[VAND] Plafoniera si pozitii cu LEDuri, pentru Solenza
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Plafoniera si pozitii cu LEDuri, pentru Solenza
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
free_fiber am primit pozitiile cu led....sunt super mersi mult.o sa mai vb cu prieteni de ai mei si poate o sa iti fac o comanda mai mare
![]() |
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
- TM 30 DAS
2003 azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Lumina data de pozitii si de plafoniera este alba (se folosesc doar leduri albe). In poza din primul post, camera de fotografiat le-a facut mai albastre deoarece culoarea reala este "mai rece" si... s-a pierdut in interpretarea culorii
![]() This post has been edited by free_fiber: 21 Apr 2008, 18:03 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
As vrea si eu leduri pozitii pentru solenza
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- TBR
2003 Rapsodie La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
free fiber ce leduri folosesti ptr pozitii? ma intereseaza si pe mine sa cumpar mi-am luat de acelea din magazine si nu am fost multumit nici nu le-am mai montat pe masina... folosesti leduri piranha??? daca nu vrei sa raspunzi aici ma multumesc si cu un raspuns pe PM...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sonykel, uite aici chiar "manualul" modulelor cu leduri pentru pozitii, care se livreaza odata cu acestea:
CODE Info LED: Piranhia 5mm Alb 11.04lm 90º 3.2V 20mA Montaj: Se introduce in soclul existent pe masina tinand cont de POLARITATE, astfel incat linia rosie marcata pe modul sa fie in dreptul firului albastru al masinii. Nota: Toate modulele au fost testate inainte de livrare. AdiZ, astept numele complet si adresa de livrare pe PM. Costul coletului, cu transport inclus este de 15ron (5ron transportul). This post has been edited by free_fiber: 21 Apr 2008, 20:31 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
dj_sweat |
![]() ![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Am plafoniera pe leduri si sunt mai mult decat ok
![]() This post has been edited by dj_sweat: 22 Apr 2008, 08:44 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 08:21 |