Schimbare lamela strgatoare - model facelift, Cum se schimba........
![]() ![]() ![]() |
Schimbare lamela strgatoare - model facelift, Cum se schimba........
racov |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 June 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 30012013285.jpg ( Size: 659.36k ) Number of downloads: 1045 30012013286.jpg ( Size: 664.26k ) Number of downloads: 1197 30012013287.jpg ( Size: 813.23k ) Number of downloads: 1168 30012013288.jpg ( Size: 690.29k ) Number of downloads: 1181 |
||
--------------------
Renault
Megane II
2007 Break 1,5 dCi/80CP
- B49RAK
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Rezolvat și eu tot cu Procar. Am cumpărat două bucăți de 70 de cm (Carrefour Grand Arena, Berceni, 5.5 Lei/bucată) și am schimbat lamelele celor originale cu lamelele ăstora. Sunt, într-adevăr, identice. Operațiunea, cu tot cu tăiere, măsurare etc. a durat cam 20 de minute pt. ambele ștergătoare.
Am mai cumpărat acum un set de două, de data asta perfect la lungime, căruia îi voi înlocui doar mecanismele cu cele originale, la următoarea schimbare. Mi se pare că-s cam moarte lamelele originale de oțel și ar merita schimbate și ele. Șterg bine momentan, deși cel din dreapta mai scârțâie ocazional. Am să-mi iau și un set de Valeo la vară și am să le țin pe astea ca rezervă. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
shoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 14 March 10 ![]() |
Si eu subscriu la ruptura clemei aceleia, la segmentul mic din fata pasagerului. Cred ca am epuizat toate injuriile existente in vocabularul limbii romane,chiar daca l-am migalit cu atentie. Chiar nu ne poate lamurii nimeni ce este de facut? Se poate si cu o improvitatie? Trebuie neaparat schimbat tot ansamblul? Multumesc in numele tuturor celor care au reusit isprava asta.
![]() |
--------------------
renault
megane sedane
2007 1.6 Renault Megane Sedane 2.2 Facelift ,1.6 16V, 2007
|
|
shoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 14 March 10 ![]() |
Si eu am reusit sa le rup,indiferent cu cata atentie am lucrat. Cum mai poate fi scos cel din dreptul pasagerului? De fapt cum se trage de clemaaceea ca sa nu o deteriorezi? In ce sens?
|
--------------------
renault
megane sedane
2007 1.6 Renault Megane Sedane 2.2 Facelift ,1.6 16V, 2007
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Folositor post, multumiri autorului. Mi-am schimbat si eu lamelele de cauciuc cu cele Procar. Intr-adevar, stergatoarele vechi au iesit mai greu, de inteles, pentru ca erau intepenite acolo de 6 ani! Se apasa usor din laterale pe clemele cu rizuri pe ele si se trag usor in jos, in acelasi timp se trage de stergator coaxial cu suportul metalic. Se misca usor si se trage, pana cand se simte ca incepe sa alunece, apoi lamela va glisa la o tractiune hotarata
![]() Nu-mi vine sa cred ca poti avea stergatoare noi pentru doar 14 ron! Bine, probabil nu vor tine cat cele vechi, dar de sters, sterg foarte bine. La pretul asta, as fi multumit si cu 6 luni. This post has been edited by mannick: 25 Jun 2013, 18:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
claussit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 October 10 ![]() |
Am cumparat brate stergatoare de la dezmembrari pentru megane 2.1 si le-am montat asa cum erau pe megane 2.2 . Merge perfect fara nici o alta modificare si poti cumpara orice stergatoare vrei .
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
- no way
|
|
dumo79 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 5 March 13 ![]() |
salutare!
am si eu o problema legata de lamela stergatoare: de la achizitionarea masinii (02.2013) pana in prezent am schimbat 2 seturi de stergatoare (alca si bosch) cu aceeasi problema: stergatorul dreapta scoate un scartait indiferent daca este apa pe parbriz sau nu+urme pe parbriz. Prin urmare, m-am decis sa iau un set mai scump (champions) care, dupa 2 zile de la utilizare are aceeasi problema la stergatorul din dreapta! Ce solutie as putea gasi pentru a rezolva problema!? cu stima! |
--------------------
Renault
Megane III
2014 facelift megane III, 2014 facelift, 110 CP
IASI, Romania |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Incearca sa mai strangi arcul de la brat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
dumo79 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 5 March 13 ![]() |
multumesc de sugestie!
am apucat sa ma uit la arc si mi se pare imposibil de strans. adica...mecanismul nu-mi ofera nicio posibilitate de strans. sper sa ma insel! astept, va rog, niste sugestii. multumesc |
--------------------
Renault
Megane III
2014 facelift megane III, 2014 facelift, 110 CP
IASI, Romania |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
QUOTE(soare_body @ 2 Jul 2012, 15:36) Nu se apasa pe clema, ci se trage de ea "in jos", dar cu o oarecare grija sa nu o rupi si apoi tragi (se poate intampla sa iasa foarte foarte greu, proceed with caution & pacience). Imi poate explica cineva mai detaliat cum "Dumnezo" se trage de chestia aia de la mecanismul de prindere? Ca nu reusesc nicicum... |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Am reusit in sfarsit sa schimb si eu stergatoarele
![]() ![]() This post has been edited by MirceaVio: 10 Mar 2014, 11:18 Attached thumbnail(s) Aero.jpg ( Size: 6.64k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
colorix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 6 April 14 From: bucuresti ![]() |
buna treaba
|
--------------------
renault
megane
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:55 |