OGLINZI RETROVIZOARE, cum se realizeaza ungerea
![]() ![]() ![]() |
OGLINZI RETROVIZOARE, cum se realizeaza ungerea
will |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si la mine scoate sunete ciudate. Ar merge niste poze cu mecanismul ce trebuie uns.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu momente cand oglinzile se inchideau/deschideau sacadat (cred ca prind mizerie cand stau inchise si apoi cand le deschizi intra sub ele)
si-au revenit singure de cateva ori fara sa fac eu ceva, probabil spalate de ploi totusi preventiv, eu mai bag cate o carpa subtire care ajunge pana la axul unde se face rabatarea si trag de capete sa sterg pe acolo, plus mai bag un wd40 cu oglinzile inchise pe la articulatie, si le deschid de 2 3 ori sa intre mai bine se mai poate scoate cochilia oglinzii si atunci ai acces mai usor la mecanism si se poate unge |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(will @ 24 Jun 2010, 11:23) Am cautat pe forum dar nu am gasit . Poate cineva sa-mi dea un sfat despre cum se poate unge mecanismul care actioneaza rabatarea oglinzilor ? http://www.reno.ro/Oglinzi-rabatabile-elec...t40228-s30.html |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:56 |