Prima impresie
![]() ![]() ![]() |
Prima impresie
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In prima faza, Felicitari si dupa asta search.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
houseISmusic |
![]()
|
M-am documentat despre greierele din volan , sper sa-l rezolv cu ajutorul cuiva !
Ovidius , multumes , o sa cumpar cu prima ocazie si o sa o lubrifiez Alta intrebare : ce placute de frana imi recomandati ? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Felicitari, sa-l stapanesti sanatos!
Prima problema, este posibil sa provina de la suportul de centura, de la sistemul care le face ajustabile si e bine, sa le ungi cat se poate de bine cu WD-40, e excelent si il gasesti la majoritatea benzinariilor. A doua problema este probabil de la un contact din volan, e o lamela sub airbag, este un lucru fregvent si nu impiedica declansarea airbag-ului in caz de nevoie. E pur si simplu stresanta. Mai multe raspunsuri gasesti la: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41135&hl=greierasi Numai bine! PS: Am vazut ca deja ai gasit ![]() This post has been edited by andreis: 27 Mar 2008, 12:11 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Multumesc andrei pentru sfaturi si urare !
Intradevar am citit aproape tot topicul si am descoperit problema ... ramane sa vad poate e dispus cineva sa ma ajute vineri seara cand sper sa ajung la intalnire fiindca mi-e frica sa nu stric ceva ![]() Cu prima ocazie o sa cumpar un WD-40 si o sa lubrifiez centurile balamalele si incuietorile ![]() Un set de placute de frana , ma intereseaza cele moi fiindca nu vreau sa uzez discul , imi recomanda cineva? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Te rog frumos sa cauti si sa citesti, NU vreau sa-ti inchid topic-ul ... scrie despre masina daca vrei, pune poze etc. ... dar pentru altele TE ROG cauta ... "foarte aproape" de tine a mai intrebat cineva despre placute si i-am dat raspuns (tot cautand). Multumesc anticipat pentru intelegere,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
houseISmusic |
![]()
|
Ok , iti multumesc pentru intelegere si imi cer scuze pentru neplacerile create ! Inteleg ca e dificil sa raspnzi de 10 ori la aceleasi intrebari , sunt si eu moderator pe mai multe forumuri insa sunt extaziat si nu am pic de rabdare !
Inca odata multumesc de intelegere si maine dupa ce ii fac o baita pun si poze , sau o vedeti maine seara la intalnire ! Spor ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:32 |