[VIDEO] Golf 5 ce mere singur!, nu ne mai trebe soferi...
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Golf 5 ce mere singur!, nu ne mai trebe soferi...
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Interesant
![]() Link de pe YouTube This post has been edited by Racky: 28 Dec 2007, 23:51 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte interesant... chiar asa imperfect cum e (vb de primul film), ca trebuie sa mearga incet ca sa cunoasca traseul, tot e util in aglomeratie cand poate sa preia calculatorul si soferul sa stea relaxat sa citeasca ceva (sau chiar sa traga un pui de somn in unele cazuri)...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
... Asa cum Airbagul a aparut acum 20 ani la S-Klasse, va dati seama ca poate in ~15 ani sistemul asta va fi disponibil pe masini pentru mai multe buzunare (<30k EUR)?
Super! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
din filmuletul cu golf 5 ei spun ca sistemul a fost dezvoltat pentru a testa masinile prototip deoarece sistemul poate sa faca acelasi traseu de 1000 de ori in acelasi fel. Oricum exista deja pe lexus modelul de top un sistem care mentine masina pe banda atata timp cat sunt linii albe sa demarce banda. Curios ce ar face in romania
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu numai pe Lexus. Problema ar fi bugurile la astfel de sisteme...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte interesant. Dupa ce invata traseul e destul de rapid.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(zax @ 29 Dec 2007, 00:35) Foarte interesant... chiar asa imperfect cum e (vb de primul film), ca trebuie sa mearga incet ca sa cunoasca traseul, tot e util in aglomeratie cand poate sa preia calculatorul si soferul sa stea relaxat sa citeasca ceva (sau chiar sa traga un pui de somn in unele cazuri)... Da ar fi foarte util si un crack/patch ca sa se "descurce" ca romanu in trafic ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Nu am inteles cum invata traseul?
La inceput prezentatorul a facut un tur in 57 secunde. Apoi masina singura a facut un tur, presupun ca aici facea invatarea traseului, insa de unde stie in virajul strans sa se duca printre cele 2 jaloane paralele inloc sa se duca intre 2 jaloane de pe acelasi sens? (cele de pe curba) |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai deh, tu nu ai ascultat ce zice ala acolo?
![]() Are un laser... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mi-ar fi frica sa merg cu asa ceva.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
1 secunda la semafor???????????? frate dar tu nu dormi acasa?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Senzorii si capacitatea de procesare digitala de la ora actuala sunt suficient de bine dezvoltate pentru a realiza tehnologic astfel de sisteme si a le lansa pe piata.
Problema ramane paradoxal in soft; tehnicile de inteligenta arificiala sunt inca departe de a asigura certificarea unui astfel de produs. Ati vazut cum tipul de la volan era pregatit in orice clipa sa decupleze sistemul, in ipoteza in care algoritmul ar fi luat-o razna. ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
deci softul ala stie cand si cat de mult sa franeze ca sa ia virajul cum trebuie la orice viteza? oricum eu apasam clar pe frana!
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumos, astept sistemul sa ajunga ca GPS-ul, sa fie de marimea unui PDA de-l pui pe parbriz si sa coste sub 1000 ron
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vip3rutz |
![]()
|
![]() Membru cu LOGAN Group: Members Posts: 4 Joined: 3 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce ma framanta pe mine la sistemul asta... app de ce se vorbea de traficul in Romania... sunt curios dak masina asta e facuta sa se opreasca la semafor in loc sa incearca sa ocoleasca obstacolele (a se citi coloana de masini oprite in fata ei)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI Ambition full option
2005
- B-87-DDD "The object of war is not to die for your country.. But to make the other bastard die for his"..
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
super tareeeeeeeee ,asta e bun sa trisezi la curse gen F1 ,si nascar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Oameni buni.... sistemul e ok dar unde e placerea de a conduce? Stai ca prostu si te uiti ca tu nu faci nimic.... as da-o la remat sincer
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Chiar azi am vazut emisiunea pe Discovery Channel ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
prostie... o sa ajung sa imi trimit masina la non-stop sa-mi ia un pachet de tigari.... daca urca si la etaju' 3 cu el desfacut e de bine!!!
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asta e ca si cum ati spune "Si ce daca se fac roboti ? Placerea de a avea prieteni unde e ?"
E clar ca tehnologia asta va fi folosita in scop practic, pentru transporturi in comun, taxiuri, transporturi de marfuri, sau pentru femei ![]() Nu vor inlocui niciodata "de tot" sistemul normal unde conducem noi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Corect. Plus ca chiar daca ai sistemul pe masina poti sa-l folosesti sau nu. Ganditi-va daca aveti de parcurs un drum lung si vi se face somn...in loc sa trageti pe dreapta...continuati traseul.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu nu cred ca m-as lasa pe mana unui soft, eu sa dorm si masina sa mearga singura... intr-un copac sau vreun sant?
S-a spus si mai sus si in mai multe emisiuni cu aceasta tema: "Placerea de a conduce unde e?". Poate ca asa se vor reduce accidentele cu victime. Dar, in Romania, un computer pe care-l folosim zilnic ( probabil ca la fel si acest sistem in viitor) de cate ori se blocheaza pe zi? sau pe luna? Sau in lume, cate calculatoare o iau razna pe minut din cauza unor erori? Si chiar in acest clip (eu am vazut emisiunea pe Discovery ), a lovit un jalon... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
A l e x |
![]()
|
Din nou, lumea nu intelege. Tehnologia asta e in dezvoltare, si va fi foarte folositoare. E posibil dupa ce o perfectioneaza, sa devina standard pe masini, ceva gen ABS. Bineinteles, asta in muuulti ani.
Ar putea preveni accidente, in caz de adormi la volan sa "vada" masina ca o iei aiurea si sa se redreseze singura (apoi sa iasa o manusa de box cu potcoave inauntri, cu un arc, si sa-ti dea una in figura sa te trezeasca, Looney Toons style!). Ar putea adapta limitarea masinii in functie de drum. Deci, no more "Vectra cu 270 km/h pe drum cu 2 benzi" sau alti meseriasi de genul, sa existe circuite si autostrazi gen autobahn pentru senzatii tari, fara limitari, si pe drumurile normale sa fie totul ok. Ar putea perfectiona mijloacele de transport in comun (cum e metroul din Paris care merge singur, ar putea ajunge asa ratb-urile sau chiar taxiurile) Si multe alte lucruri... Nu stiu de ce lumea imediat sare in sus ca "eu n-am incredere dom'le in soft, eu vreau sa conduc eu" ca e clar ca nu va inlocui niciodata de tot placerea de a conduce, pentru ca intotdeauna va fi disponibila. E vorba de practicabilitatea tehnologiei, care probabil e singura solutie de fluidizare a traficului. Un oras bine pus la punct, cu semafoare corelate la un sistem gps si toate masinile sa fie obligate sa intre in "automatic mode" pe strazile principale. Astfel oricat de smecher ai fi, stai la semafor ca restul lumii, citesti ziarul cat masina te duce singura la servici, iti bei cafeaua, etc.. Si in weekend sau cand ai tu timp liber, placerea de a conduce o ai ducandu-te frumos la munte, la mare, pe circuit, unde vrei tu, solutia asta fiind buna pentru traficul la orele de varf in orasele mari, si nu sa te duca pe europeana din Bucuresti in nu-stiu-ce alt oras. Bineinteles, daca asa ceva va fi disponibil in tarile cu apa calda sa zicem in 2030, in Bucuresti se va implementa in 2400, deci stati linistiti, noi vom avea placerea de a conduce multe generatii de acum inainte. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am si io o nedumerire. Daca o astfel de masina (cu patch-ul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
A l e x |
![]()
|
Tie.
Daca ai un robot, si-l programezi sa omoare pe cineva, crezi ca-l baga pe el la inchisoare ? ![]() Iar daca e totul automatizat 100%, Minority Report style, si tu n-ai nicio vina ca nu poti controla masina, atunci nu au ce sa-ti faca. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ii dai drumu prin colentina-obor, dimineata
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:36 |