Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce culoare e masina mea :D ?

R-NOS
post 24 Mar 2008, 00:35
Post #31

Membru

Group: Members

2 optiuni: 1- acoperi toata masina cu stickere forum.reno.ro biggrin.gif
2- iei un spray apropiat de culoarea ta si iti vopsesti toata masina... eu zic ca o sa ai mai putine batai de cap

--------------------
renău laguna d'aia inițială... :P 2007
butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
selfdistruct
post 24 Mar 2008, 08:19
Post #32

Membru incepator

daca tot suntem la capitolul vopsit masina; are cineva idee cam cat costa o vopsire de masina(culoarea alba), cu pregatit cu vopsit cu totul.

--------------------
RENAULT 19 TD - CJ-05-MKM 1994
+
aliynutz_84
post 24 Mar 2008, 18:07
Post #33

renault 19

From: ZALAU

R-NOS? ca sa-si vopseasca masina toata cu spray trebe sa ia tot stocu de sprayuri din magazin biggrin.gif

mai bine varianta cu stikere!

24 Mar 2008, 18:18:
QUOTE(vepman_ro @ 24 Mar 2008, 00:24)
Vrei sa-ti spun eu ce s eintampla cu paletarul de culori ?
o sa gaseasca cateva nuante si apoi o sasi puna intrebarea caredintre ele sunt smile.gif
*

daca ia paleta de culori nu cred ca nu gaseste o nuanta cea mai apropiata sau chiar identica. una tot o sa i se pare cea mai potrivita. numai sa se mai fabrice acea culoare mellow.gif

This post has been edited by aliynutz_84: 24 Mar 2008, 18:18

--------------------
renault 19 - SJ 65 ALY 1991 benzina 1721 cm F3NL740 54 kw
+
dan_mar
post 24 Mar 2008, 23:57
Post #34

Membru cu portbagaj

From: HD

@unicool
Eu iti propun asa ceva: se gasesc in magazine auto sau chiar si in hypermarket-uri diverse tipuri de creioane cu vopsea pentru retusuri minore, de genul zgarieturilor.
Acum am reusit si eu sa le incerc, si sunt chiar multumit de rezultat la cat de adanca e ciobitura.
Image2042_res.jpg ( Size: 298.29k ) Number of downloads: 245
Image2043_res.jpg ( Size: 282.55k ) Number of downloads: 254

Urmeaza un polish si cred ca va iesi chiar bine. Oricum masina cere un detail amanuntit, dar mai la vara. Pana atunci am o gramada de ciobituri si zgarieturi de umplut.

Din ce am inteles eu, vopseaua preparata la un magazin specializat se poate pune in spray sau chiar in creioane de genul asta.

Tu nu ai mentionat clar ce fel de "puncte" de rugina ai, dar daca ma gandesc putin, nu cred sa iti foloseasca asa ceva.
Pentru rugina si, mai ales daca e si strapunsa tabla, e cam nasol. Si eu am o problema la pasajele rotilor spate, iar acolo numai cu flexul si ceva chit se mai poate rezolva; orice i-as face, dupa o iarna iese iar.
Ce pot eu sa-ti recomand: daca tot vrei sa vopsesti doar o portiune, du-te la un vositor, cumpara vopsea, lac si ce mai trebuie, iar dupa aceea aplici un polish pe zona respectiva, sa nu se observe diferentele. Cu spray nu rezolvi nimic, mai rau o sa iasa mai ales de la gaze.

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
unicooll
post 26 Mar 2008, 00:06
Post #35

Membru

From: Galati

Nu am cum rezolva cu acele creioane in mod sigur; cautam doar sa mai acopar nitzel din rugina de la aripi pana o sa ma hotarasc sa o kituiesc si sa o revopsesc toata!
Nu sunt chiar gauri ci doar niste pete de rugina aparute pe vopsea.

This post has been edited by unicooll: 26 Mar 2008, 00:07

--------------------
Renault 19 TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina 1989
+
dan_mar
post 26 Mar 2008, 12:19
Post #36

Membru cu portbagaj

From: HD

Tot la aripile din spate? Stiam ca e o problema cronica la aripile spate si praguri la ale noastre R19.
Oricum, daca vopsesti direct peste rugina, nu cred ca rezolvi mare lucru, rugina iese de sub vopsea, ti-o umfla. E intr-adevar o solutie de moment, pana ajungi sa o vopsesti toata.
Mai exista si variante "artizanale" de genul cumperi 50 - 100 g de vopsea preparata, si folosesti un betisor de urechi sau un filtru de tigare pentru a aplica vopseaua pe zonele afectate. Rezultatul cred ca va fi mai bun decat cu o pensula care ar lasa urme in vopsea.

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
zeu_4u_sweety
post 1 Jun 2008, 07:11
Post #37

Membru autentic

Din ce am vazut eu...cand am cumparat masina aveam niste urme d` astea de vopsea cam date cu creionu, dar fff evidente zici k erau gainati :| nici la nuanta nu era ...si in 2-3 ani de la spalari aproape ca nu imi mai dau seama unde au fost. Tin sa precizez ca am schimbat aripile fata acum 1 an si au gasit baietii codu culorii incrediubil, daca vi acum si t uiti la masina juri ca nu le amschimbat niciodata. Deci tre sa ma duc sa imi iau un creion d ala si sa dau polish, cred ca va iesi perfect wink.gif. O sa postez sa vedeti ce dujmanie mi au facut pe portbagaj:| (poze o sa postez:P)

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
antifizic2
post 1 Jun 2008, 10:05
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

daca am vazut pozele bine, problema este destul de grava, ceea ce trebuie facut este smirghgeluit locul umpluta acea mica gaurica cu chit special de vopsea, grunduita zona si porma vopsit deasupra

pentru o vopsire decenta NU folosi nimic care vine intr-un spray cel mai probabul vei gaza intreaga suprafata excl.gif

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 15:15
Dacia