Spune NU lui Miki Alexandrescu
![]() ![]() ![]() |
Spune NU lui Miki Alexandrescu
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum am spus si pe motociclism, drepturile de televizare ale F1, vin la pachet cu tot cu comentator. Aminteste-ti ca a fost si la pro-tv.
Petitia asta e ca si ora-pamantului, frectie la picior de lemn. Succesuri! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
n o luati personal,dar mai sunt si posturi straine care transmit curse de formula 1....nu sunteti obligat sa l ascultati pe miki mincinosu'....
eu zic ca o petitie e demna de o cauza mai nobila.... oricum bafta in acesta incercare! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Miki Mitomanu? He`s Back ?!
o faza tin minte de la nenea ala: inainte de inceperea unei curse acum cativa ani zicea " Chiar trebuie sa spun, ca inainte de calificari am fost la o cafea cu pilotii si toti erau de acord ca bla ..bla ..bla. De asemeanea un pilot ( ia zis pe nume numai retin exact ) mi-a spus la ureche ca, el o sa castige cursa ! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Sper sa scapam de individul asta, nici eu nu-l suport |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sperante desarte ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Petitii de astea au fost o mie si nu sa intamplat nimic, cred ca singurul mod de a scapa de Miki este
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Da, la pastele cailor.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cui nu-i convine sa dea sonoru incet
![]() nu il admir dar nici nu il detest..... oricum stie cele mai multe in materie de F1 decat toti ceilalti... ca abereaza deseori asta e partea a doua....si base o mai comite ![]() impotriva lui de ce nu se face o petitie? ... sau hai sa facem cate o petitie de ce om nu ne place ca apare la TV... |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai atunci de ce naiba mai platim abonamentul?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Semnez, nu-i mai rabd pe astia doi!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am inceput-o eu pe asta, am gasit-o pe un alt forum.
Imi pare rau ca nu conduceam eu papucul cand l-am vazut traversand aleea.... acum comenta altcineva. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Apr 2008, 12:50) Nici asta n-ar fi o problema! TVR-ul se prinde si cu ligheanul de rufe si tot il asculti pe animal! ![]() @uxe: Sa nu dai cu pietre, dar la capitolul ca stie cele mai multe, e discutabil. A da, stie sa manance rahat si sa zica ca e trufanda. Dar poate o sa inteleaga si el ca nu tot ce se strica la masini e HIDRAULICA si CUTIA. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
einstein1984 |
![]()
|
La naiba, poate facem o petitie sa renunte TVR la transmiterea F1, poatre o ia alt post.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Bine ca mai transmit si ungurii......si astia chiar pun suflet si mai si stiu ce se intimpla acolo....In plus cursele care au fost in direct foarte de dimineata au fost transmise si dupa amiaza.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Eu, pe langa faptul ca i-am spus NU lui Miki, l-am mai trimis si pe meleagurile materne de foarte multe ori. Da' tot nu s-a schimbat nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Apr 2008, 16:25) Si daca renunta TVR-ul la Miki si la transmisie la pachet si nu o mai ia nici-o televiziune sa vezi ce ne zgariem pe ochi, ne uitam cu jind la alte posturi straine care televizeaza marele circ. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(UXE @ 3 Apr 2008, 13:48) oricum stie cele mai multe in materie de F1 decat toti ceilalti... ca abereaza deseori asta e partea a doua....si base o mai comite ![]() Care ceilalti? Ca toti cei care au postat in topicul asta se pricep mai bine ca el ... This post has been edited by ssilviu: 3 Apr 2008, 17:31 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(UXE @ 3 Apr 2008, 04:48) oricum stie cele mai multe in materie de F1 decat toti ceilalti... ca abereaza deseori asta e partea a doua.... Miki e varza ca comentator, e varza ca jurnalist, e varza la tehnica ... vrei sa zici ca e mai bun decat George Grigorescu, care a comentat cateva curse acum cativa ani? Motivul pentru care Miki mai comenteaza F1 este ca ... 2325750771d0d97e50e8jq5.jpg Daca vrei sa faci o comparatie, uita-te cum comenteaza Martin Brundle pe ITV. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Adrian cheltuitoru ar fi decent, l-am mai auzit comentand Dakarul la Eurosport.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Solon |
![]()
|
Brundle a fost pilot, adevarat mediocru, dar ala chiar stie cu ce se mananca o masina de F1!
Cat despre Miki, sa-mi fie cu iertare ca nu am ceva cu oamenii care au diverse dizabilitati, dar la cat bate campii ca a participat la nu stiu ce cursa, mi se pare greu de crezut! Are mari probleme de vedere si nu cred ca au aparuat dupa ce si-a luat licenta de pilot! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Ce vă luați mă de domnu miki?
El știe. Dimineața se întâlnește cu șumi și-și mai schimbă experiențe de pe circuite. Dă o tură apoi cu mașina de teste, i-o pune jean todt la dispoziție. La prânz stă cu berger, mai vine și lauda să ia și el o ciorbă cu ei. Pe dupamiază așa mai vorbește cu mecanicii care-i fac mașina lui alonso și le mai spune cum se strâng șuruburile bine. Seara iese cu gagica lui raikonen sau cu gagica cui se nimerește. Normal că cunoaște tot. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mie mi-ar placea o pereche de comentatori ca si cei de la MotoGP de pe Eurosport... Au si ei derapajele lor, dar sunt la ani lumina de astia doi....
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Solon |
![]()
|
La ultima transmisie MotoGp nu au mai fost Vlad Haralambie si cu celalalt Vlad Imiscapaacumnumele. Si parca nu a fost asa spectaculos!
Sau sa vina comentatorii de la ciclism de pe Eurosport!Aia doi sunt super! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Ai de capu meu! Naum și cu Banciu!
Nuuunununu MUTE!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa va spun un lucru trist: nu vom scapa de cei Miki si Viki (Lolek & Bolek).
Nu stiu daca este adevarata treaba cu pachetul de F1 cu comentatori cu tot, dar Miki asta chiar nu are pic de bun simt, sa citeasca si el pe forumuri sa vada ce crede lumea despre el. Un om cu bun simt si jena nu ar mai pune mina pe microfon sa comenteze in toata viata lui. La MIKI nu tine! Cred ca ar fi in stare sa faca si greva foamei numai sa se auda spunindu-si numele la inceputul si sfirsitul curselor. E GREU!!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu mai trebuie sa faceti nicio petitie, TVR-ul are oameni "capabili" care pot sa scape de transmiterea formulei 1, la fel cum a scapat si de fotbal.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Apr 2008, 19:24) Adrian cheltuitoru ar fi decent, l-am mai auzit comentand Dakarul la Eurosport. Cheltuitoru a comentat F1 cand transmitea ProTV. Cu toate ca era tot Miki "pe teren", el comenta mult mai bine din studio. |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
auzisem un zvon mai demult, ca miki este tinut in continuare in brate ca isi plateste singur deplasarile & shit
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:37 |