Nissan Pathfinder / Service / Probleme tehnice, Calitatea Serviceului / pareri ale celor patiti
![]() ![]() ![]() |
Nissan Pathfinder / Service / Probleme tehnice, Calitatea Serviceului / pareri ale celor patiti
pavelalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
phathfinder
2005
|
|||
hannymax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 March 08 ![]() |
Salut! De cand i-am schimbat "incaltzarile " cu unele mai dure si mai late la mine a disparut problema! Masina are un senzor care reactioneaza asa la kickdown-uri cand una din roti pierde aderenta (sau cand treceam peste linii de tramvai scufundate in asfalt ). Incearca niste gume mai late care sa nu fie acceasi firma cu cele originale cu care a venit masina de la mama ei.
Bafta ! |
--------------------
Nissan / Mitsubishi
Pathfinder LE PLUS / Pajero 3.2Di-D
2006 / 2002
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(hannymax @ 5 Apr 2008, 21:23) Dragilor si dragilor .. desi vrmea nu a prea tinut cu mine am reusit sa montez xenoanele ( h11 ) in proiectoarele din bara .. a durat putin operatiunea dar a meritat . Diferenta e majora ! /Salutari pozele ca deobicei nu merg asa ca am s ale incarc pe un sv si va las link M.E. Pozele nu merg deoarece incerci sa uploadezi o dimensiune prea mare!! <span class='edit'>5 Apr 2008, 21:40:</span> http://ro.fotoalbum.eu/hannymax/a44032/slideshow Aici poze din timpul montajului si cu ce a iesit la final Dar senzor de asieta ai montat, odata cu xenoanele ? Ca altfel iti doresc ca atunci cand circuli noaptea, sa-ti vina din contrasens doar masini care au xenoane puse fara senzor de asieta. Si nu iti doresc din rautate, ci ca sa vezi cum orbesti tu pe altii cu xenoane custom, aftermarket, spune-le cum vrei tu... In Vest (incepand cu Ungaria), pentru treaba asta ramai fara certificat de inmatriculare. Iti dau in schimb o amenda grasa. In unele tari te lasa si fara permis (se considea ca periclitezi siguranta circulatiei). Daca vrei sa fii legal si/sau sa vezi daca am cat de cat dreptate, mergi cu masina la RAR si cere-le sa-ti treaca modificarea in talon. Sa postezi raspunsul, ar fi util pentru toti forumistii. Numai respect. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Si mai e si problema spalatoarelor.... E adevarat ca nu-i atat de mare ca si cea a senzorului de asieta, dar exista,...
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ai dreptate, de spalatoare am si uitat. Acestea sunt obligatorii in cazul farurilor cu xenon. Dar exista kit-uri aftermarket care nu sunt scumpe si nu foarte greu de montat.
In schimb, senzorii de asieta, cablajele si partea de soft sunt extrem de scumpe. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 18:04 |