Cine stie centre de dezmembrari cu piese pt R5?
![]() ![]() ![]() |
Cine stie centre de dezmembrari cu piese pt R5?
villytzah |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 22 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|||
villytzah |
![]()
|
Am nevoie urgenta de o CASETA DE DIRECTIE pt R5 meu,asa ca va rog mult dak se poate sa ma ajutati cu informatiile despre centrele de dezmembrari sau magazine care vind piese la SH.....Ms anticipat...
|
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
Extremero |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe topicul celalalt am vazut ca au pus numerele de la magazinul de langa City Mall.
Mai e un centru de dezmemrari de unde am tot cumparat diverse. E pe Str Faprica de Chibrituri (http://www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=220&yMap=-353&streetID=1603) , zona autogarii Filaret. Se numeste Adi&Ingo 0745 130 447. |
-------------------- Renault Super5 | 1.4i | 1988 | C407
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|
villytzah |
![]()
|
MS mult o sa incerc si acolo cu un telefon sa vad ce si cum...
![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
deceneu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 October 06 ![]() |
mai incercati si la intrarea in Popesti pe dreapta viz-a-vis de Petrom.sunt doua centre de dezmembrari care primesc masini mereu din Franta.gasesti aproape orice.
|
--------------------
Renault Ph2
R 19
- B-91-VHO
1.2 RN
|
|
amalia |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 October 06 ![]() |
UN MAGAZIN CU PROFIL RENAULT ESTE PE SOS. GIURGIULUI ,NR.30.
SUNT PIESE SECOND HAND ADUSE DIN FRANTA.SI SUNT SI PRETURI BUNE.SUCCES!!!!! |
--------------------
peugeot
405
- B-44-TXS
1994 gtl
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(villytzah @ 27 Aug 2006, 16:00) Stiu ca exista in Bucuresti 3 centre de dezmembrari pt Renault(poate sunt mai multe,eu atatea stiu),daca voi stiti mai multe va rog lasati adresa si nr de tel ale respectivelor centre,daca stie cineva nr de tel al centrului de pe Sos. Magurele Unde pe Magurele dupa/inainte de MERIDIAN? |
--------------------
YUGO
Zavzta
- 1-B-NU-IS--chhh
2007/prestige
|
|
villytzah |
![]()
|
Pai chiar nu stiu zona pt k nu am ajuns acolo.Daca sunt 2 centre in zona Meridian vreau nr de la ambele
![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai am fost la toate dezmembrarile mentionate mai sus si concluzia este ca astia sunt RETARDATI rau de tot!
Nici nu termin bine ce am de spus si.. "N-AM". Idiotii stau pe un maldar de piese si ei nu au nimic! Cred ca sar in sus numai daca cer juma de masina! Ce stiti in autovit mai sunt aia cu piese SH care vin Duminica ?? This post has been edited by amc: 6 Mar 2007, 14:20 |
--------------------
YUGO
Zavzta
- 1-B-NU-IS--chhh
2007/prestige
|
|
villytzah |
![]()
|
NU stiu nimic de piata de SH de pe autovit,da-mi si mie mai multe detalii despre ea.MS
|
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
sandurenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 7 March 07 ![]() |
am la magazin specific renault tot ce se poate ca piesenoi,mai sunt si ceva second,dar in sibiu,0722/285763, 0788/127175
|
--------------------
renault
scenic
- SB10REN
2001
|
|
eddiesomesan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 2 April 07 From: Nasaud ![]() |
In CLUJ nu stiti ceva ateliere/magazine de dezmembrari (pt piese second) sau ceva magazine de unde se pot cumpara piese noi?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
epicx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 April 07 ![]() |
Ce anume piese te-ar interesa in Cluj?
|
--------------------
Renault
5 TL 1.1 Primus
1989
|
|
csmara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 07 ![]() |
salut,
cred ca duc un renault super5 la remat, daca are cineva nevoie de ceva a.i sa mai merga masina poate ....... |
--------------------
renault
super 5
1988 super5, 1,4 benzina
|
|
Extremero |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Esti din Bucuresti?
Poate facem schimb (+ diferenta) pt cateva chestii care sunt crapate pe 5-ul meu. E pe injectie a ta? |
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|
csmara |
![]()
|
nu am nimik impotriva.
eu sunt in Buc, masina e in Tragoviste - are carburator cu 2 camere - farurile sunt de 2 ani ca am lovit-o eu si a trebuit sa le cumpar , au fost noi, sunt turcesti dar se vede ok. - planetarele sunt NOI, le-am luat anult trecut cand nu credem ca ajunge masina la dezm. am dat 4 mls fiecare. - masina are niste jante de magneziu cred, destul de misto. seamana cu cele de pe solenta, dar sunt mai dragutzele astea. ii dau o stabilitate foarte buna. mi-ar pare rau sa le vada nenorocitii aia, mie imi plac mult. in rest nu stiu ce se mai poate scoate. |
--------------------
renault
super 5
1988 super5, 1,4 benzina
|
|
csmara |
![]()
|
in fine,
oferta tine pana dumineca, apoi gata ..... eu sunt in Buc, masina e in Targoviste. chiar imi pare rau de ea, a fost si inca e buna .... dar asta e(e cea din poza facuta acum 2 ani) ... merge destul de bine, dar nu prea s-a mai ocupat nimeni de ea + varsta ..... |
--------------------
renault
super 5
1988 super5, 1,4 benzina
|
|
mihai29 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 15 June 06 ![]() |
salut
acum am vazut anuntul daca mai este valabil as fi interesat si eu de cateva piese (la schimb + diferenta sau alta varianta) gen parbriz, rezervor, vitezometru etc care la masina mea sunt crapate sau functioneaza defectuos iti trimit nr meu de tel pe pm - dai bip si te sun |
--------------------
Renault
Super5 TL 1,1 33kw
1987 5 usi B40H
|
|
villytzah |
![]()
|
Si eu am citit tot acum anuntul. SI eu sunt interesat de unele chestii,cum ar fi :
-fete de usi -bord -ceasuri cu turometru -parbriz SI ce mai e pe ea. Cum luam legatura?? ID meu villysor@yahoo.com 0722 291 797 |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
Extremero |
![]()
|
Ceasurile sunt fara turometru.
Eu am vazut masina. |
|
logy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 April 07 ![]() |
mi-am facut reno-ul meu praf
![]() |
--------------------
renault
5
- ab 32 nyk
campus `88
|
|
Extremero |
![]()
|
Pai fa si tu niste poze din diverse unghiuri (interior/exterior) ca sa vedem ce model de 5 e, ce piese se mai pot recupera etc.
Merci. This post has been edited by Extremero: 15 May 2007, 10:23 |
|
villytzah |
![]()
|
@logy
Da-mi mai multe detalii,sunt interesat de mai multe cum am zis si mai sus: -fete de usi (sa aibe spatiu de boxa si buzunare) -bordul (sa nu fie cel de 1,1 k din ala am si eu-dak poti pune o poza ar fi minunat) -parbrizul dak mai e in stare OK -si ar mai fi unele chestii dar sa vad masina Pot veni la Blaj,nu e nici o problema doar sa fie sigur .Astept reply.....MS ! |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
villytzah |
![]()
|
Hai baieti,sunt chiar interesat sa iau niste piese de la voi (logy si csmara),mai dati si voi un semn chiar dak mai e sau nu valabila treaba cu piesele .....MS
|
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
Adisor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 5 January 07 From: TARGOVISTE ![]() |
csmara e plecat momentan iar masina cred ca-i la remat in targoviste....poate ma insel
|
--------------------
R5 CAMPUS 1.1
OPEL ASTRA 2.0
89 / 00
|
|
Extremero |
![]()
|
Masina va ajunge maine sau poimaine la remat.
Am fost eu azi si am inlocuit pe ea diverse. I-am pus jante de tabla, le-am luat pe alea de aliaj I-am pus volan normal, i l-am luat pe ala imbracat in piele din fabrica I-am pus un far vechi si unul crapat si i-am luat cele 2 faruri noi (+ semnalizatoare fata) I-am pus un scaun rupt si i-am luat unul bun. I-am luat consola de casetofon mare (cu comenzi de geamuri electrice si inchidere + conducta de incalzire pt locurile din spate) si i-am pus la loc consola simpla doar de cass. I-am luat macaralele electrice si i-am pus la loc cele manuale. I-am luat modulul de inchidere centralizata impreuna cu masca din tavan + telecomanda (originale Renault, merg pe IR) si i-am pus la loc masca simpa fara modul si senzor IR I-am pus incuietori care se deschid cu orice cheie si i le-am luat pe alea bune. I-am luat oglinda dreapta reglabila din interior si i-am pus la loc oglinda simpla. + alte maruntisuri. This post has been edited by Extremero: 23 May 2007, 23:42 |
|
villytzah |
![]()
|
Exremero : Zi-mi si mie cum pot da de csmara,sau cum pot face sa ajung sa iau si eu cam ce-mi tebuie,oricum vad ca masina a fost destul de dotata,daca nu ai nevoie de tot de ai luat anunta-ma ce si cum vrei sa dai !!
ATENTIE: limbaj irc interzis |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
Extremero |
![]()
|
csmara e in vacanta si e plecat din tara pana saptamana viitoare.
Eu am fost cu el inainte sa plece sa vad masina si sa facem o lista cu ce schimb pe ea iar apoi am vorbit cu tatal lui cand m-am dus sa demontez/montez. Precizare (pt ca am fost intrebat): piesele de pe masina lui csmara le-am inlocuit cu piesele corespunzatoare de pe 5-ul meu, ca sa i-o las in stare de funtionare. La remat nu conteaza daca are jante de aliaj sau tabla, ci conteaza sa aiba roti. La fel, nu conteaza daca geamurile sunt electrice sau dai la manivela, daca farul e crapat sau nu. etc. Deci nu am piese de vanzare pt ce am luat de pe masina lui am inlocuit cu piese de pe a mea. This post has been edited by Extremero: 24 May 2007, 16:04 |
|
villytzah |
![]()
|
Ok, am inteles
![]() <span class='edit'>25 May 2007, 13:27:</span> Macar da-mi nr lui de tel pe PM k sa pot lua legatura cu el si sa pot face si eu cateva schimburi pana o duce la remat,cum ar fi : -bordul -fetele de usi -parbrizul -planetara dreapta k a mea troncane -si ar mai fi cateceva ATENTIE: ultima avertizare scrisa pentru limbaj IRC This post has been edited by cmandrei: 29 May 2007, 15:37 |
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
Extremero |
![]()
|
Masina s-a dus azi la Remat Targoviste.
Poti incerca sa vorbesti cu cei de acolo si sa te lase sa demontezi de pe ea ce vrei. Nu cred ca nu o poti rezolva ca doar si aia sunt amatori de bani de o bere (sau de cateva lazi) ![]() Uite o adresa gasita pe net: REMAT DAMBOVITA SA TARGOVISTE str. Laminorului nr. 10 tel: 0245/632967 fax: 0245/611653 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:13 |