Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vecini, Rezolvarea diverselor probleme cu vecinii.

edv_ro
post 10 Apr 2008, 13:27
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Hamburg

Am o mica intrebare la voi: cum reusiti sa rezolvati diversele probleme aparute cu vecinii de scara/bloc? Nu ma refer neaparat la cele de genul 'ocupat loc parcare', ci si la cele privind diverse utilitati comune, diverse situatii care necesita si aportul vecinilor.

De ce intreb: din pacate pentru mine, am pe scara 3 familii de .... negriciosi/bronzati de la natura sau cum vreti sa le spuneti. Una dintre ele este relativ intelegatoare. Celelalte doua sunt sub orice critica.

Incerc sa rezolv anumite probleme/situatii ce tin de gospodarirea scarii, cu sau fara ajutorul administratorului. Intelegere gasesc la toate celelalte familii de pe scara, mai putin la cele 2. Ce metode folositi pentru a capta atentia sau a-i face sa accepte anumite contributii pentru binele comun?

Va multumesc pentru raspunsuri.

PS: rog moderatorii sa mute topicul daca locul acestuia nu este aici.

--------------------
Skoda / Renault Octavia 3 FL Combi / Twingo 3 - HH / HH 1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabygiovanny
post 10 Apr 2008, 13:58
Post #2

membrul de la baia mare

pe fiecare scara de bloc este cate o familie cel putin care sa fie mai cu capul intre picioare nu pe umeri.si eu am exemple din astea ca mai bine umbla in mizerie si intra cu mizeria legata de picioare in casa decat sa dea 2 lei pt o femeie de servici...as intelege daca ar fi un om sarac dar tot cine are bani e zgarcit, asta e lumea si nu se va schimba niciodata.

--------------------
reno Megane 2.2 1.6 16v - MM 66 GBY 2007 dec
membru
+
psihoursu
post 11 Apr 2008, 13:38
Post #3

posesor de Bugatti 1310

fiecare vecin trebuie tratat diferit vicina, mea ma inunda si cand ii spuneam ca sa innegrit peretele sa isi repare tevile spunea ca am io ceva cu ea si ca arunc cu apa pe perete

--------------------
dacia 1310/ - B 04 MOC 1997
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:10
Dacia