Tesla Motors
![]() ![]() ![]() |
Tesla Motors
centurion |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) Model_S_taxi.jpg ( Size: 148.35k ) Number of downloads: 1004 |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Normal, dar la 1.39 RON/KM cam cum s-ar amortiza?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
1.30 euro/km in Graz este la fel pentru austriac asa cum este 1.39 lei/km pentru tine. Pentru cine e mai naspa? Pentru austriac care plateste 1.16 euro pe litrul de benzina sau pentru tine care platesti 5.04 lei pe litrul de benzina?
Nu are rost sa vorbim despre amortizare. E vorba doar despre faptul ca noi suntem cu 50 de ani in urma. This post has been edited by centurion: 26 Aug 2016, 18:56 |
--------------------
-
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 26 Apr 2016, 09:13) Aceeasi americani care nu stiu ce reprezinta literele de la o cutie automata cu schimbator pe consola centrala. Ceva e putred la mijloc, pentru ca schimbator de viteza tip joystick au Lexus CT200h si Toyota Auris Hybrid si nu am auzit pe nimeni la americani sa se plinga de ele. Probabil ca cel care a murit conducind acea masina era prea prost chiar si pentru un american This post has been edited by MoneyTalks: 27 Aug 2016, 00:42 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Falcon Wings - închidere mai rapidă după actualizarea software-ului.
Tesla Model 3 - 17 octombrie. This post has been edited by Squirrel: 11 Oct 2016, 12:34 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Am vazut ieri un X rosu in Bucuresti.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Idem acu ceva timp.
Interesanta. Mi-ar place ![]() Attached thumbnail(s) 20161007_085247.jpg ( Size: 4.97mb ) Number of downloads: 798 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Squirrel |
![]()
|
Altora nu le place…
tesla-model-s-gets-vandalized-in-the-netherlands-keying-damage-looks-really-bad-112188_1.jpg tesla-model-s-gets-vandalized-in-the-netherlands-keying-damage-looks-really-bad_1.jpg tesla-model-s-gets-vandalized-in-the-netherlands-keying-damage-looks-really-bad_2.jpg tesla-model-s-gets-vandalized-in-the-netherlands-keying-damage-looks-really-bad_6.jpg Nota de plată: cca. 6.500€. Recompensă pentru depistarea autorului: 1.000€. This post has been edited by Squirrel: 18 Oct 2016, 08:28 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
in ultima poza scrie "cumpara-ti o masina mai buna" si "masina de sl0-bos", sau cam asa
![]() 6500 e super-optimist pentru o revopsire. This post has been edited by Han Solo: 18 Oct 2016, 09:25 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Ministerul Transporturilor din Germania cere renuntarea la termenul de autopilot in cazul Tesla:
http://www.motortrend.com/news/germany-ask...term-autopilot/ |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://arstechnica.com/cars/2016/10/dont-p...h-uber-or-lyft/
parca vad niste procese, dupa interzicerea uber etc. This post has been edited by b76bgaarh: 21 Oct 2016, 11:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu cred că o să țină figura. A mai încercat și Apple chestia asta și a luat-o peste bot.
Odată cumpărată mașina, este proprietatea mea și este dreptul meu să decid ce fac cu ea. Tesla nu-mi poate impune nimic. Din momentul în care i-am plătit mașina, Tesla nu mai are nici un drept asupra ei sau a mea. Așa a încercat și Apple să declare jail-breakingul ilegal și n-a reușit. Tot pe motivul ăsta: că odată cumpărat telefonul, el devine al meu și nu-mi mai poate interzice nimeni să-l modific dacă am chef. Dacă încearcă, o să fie probabil niște procese și o să piardă. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Highwayman |
![]()
|
O plimbare cu Tesla autonoma
This post has been edited by Highwayman: 21 Oct 2016, 14:37 |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
'malfunctions of the falcon-wing doors, water leaks, and infotainment and climate-control system problems'
Mie mi se par defecte care nu privesc sistemele importante ale masinii. De exemplu nu sunt probleme la sistemul de propulsie sau la baterii. Avand in vedere performantele de supercar ale masinilor Tesla, cred ca pot fi folosite la condus zilnic fara prea mari batai de cap. Clientii vor decide pana la urma daca pot trai cu aceste defecte sau daca la urmatoarea achizitie vor schimba marca. This post has been edited by stolniceanulucian: 29 Oct 2016, 09:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 21 Oct 2016, 12:26) Nu cred că o să țină figura. A mai încercat și Apple chestia asta și a luat-o peste bot. Odată cumpărată mașina, este proprietatea mea și este dreptul meu să decid ce fac cu ea. Tesla nu-mi poate impune nimic. Din momentul în care i-am plătit mașina, Tesla nu mai are nici un drept asupra ei sau a mea. Așa a încercat și Apple să declare jail-breakingul ilegal și n-a reușit. Tot pe motivul ăsta: că odată cumpărat telefonul, el devine al meu și nu-mi mai poate interzice nimeni să-l modific dacă am chef. Dacă încearcă, o să fie probabil niște procese și o să piardă. Aici e un pic de discutat daca intervine proprietatea intelectuala. De exemplu, in cazul unui telefon, acesta poate fi proprietatea ta in ceea ce priveste echipamentul fizic. Dar software-ul de pe telefon nu este proprietatea ta, este proprietatea Apple si tu esti doar un utilizator care are dreptul sa-l utilizeze in conditiile specificate de Apple si de legislatia privind drepturile de autor. Tesla s-ar putea gandi la ceva de genul unei licentieri a sistemului de autopilot, si atunci poate impune anumite conditii in care sa fie utilizat. This post has been edited by paul_p: 29 Oct 2016, 14:07 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lume dementă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(stolniceanulucian @ 29 Oct 2016, 10:25) Mie mi se par defecte care nu privesc sistemele importante ale masinii. De exemplu nu sunt probleme la sistemul de propulsie sau la baterii. Avand in vedere performantele de supercar ale masinilor Tesla, cred ca pot fi folosite la condus zilnic fara prea mari batai de cap. Dacă-ți plouă înăuntru, sau clima bagă rece cînd tu îi zici să bage cald, atunci condusul zilnic fără bătaie de cap e cel puțin discutabil.QUOTE(paul_p @ 29 Oct 2016, 15:07) Aici e un pic de discutat daca intervine proprietatea intelectuala. Păi da, și Apple tot pe chestia asta a mizat. Și totuși în justiție i-au dat peste ochi. Rolul drepturilor de autor este acela de a te proteja de piratare, de vînzarea fără drept a copiilor ilegale. Ele sînt gîndite pentru protecția autorului, nu pentru a-i da acestuia vreun avantaj asupra cuiva. Dacă Apple introduce niște condiții abuzive în acel disclaimer, ele pot fi anulate în justiție (la fel ca un contract bancar cu clauze abuzive, de exemplu, chiar dacă-i semnat de ambele părți). Apple îți poate interzice să copiezi softul și să-l vinzi mai departe. Dar nu-ți poate interzice să-l folosești în zilele de marți și joi, că așa are el chef. Ești obligat să folosești softul în condițiile impuse de Apple, numai dacă aceste condiții sînt conforme cu legislația în vigoare.De exemplu, in cazul unui telefon, acesta poate fi proprietatea ta in ceea ce priveste echipamentul fizic. Dar software-ul de pe telefon nu este proprietatea ta, este proprietatea Apple si tu esti doar un utilizator care are dreptul sa-l utilizeze in conditiile specificate de Apple si de legislatia privind drepturile de autor. Justiția a considerat că interdicția de a-ți debloca softul nu a fost gîndită pentru protecția intelectuală a companiei, ci doar pentru a-și asigura un avantaj de piață neloial. În consecință, a decis că e abuzivă. This post has been edited by VladSoare: 29 Oct 2016, 15:24 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
tesla-battery-swap-patent-6-e1477422624841.pngtesla-battery-swap-patent-7-e1477423215891.pngtesla-battery-swap-patent-8-e1477423075749.pngtesla-battery-swap-patent-10-e1477422636611.pngtesla-battery-swap-patent-1-e1477422833688.pngtesla-battery-swap-patent-3-e1477422860187.pngtesla-battery-swap-patent-4-e1477423031694.png
Tesla este peste Mercedes… This post has been edited by Squirrel: 1 Nov 2016, 14:22 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Highwayman |
![]()
|
http://www.motortrend.com/news/tesla-ceo-h...dicrous-models/
8 Nov 2016, 15:19: Free rides will be limited: http://www.motortrend.com/news/tesla-to-ch...harger-network/ This post has been edited by Highwayman: 8 Nov 2016, 15:19 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Squirrel |
![]()
|
GigaFactory în Europa.
Stadiul actual al GigaFactory: Nou volan pe Tesla Model ☰. This post has been edited by Squirrel: 9 Nov 2016, 13:36 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Highwayman |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vad ca au rezolvat navigatia, NOT!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Highwayman |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Highwayman |
![]()
|
Tesla Motors renunta la "Motors"din numele sau:
http://www.motortrend.com/news/tesla-offic...ps-motors-name/ |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:40 |