Becuri interioare arse
![]() ![]() ![]() |
Becuri interioare arse
betamax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|||
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
si LEDurile cum le montati direct? sau ele o mufa speciala ceva?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Direct... exact ca si becul care este pe el.... infasori litele... uita-te cum este becul original prins si asa trebuie pus si ledul..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
25cristinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 November 10 From: bacau ![]() |
salut. sunt nou proprietar de megane 1 din 97, motor 1.4 benzina.
sper sa ma ajutati cu cateva probleme. 1.becul din plafoniera face figuri. nu se stinge. l-am scos , nu am gasit probleme l-am pus inapoi si merge. dupa o zi iar nu mai merge. 2. becul din portbagaj nu se mai stinge dar nici nu gasesc contactorul. unde ar trebui sa fie? |
--------------------
renault
megane 1
1997/1.4/benzina/8v/55kw masina este renault megane 1 din 1997, motor 1.4e, 55 kw, 8v, hatchback, tip motor E7J
are si gpl |
|
varucu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 September 10 From: cluj ![]() |
Foarte bun topicu asta baieti ma ajutat si pe mine sa schimb ceva becuri pe la masina
![]() |
--------------------
renault
megane 1
1999 1,6 66kw
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.zexstar.com/product_info.php?in...b--150-mcd.html
a pus cineva d-astea? ca mi se par foarte mici(la fix pt butoane) plus ca au fire deja puse... plus ca au unghi mare 120 grade. ca ma gandeam la cele de 3 mm dar astea par mai interesante. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
25cristinel, plafoniera nu se stinge fiindca e posibil sa ai un scurt-circuit in butoanele de la usi.
Pt. locatia contactului de iluminare portbagaj, completeaza semnatura cu modelul cat mai exact al masinii. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
DarkTempTatiOnN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 October 11 From: Bacau ![]() |
Salut. Am si eu o problema. La twingo din 1996 este posibil sa mi se arda toate becurile deodata de la consola AC + bricheta? Sau am o alta problema la instalatia electrica?
|
--------------------
Renault
Twingo
1996 C3G
- BC
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Poate o siguranta arsa?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
daca iti merg restul de becuri este posibil sa ai un contact imperfect la vre-o mufa, daca nu iti merge nici unul e siguranta arsa...
si daca e siguranta arsa ti-as recomanda sa desfaci toate locurile unde sunt beculete sa nu fie alta problema... |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
s-a ars si la mine un bec in consola de AC , tot nu mi-am dat seama ce tip de bec am nevoie si unde as putea gasi
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DarkTempTatiOnN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 October 11 From: Bacau ![]() |
multumesc mult pentru raspuns. scuze ca revin cu un raspuns asa de tarziu... siguranta arsa din tabloul de bord nu e le-am verificat pe toate... pur si simplu imi functionau perfect si deodata nu se mai aprinde niciunul din cele .....4 becuri cred ca sunt (inclusiv bricheta)
stiu ca aici nu e sectiunea twingo... daca postez unde nu trebuie va rog sa imi spuneti.... |
--------------------
Renault
Twingo
1996 C3G
- BC
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 June 09 From: craiova ![]() |
Salutare,nu-mi merge iluminatul din plafoniera cele doua poziti actionate de comutator .Cand se deschide usa functioneza se apride si se stinge .Verificat becuri +mufele in spate este OK,are cumva siguranta separat? sau care este problema.
Multumesc |
--------------------
renault
megan 1.9dci
2002. 1.9 dci
- dj50fil
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
demonteaza consola si fa urmatoarele masuratori:
- fir negru+rosu = 12 V permanent (indiferent de usi), daca e 0 volti, verifica sigurantele si eventual cablajul. - fir negru+alb = 12 V cu usa deschisa / 0 V cu usa inchisa (dupa stingere) Verifica daca alte becuri de curtoazie (usile din spate) functioneaza in regim permanent (le basculezi in jos). Eu banuiesc o problema de oxid la butonul basculant de pe plafoniera (sunt patit). |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
st3fun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 January 07 From: Constanta ![]() |
desfa ansamblul din plafoniera, si o sa vezi ca este actionat de o rotitza de fier, curata marginile acestei rotitze cat si marginile la cele 2 lamele pe care le atinge rotitza. (de preferat cu varful unei surubelnitze drepte ca sa poata curatza oxidul de pe fier)
This post has been edited by st3fun: 12 Jan 2012, 19:23 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 eRT
1998 - versiunea 1996 - motor K7M-A-702 66kw
- CT-27-SSD
|
|
fill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 June 09 From: craiova ![]() |
Salutare ,multumesc de sfaturi am facut asa si rezultatul a fost ca(piciorul) plasticul pe care este rotita a fost mai inalt si nu ajungea rotita sa faca contact,(l-am pilit).
O zi buna |
--------------------
renault
megan 1.9dci
2002. 1.9 dci
- dj50fil
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 14:25 |