Intamplare service Seat
![]() ![]() ![]() |
Intamplare service Seat
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca are asigurare sau nu service-ul acela prea putin conteaza...idea este ca te duci cu masina la revizie si pleci cu ea varza....si unde mai pui ca dai si bani pt a beneficia de acest coafat,dupa care dupa care ai placerea deosebita de a detine o masina busita/reparata deci pret mai mic pt revanzare
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Mai toti papagalii aia din serviceuri pleaca numai cu scart cu masinile de la revizii.... Rar vezi unu care chiar gandeste.
In rest numai soareci de-aia de se cred piloti. |
--------------------
-
-
-
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu zic asa: daca era un om corect, patronul service-ului spunea domle o reparam pe banii nostri si gata. Da asa, daca a inceput sa o faca pe CASCO, e clar ca vrea sa duca vina la altcineva... deci neserios, deci trebuie contrans..
Pararea mea: -prietenul tau sa se duca la Politie si sa declare accidentul, impreuna cu baiatul ala din service (cred ca a facut-o deja) ca sa se vada clar cine a comis accidentul si in ce imprejurari. - sa faca o scrisoare la OPC prin care sa spuna ce voia patronul sa faca cu masina lui - acceasi scrisoare si la SEAT Romania, sau cine e in charge - sa ia un avocat si dupa ce discuta cu OPC si/sau Seat Romania (importatorul oficial) sa se duca la service si sa discute SERIOS, cu argumente. Un proces eventual il poate face pe ala sa ii cumpere masina si cu difernta de rigoare sa ia una noua... - In tot acest timp sa nu ii lase pa aia sa se apuce de masina si sa o tina incuiata la service - La final sa faca un ITP sau constatare amanuntita la ALT service agreat Seat pt a se vedea eventualele greseli... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
A fost doar o propunere din partea acelui domn motivand ca amaratul ala de mecanic care urmeaza sa suporte cheltuiala are nunta anul acesta,precizez ca reparatia se face pe costul service-lui...mai departe ca e tras sau nu la raspundere acel mecanic nu mai stiu dar asta este neinteresant pt ca omul a dus masina in service nu la acel mecanic.La politie au fost,altfel nu aveau cum sa o repare fara acea dovada.In cazul de fata OPC-ul nu are dece sa intervina service-ul nu neaga ca au lovit masina,nu refuza sa o repare...deci ar fi neintemeiata reclamatia
This post has been edited by dragos62: 24 Mar 2008, 17:04 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Intamplarea asta e si pe forumul vw/ seat? ca de obicei cine are interese cu marca asta pe acolo arunca un ochi - care ii doare in acest caz si poate se misca mai repede nitel.
This post has been edited by ramm: 24 Mar 2008, 22:42 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
dragos62 |
![]()
|
Nu,doar aici am postat.Piesele am inteles ca au sosit si seful service-lui a promis ca saptamana aceasta este gata masina
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Cred ca 'simte' el un morcov pe undeva.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Am patit-o si eu intr-un service Seat de prin Iasi. Cand mi-au ridicat masina pe elevator mi-au deformat putin pragul din stanga in fata, deoarece nu au asezat corect un brat de ala...
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:46 |