reno.ro achizitioneaza 51% din Renault Nissan Group, moment istoric
![]() ![]() ![]() |
reno.ro achizitioneaza 51% din Renault Nissan Group, moment istoric
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In ciuda afacerii destul de paguboase pentru reno.ro, exista si o parte buna, in sfarsit creste si salariul de moderator.. 1 milion coco pe luna
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mi-am luat veyron taica
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 1 Apr 2008, 10:36) hai ma einstein, chiar asa ne crezi? daca e topic de 1 aprilie, o data pe an e 1 aprilie. normal ca nu e credibila, dar macar e nitel fun. mie cel putin mi se pare mai fun decat bicicleta de 1000 de euro de la dacia. acuma, depinde de gusturi. si ca sa pastram nota, te-am taiat de pe lista participantilor la tragerea la sorti in urma careia unul dim membrii va castiga o Laguna 3. ![]() Domnu, ne descurcăm și noi cumva? ![]() Având în vedere că este un loc liber în lista aia? Ce zici? . . . . . . DNA scrie pe mine! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am castigat o Laguna 3 Concept
![]() ![]() 1 Aprilie "fericit" tuturor! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si continuarea e la lista de banneri.....AlexV sia luat ban pt offtopic de la Ov
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.811 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexV @ 1 Apr 2008, 11:36) hai ma einstein, chiar asa ne crezi? daca e topic de 1 aprilie, o data pe an e 1 aprilie. normal ca nu e credibila, dar macar e nitel fun. mie cel putin mi se pare mai fun decat bicicleta de 1000 de euro de la dacia. acuma, depinde de gusturi. si ca sa pastram nota, te-am taiat de pe lista participantilor la tragerea la sorti in urma careia unul dim membrii va castiga o Laguna 3. ![]() Stai linistit, ca la cate stiu despre ea nici nu vreau! ![]() Daca dadeati si voi un Patrol mai intelegeam.... BTW, m-am prins de stire (deh, ceva mai tarziu). Reno.ro a cumparat 51% din ceva ce nu exista. This post has been edited by einstein1984: 1 Apr 2008, 12:52 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
iar eu acum 1 ora am cumparat site-ul www.reno.ro impreuna cu toata baza de date. imcepand din acest moment se aplica taxa de forum, cate 1ml de benzina la fiecare postare. Membrii noi platesc 2ml / post iar cei vechi au de platit retroactiv pentru fiecare post 0.5 ml. Simplu nu?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.812 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De la mine fara numar, bonus -20 la reputatie pentru userii care au scris pe topicul asta ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da cand imi livrati Laguna aia ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.811 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba, ca tu dai -40? Se aplica si la tine?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.812 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
+40 si -20 ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Presedintele Nissan, Carlos Ghosn, crede in succesul pe care reno.ro il va avea pe piata odata cu preluarea pachetului majoritar de actiuni.
Nissan are un personal de 16.000 de angajati la uzinele sale americane si comercializeaza deja o gama completa de autovehicule pe aceasta piata. In schimb, reno.ro nu mai vinde masini in SUA de mai multi ani,dar odata cu achizitionarea pachetului majoritar isi va face reintrarea pe piata din SUA. Reno.ro se gandeste 'serios' sa lanseze o masina mica, cu un pret sub 10.000 de dolari, pe piata auto din SUA, insa vrea sa studieze mai intai piata pentru a se asigura de viabilitatea unui astfel de proiect, a declarat miercuri noul presedinte al constructorului auto japonez, AlexV, citat de daciaclub.ro |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cu parere de rau va anunt ca tranzactia a cazut deoarece nu au intrat la timp banii de pe card. salariile moderatorilor si adminilor raman neschimbate.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cu salariul actual ti-ai fi permis si tu un enzo, dar neee, ne trebuie veyron. sa ii rogi pe ceilalti sa te ajute cateva luni sa il achiti.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
dati 1 leu pentru veiron va rog, "de-a Dumnezeu sanatate"!
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu dam nimic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Fratzica |
![]()
|
probabil uitam care din noi are optiunea de warn in browser
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 08:33 |