omologare motor, schimbat bloc motor(sau motor)
![]() ![]() ![]() |
omologare motor, schimbat bloc motor(sau motor)
papamuntz991 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se face o cerere la RAR (vezi aici) si iti trebuie actele de provenienta ale motorului.
This post has been edited by Buyaka: 7 Nov 2007, 10:42 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
actele de provenienta consta in ????
aceeasi situatie o am si eu |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
care ar fi actele de provenienta ? copie dupa talonul masinii de pe care a fost luat e de ajuns ?sau ce mai trebuie?
alte acte nu as putea face rost :| |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
de ex am luat motorul asta nu am nici un act pentru el, dar vreau sa ma duc la remat sa cumpar bloc motor si am inteles ca aia dau factura aia ar fi actul nu ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da papamuntze ce ai facu?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
papamuntz991 |
![]()
|
am motorul "nou" pe masina insa am probleme cu el...masina sta in parcare degeaba...vorbim noi...
acum ma intereseaza exact de ce acte am nevoie in cazul in care vreau sa omologhez motorul.. |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
aceeasi situatie ca tine papamutz probleme si iar probele ca am luat motorul gata facut si urcat direct pe masina, acum am luat alt bloc motor cu factura de la remat si pe el pun totul nou, am inteles ca cererea aia si factura de la bloc, a vorbit azi un coleg la munca pentru mine cu aia la rar sa afle ce imi trebuie
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
am rezolvat azi deci sa fie pe faza cine este interesat....
1. Programare RAR Voluntari unde mentionezi Schimb motor 2. La RAR cu programarea intrii unde iti spune ei complectezi fisa pe care o da de la poarta si bifezi omologare individuala 3. Astepti de iti vine acrul (eu am stat de la 9 la 16 jigodiile dracu) pana vine un mascarici care se uita la motor si la serii apoi te trimite sa platesti o suma de aproape 100 ron iti face un test rapid de noxe apoi astepti sa iti dea cartea cu mentiunile de modificare la motor in ea... Acte necesare (a se lasa vorbele cu acte doveditoare) 1. C.I.V. 2. C.I. delegatului care prezinta masina 3. Cererea de servicii RAR (cea pe care o primesti de la poarta) si cam astea sunt toate |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu in zona aceea la RAR Voluntari, tot la omologari (cu alt scop si acela de a-mi omologa o noua dimensiune a jantelor).
Nu stiu cum ai stat 7 ore acolo ca eu intr-o ora - o ora jumatate aveam cartea cu completata cu noile dimensiuni. Vei zice.. "bah... aia e mult mai simplu". Nu e chiar asa caci cand mi-am luat cartea de la "ghiseu" erau oameni care avusesera masina langa a mea si din lipsa de ocupatie pana a cautat inginerul in baza de date am observat ce faceau. Deci si ei tot cam 1-1,5 ore au stat pentru omologare motor. Poate CriSTI68 ai prins o zi mai aglomerata. ORICUM iti recomand sa te asiguri ca ai toate actele in ordine pentru ca din 50% de proprietari care venisera NU avea toate actele in regula si pana cauta inginerul "cai de rezolvare" ia ceva vreme. De exemplu era un domn langa mine care venise pentru omologare motor si nu era proprietarul masinii. Mai venise cu un prieten care era sotul proprietarei care era plecata din tara sau asa ceva. Parca ii lipseau si niste acte. Iti dai seama ca nu a mers tocmai ca pe roate... This post has been edited by Executron: 29 Mar 2008, 20:32 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
CriSTI68 |
![]()
|
eu am fost la rampa 5 aveam in fata doar 3 masini iar rampa 4 3 si 2 erau pline pana la refuz... ii intrebi ceva pe aia de acolo iti spune asteapta pe un ton dala de suparati pe viata
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci nu mai trebuie nici un act pt motorul ''nou''?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
a fost scris in cartea motorului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce carte???
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
pardon reformulez C.I.V.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:40 |