Upgrade audio pe Symbol
![]() ![]() ![]() |
Upgrade audio pe Symbol
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
spune si ce buget ai avea
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Bliss |
![]()
|
Sa zicem in jur de 1000 RON. Daca trebuie mai putin, nu e nici o suparare.
![]() P.S. La fel, suma poate urca cu cateva sute de RON daca o cere calitatea. This post has been edited by Bliss: 8 Mar 2008, 23:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
hmmm din pacate nu stiu dimensiunile difuzoarelor de la masina respectiva. Daca vrei sa pastrezi HU ii mai dificil la alegerea unor difuzoare, eu am pe masina niste coustic-uri http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ si sunt foarte multumit si mai este un forumist care a achizitionat aceleasi difuzoare si este in bucuresti daca iti fac cu ochiu iti spun cine este si poti lua legatura cu el. La subwoffer nu ma bag
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Salutare, am o intrebare, aveti idee ce firma sunt "Radio mono CD 4X15W, cu lector MP3, cu afisaj separat si satelit de comanda", astea originale ce vin in dotare pe masina. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Din ce am citit pe forum s-ar parea ca ar fi VDO.
Parerea mea personala e ca sunt Blaupunkt...si asta din mai multe motive. La Logan vechiu HU era foarte asemanator cu cel de pe Renault. Brusc l-au schimbat cu unul pe care scrie "Blaupunkt". Furnizorul nu cred ca a fost schimbat, doar ca s-a dorit incriptionarea brandului. Un alt motiv: Sistemul de scoatere din bord presupune 4 gauri laterale (2 pe fiecare parte), iar eu am regasit acelasi sistem si la Blaupunkt-urile din magazin. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Nu faci nimic daca pastrezi cass original. Intra pe un site specializat auto si cauta un cd player cu mp3 usb si ce mai vrea sufletul tau si cauta daca este compatibil cu symbolul tau (important si anul din care e masina ca au fost 4 faze de symbol din 2000 pana azi).
La Unitatea Audio recomand ceva care sa se imbine frumos si cu bordul tau, din firme si modele ar fi ceva de la: pioneer, clarion simplu si capabil. Audio pe fata pe 13cm cauta infinity, pe spate daca vrei sa pastrezi gaurile stock poti pune pe 16 maxim 17cm. Subwoofer JBL + o statie Mac Audio. Atentie! Toate astea cam trec de 1000 roni. Sub+statie cam 500-600ron, mp3 player 400ron, boxele 300roni. Dar daca le vinzi pe cele originale mai amortizezi din investitie. Succes! Aaa, tweetere nu mai ai nevoie daca iei boxe pe 2-3 cai. |
--------------------
X
Y
Z
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@Bliss: Pastreaza HU ca e destul de bun. Eu pe bicorp folosesc difuzoare JBL GTO526e de 13cm (pe spate eu am difuzoarele in usi) si un subwoofer JBL activ Bass ProII. Am ales solutia asta deoarece mi s-a parut cea mai convenabila pt portbagajul meu. Il pot deconecta si f rapid ca sa-l las acasa.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Bliss |
![]()
|
Multumesc hellcat! La tweetere ai umblat?
|
--------------------
-
-
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nope...tweeterele din bord le-am lasat pe cele stock (sunt blaupunkt si nu mi-am pus problema sa le inlocuiesc), iar difuzoarele JBL au si ele tweeter. Stau bine si la partea de inalte.
A, si folosesc un HU Sony cdx-f7750 ca asa a fost conjunctura. HU ok, sunet bun. Si repet, subwooferul activ JBL e de toti banii, sunt f incantat si raport calitate/pret excelent. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Bliss |
![]()
|
Super!
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
neajiji |
![]()
|
Pai la Hu original ai posibilitatea sa pui o statie/subwoofer? Ma refere la model cu tuner list.
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da!iti trebuie doar un adaptor high-low....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
neajiji |
![]()
|
daca poti sa descrii mai bine sau un link ar fi super
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
Bliss |
![]()
|
Adica filtru low-pass?
Apropo, semnal pentru sub de unde se ia? |
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
ce parere aveti de boxele astea: http://www.booster.ro/car-sound/difuzoare-...-blue-3207.html
Vreau sa le montez pe fata! Unde gasesc o mana de lucru mai ieftina si buna?? ms |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sunt boxe de 13 cm.
Normal ar trebui sa le poti monta foarte usor si singur, nu trebuie sa faci alte modificari. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 19:45 |