alternator, m-a lasat
![]() ![]() ![]() |
alternator, m-a lasat
foscyucman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
foscyucman |
![]()
|
am fost la carsero bacau si am luat un alternator sh de megane...si merge,acum am o nelamurire,cine stie poate reuseste sa imi spuna
Tensiune la relanti 13,8--14 Tensiue relanti cu faza lunga 13,4-13,6 Tensiune la turatie de 3000 14-14,2 Poate cineva in materie sa-mi spuna daca incarca bine? merci johnny78 |
--------------------
Renault
Laguna 1
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
e bine
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
foscyucman |
![]()
|
ok.merci...problema deci rezolvata...ca si costuri..400 alternator,50 lei manopera la un mester super baiat,si 20 de lei benzina pana la carsero:))
In total 470 si m-am scos...acu sa vad pe cat timp ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
QUOTE ok.merci...problema deci rezolvata...ca si costuri..400 alternator,50 lei manopera la un mester super baiat,si 20 de lei benzina pana la carsero:)) In total 470 si m-am scos...acu sa vad pe cat timp[/CODE] tu tre sa fi avut acelasi timp de alternator ca si al meu ... 110A ... vezi ca exista si de 80A compatibil. Acuma faptul este implinit ... totusi daca cel care il ai montat nu poate furniza 110A in regim normal maxim, va functiona fortat si asta se traduce in forte mecanice mai mari exercitate asupra lui (rulmenti fulie etc.) si eventual curenti mai mari prin infasurari ... al meu asa s-a dus la un moment dat - ploaie intuneric si frig = faruri plus halogene, incalzire si stergatoarele toate in functiune ... mi-o cedat rulmentul.... noroc cu cei de la alternatoare-demaroare.ro ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:22 |