta fata. This post has been edited by St: 26 Jun 2008, 12:42 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cand vad astfel de accidente parca imi e frica sa ma mai urc in masina, cei drept si eu merg cu viteza.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Ii zice descarcerare.
Prima poza e dupa ce au scos victimele cred. |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi sa nu fim tristi, bine ca a intrat in sfarsit in ceva si nu in cineva.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureŗti ![]() |
Imi permit sa-ti spun ca esti un ............. (ma abtin ca sa nu-mi iau ban)
De ce ? Simplu ... sunt OAMENI ! Soferul e vinovat ... ok ... dar ceilalti ? Si nu ma lua cu faze gen "il opream si ma dadeam jos" sau "ma luam de el" ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
IRONICK |
![]()
|
Ce diferenta este intre accidentul asta si cel cu Lambo?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Suma de bani platita de o companie de asigurare
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca voi preferati sa aveti astfel de colegi de trafic, sa fiti sanatosi. Cei pe care i-a nenorocit sunt prieteni cu el, probabil intr-o oarecare masura se aseamana. Daca voiau puteau sa il opresca! Asa ca de astfel de animale eu nu am nevoie sa mi-o bage pe maica-mea in spital sau in scaunul cu rotile. Ma doare fix undeva ca a fost Dumnealui Schummi om. Ma doare tot acolo si de restul care se joaca cu vietile altora prin alte metode-pun banchete de lemn in dubite etc- si le doresc si lor tot "binele". Iti spun sincer ca daca era doar el in masina eram chiar oarecum bucuros.
This post has been edited by eXtenSion: 26 Jun 2008, 15:07 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu prefer. dar nici nu ma bucur ca a nimerit un stalp in loc de un om.. pur si simplu nu ma bucur...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"o protectie la impact lateral mai buna cu 27% iti da macar o mica sansa in plus. "
argonele, nu tu erai ala cu "siguranta nu conteaza la viteze mari" ? Ce ai patit ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am avut si eu masina cu "motor". Si ma manca sa-i dau talpa. Numai ca, intotdeauna am tinut cont de doleantele celor pe care-i caram dupa mine. Copilul asta chiar n-avea masina cu "motor".
Dupa parerea mea, a conduce excelent inseamna sa fii laudat de persoanele din masina in momentul in care ajungi la destinatie. Daca se dau jos pe rand, una verde, una alba, alta borand in punga, alta nereusind sa nimereasca cu flacara brichetei tigara, indiferent de caii putere, nu esti un sofer bun. A fi sofer bun nu presupune sa impingi pedala pana la fund, in locuri unde nu-i posibil asa ceva. Nu presupune sa faci slalom prin centrul orasului. Presupune sa nu simta pasagerii cand pui frana. Sa nu se sperie in trafic ca n-ai dat prioritate si era sa intre basculanta-n tine (de fapt in ei), sa nu simta cand schimbi vitezele, sa nu stea cu ochii pe geam cat cepele la fiecare depasire facuta, urland in cor un "Tatal Nostru" si inghesuindu-se toti odata pe acelasi geam, numai sa scape de impact. Intotdeauna am avut in cap un singur gand. Am patru oameni pe mana, oameni care mi-au incredintat vietile lor, de buna voie. Pur si simplu vietile lor sunt in mainile mele. Ce drept am sa le iau? Niciunul!!! Si pentru ce? Ca sa arat ce? Vreau viteza, ma duc naibii cu masina goala unde stiu ca n-am pe cine ucide si-i dau pana-i sare motoru'. This post has been edited by Victoras2001: 26 Jun 2008, 15:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Victoras,
![]() Cand am pasageri in masina, m-am obisnuit sa judec daca am condus bine la destinatie pe criteriu daca pasagerii din spate au dormit pe drum. Am observat ca pasagrii din spate adorm chiar si in toiul zilei daca conduci suficient de rapid incat sa nu aiba impresia ca pierzi vremea, dar calm si fara manevrele bruste specifice soferilor... "ambitiosi". |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
NascuToamna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
aseara am fost la accidentul de pe DN1, unde o pasarela pt pietoni a cazut peste on ford fiesta. soferul, o fata tanara si f frumoasa a murit pe loc pt ca un Dorel autentic isi scutura bena pe sosea... ce sa mai zic, ceasul rau. la mine, in jilava un mertz a ras efectiv 5 copii de pe trotuar, s-a infipt intr-un stalp si cu portbagajul a spulberat o toneta de ziare... la 200km/h(cel putin atat avea cadn a acrosta o dacie break care l-a deviat spre trotuar. cand a lovit bordura, de maxim 15 cm, efectiv a zburat in stalp)!!! soferul si pasagerul au coborat bine mersi si s-au suit in BMW-ul cu care se intrecea de fapt... tipul, un vames din giurgiu nua facut o zi de puscarie. iar masina a suferit mai multe avarii, cand au venit la fata locului familiile copiilor... eu cred ca tot ce e peste 70km/h e o loterie. mi se face rau cand vad pusti sau cefosi care forjeaza la maxim fel de fel de bolizi pe considerentul ca are "abees" si "asereu"...
cat despre megane de 5 stele, un tip a intrat in plin intr-un trailer la 120km/h si a iesit piese pe pareta cealalta This post has been edited by NascuToamna: 26 Jun 2008, 16:17 |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Jun 2008, 12:39) de ce in prima poza stalpul sta vertical iar in urmatoarele doua poze stalpul e inclinat? daca ma uit mai bine si distanta intre bordura trotuarului si spatele masinii difera intre prima si urmatoarele 2 poze...care e explicatia? doar n`au facut pozele in timpul impactului ![]() Tine strict de perspectiva pozei. In poza in care stalpul PARE drept, obiectivul "batea" paralel cu planul stalpului, de fapt se afla in acel plan. QUOTE(DigitalScribe @ 26 Jun 2008, 16:07) Si parca totusi nu se compara ![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
saracul stalp
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
EU n-am vazut airbag sarit din volan sincer ca si cel mai ieftin model are airbag acolo, ori botul era ceva de nedescris, deci trebuia sa sara totusi.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:04 |