Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intamplare service Seat

hellcat
post 24 Mar 2008, 13:36
Post #31

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(RADU__ @ 22 Mar 2008, 21:39)
Eu am o rubrica in comanda pe care clientul o semneaza. cu sau fara proba de drum dupa reparatie.

Iar daca el vine si-mi cere prin comanda ca masina huruie sau mai stiu eu ce la 140Km/h eu ce trebuie sa fac? Sa-i spun ca nu are voie sa circule cu viteza asta? Cum reproduc fenomenul daca se intampla numai la viteze mari?
*

Exact. Sunt service-uri care in momentul cand isi fac asigurare, si ma refer la o asigurare care cuprinde foarte multe aspecte, poate sa-si asigure si testele efectuate pe drumurile publice desemnand o singura persoana autorizata.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos62
post 24 Mar 2008, 14:21
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ca are asigurare sau nu service-ul acela prea putin conteaza...idea este ca te duci cu masina la revizie si pleci cu ea varza....si unde mai pui ca dai si bani pt a beneficia de acest coafat,dupa care dupa care ai placerea deosebita de a detine o masina busita/reparata deci pret mai mic pt revanzare

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
+
andu911
post 24 Mar 2008, 14:44
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Mai toti papagalii aia din serviceuri pleaca numai cu scart cu masinile de la revizii.... Rar vezi unu care chiar gandeste.
In rest numai soareci de-aia de se cred piloti.

--------------------
- - -
+
SwatKat
post 24 Mar 2008, 15:45
Post #34

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Eu zic asa: daca era un om corect, patronul service-ului spunea domle o reparam pe banii nostri si gata. Da asa, daca a inceput sa o faca pe CASCO, e clar ca vrea sa duca vina la altcineva... deci neserios, deci trebuie contrans..

Pararea mea:
-prietenul tau sa se duca la Politie si sa declare accidentul, impreuna cu baiatul ala din service (cred ca a facut-o deja) ca sa se vada clar cine a comis accidentul si in ce imprejurari.
- sa faca o scrisoare la OPC prin care sa spuna ce voia patronul sa faca cu masina lui
- acceasi scrisoare si la SEAT Romania, sau cine e in charge
- sa ia un avocat si dupa ce discuta cu OPC si/sau Seat Romania (importatorul oficial) sa se duca la service si sa discute SERIOS, cu argumente. Un proces eventual il poate face pe ala sa ii cumpere masina si cu difernta de rigoare sa ia una noua...
- In tot acest timp sa nu ii lase pa aia sa se apuce de masina si sa o tina incuiata la service
- La final sa faca un ITP sau constatare amanuntita la ALT service agreat Seat pt a se vedea eventualele greseli...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
dragos62
post 24 Mar 2008, 17:01
Post #35

Membru autentic

A fost doar o propunere din partea acelui domn motivand ca amaratul ala de mecanic care urmeaza sa suporte cheltuiala are nunta anul acesta,precizez ca reparatia se face pe costul service-lui...mai departe ca e tras sau nu la raspundere acel mecanic nu mai stiu dar asta este neinteresant pt ca omul a dus masina in service nu la acel mecanic.La politie au fost,altfel nu aveau cum sa o repare fara acea dovada.In cazul de fata OPC-ul nu are dece sa intervina service-ul nu neaga ca au lovit masina,nu refuza sa o repare...deci ar fi neintemeiata reclamatia

This post has been edited by dragos62: 24 Mar 2008, 17:04

--------------------
+
ramm
post 24 Mar 2008, 22:41
Post #36

Membru autentic

Intamplarea asta e si pe forumul vw/ seat? ca de obicei cine are interese cu marca asta pe acolo arunca un ochi - care ii doare in acest caz si poate se misca mai repede nitel.

This post has been edited by ramm: 24 Mar 2008, 22:42

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
dragos62
post 25 Mar 2008, 01:53
Post #37

Membru autentic

Nu,doar aici am postat.Piesele am inteles ca au sosit si seful service-lui a promis ca saptamana aceasta este gata masina

--------------------
+
ramm
post 25 Mar 2008, 15:02
Post #38

Membru autentic

Cred ca 'simte' el un morcov pe undeva.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
geoman
post 9 Apr 2008, 17:03
Post #39

George

From: Iasi

Am patit-o si eu intr-un service Seat de prin Iasi. Cand mi-au ridicat masina pe elevator mi-au deformat putin pragul din stanga in fata, deoarece nu au asezat corect un brat de ala...

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:46
Dacia