[VAND] 2 manere interioare de logan, se potrivesc si pe solenza
![]() ![]() ![]() |
[VAND] 2 manere interioare de logan, se potrivesc si pe solenza
sonycu |
![]() ![]()
|
||
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
up !!
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Silvionne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 06 From: Brasov - Romania ![]() |
Sal
Poti sa pui 2 poze cu manerele, te rog ! Sunt interesat de ele, stii cumva daca le pot vopsi gri pt ca interiorul meu de Solenza asa e si ar arata urat cu alea negre? astept rasp! |
--------------------
Dacia
Logan
- WIP
Prestige-2018
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(Silvionne @ 27 Mar 2008, 09:40) Sal Poti sa pui 2 poze cu manerele, te rog ! Sunt interesat de ele, stii cumva daca le pot vopsi gri pt ca interiorul meu de Solenza asa e si ar arata urat cu alea negre? astept rasp! poze cu ele nu am acum.. poate diseara.. oricum 2 manere obisnuite.. nu e nimic deosebit la ele.. eu tot interior gri am la solenza dar manerele sunt negre.. nu stiu sa fie alta culoare la nici o versiune de solenza.. de vopsit se pot vopsi normal.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
manerele s-au dat..
maneta pentru stergatoare s-a dat.. mai sunt covorasele disponibile.. pret nou: 10 ron |
--------------------
Ex Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:41 |