Ce culoare e masina mea :D ?
![]() ![]() ![]() |
Ce culoare e masina mea :D ?
R-NOS |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|||
selfdistruct |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 January 08 ![]() |
daca tot suntem la capitolul vopsit masina; are cineva idee cam cat costa o vopsire de masina(culoarea alba), cu pregatit cu vopsit cu totul.
|
--------------------
RENAULT
19 TD
- CJ-05-MKM
1994
|
|
aliynutz_84 |
![]()
|
![]() renault 19 Group: Members Posts: 184 Joined: 4 November 07 From: ZALAU ![]() |
R-NOS? ca sa-si vopseasca masina toata cu spray trebe sa ia tot stocu de sprayuri din magazin
![]() mai bine varianta cu stikere! 24 Mar 2008, 18:18: QUOTE(vepman_ro @ 24 Mar 2008, 00:24) Vrei sa-ti spun eu ce s eintampla cu paletarul de culori ? o sa gaseasca cateva nuante si apoi o sasi puna intrebarea caredintre ele sunt ![]() daca ia paleta de culori nu cred ca nu gaseste o nuanta cea mai apropiata sau chiar identica. una tot o sa i se pare cea mai potrivita. numai sa se mai fabrice acea culoare ![]() This post has been edited by aliynutz_84: 24 Mar 2008, 18:18 |
--------------------
renault
19
- SJ 65 ALY
1991 benzina 1721 cm F3NL740 54 kw
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
@unicool
Eu iti propun asa ceva: se gasesc in magazine auto sau chiar si in hypermarket-uri diverse tipuri de creioane cu vopsea pentru retusuri minore, de genul zgarieturilor. Acum am reusit si eu sa le incerc, si sunt chiar multumit de rezultat la cat de adanca e ciobitura. Image2042_res.jpg ( Size: 298.29k ) Number of downloads: 245 Image2043_res.jpg ( Size: 282.55k ) Number of downloads: 254 Urmeaza un polish si cred ca va iesi chiar bine. Oricum masina cere un detail amanuntit, dar mai la vara. Pana atunci am o gramada de ciobituri si zgarieturi de umplut. Din ce am inteles eu, vopseaua preparata la un magazin specializat se poate pune in spray sau chiar in creioane de genul asta. Tu nu ai mentionat clar ce fel de "puncte" de rugina ai, dar daca ma gandesc putin, nu cred sa iti foloseasca asa ceva. Pentru rugina si, mai ales daca e si strapunsa tabla, e cam nasol. Si eu am o problema la pasajele rotilor spate, iar acolo numai cu flexul si ceva chit se mai poate rezolva; orice i-as face, dupa o iarna iese iar. Ce pot eu sa-ti recomand: daca tot vrei sa vopsesti doar o portiune, du-te la un vositor, cumpara vopsea, lac si ce mai trebuie, iar dupa aceea aplici un polish pe zona respectiva, sa nu se observe diferentele. Cu spray nu rezolvi nimic, mai rau o sa iasa mai ales de la gaze. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
unicooll |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
Nu am cum rezolva cu acele creioane in mod sigur; cautam doar sa mai acopar nitzel din rugina de la aripi pana o sa ma hotarasc sa o kituiesc si sa o revopsesc toata!
Nu sunt chiar gauri ci doar niste pete de rugina aparute pe vopsea. This post has been edited by unicooll: 26 Mar 2008, 00:07 |
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Tot la aripile din spate? Stiam ca e o problema cronica la aripile spate si praguri la ale noastre R19.
Oricum, daca vopsesti direct peste rugina, nu cred ca rezolvi mare lucru, rugina iese de sub vopsea, ti-o umfla. E intr-adevar o solutie de moment, pana ajungi sa o vopsesti toata. Mai exista si variante "artizanale" de genul cumperi 50 - 100 g de vopsea preparata, si folosesti un betisor de urechi sau un filtru de tigare pentru a aplica vopseaua pe zonele afectate. Rezultatul cred ca va fi mai bun decat cu o pensula care ar lasa urme in vopsea. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
Din ce am vazut eu...cand am cumparat masina aveam niste urme d` astea de vopsea cam date cu creionu, dar fff evidente zici k erau gainati :| nici la nuanta nu era ...si in 2-3 ani de la spalari aproape ca nu imi mai dau seama unde au fost. Tin sa precizez ca am schimbat aripile fata acum 1 an si au gasit baietii codu culorii incrediubil, daca vi acum si t uiti la masina juri ca nu le amschimbat niciodata. Deci tre sa ma duc sa imi iau un creion d ala si sa dau polish, cred ca va iesi perfect
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
daca am vazut pozele bine, problema este destul de grava, ceea ce trebuie facut este smirghgeluit locul umpluta acea mica gaurica cu chit special de vopsea, grunduita zona si porma vopsit deasupra
pentru o vopsire decenta NU folosi nimic care vine intr-un spray cel mai probabul vei gaza intreaga suprafata ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 15:15 |