Pretul carburantilor, motorina si benzina
![]() ![]() ![]() |
Pretul carburantilor, motorina si benzina
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
Ce ma everveaza este faptul ca "prealuminatii" nostri ziaristi, acesti "caini de paza ai democratiei", nu sunt in stare se dospeasca si ei niste intrebari inteligente pentru guvernantii nostri:
1. fosta taxa Basescu, care fusese introdusa in pretul carburantilor, a fost sau nu scoasa in decursul timpului? 2. cei care au platit deja rovinieta vor primi banii inapoi? 3. cum se va calcula EXACT noua taxa si cu cat va creste pretul carburantilor? 4. cum se va mai face diferenta intre capacitatea cilindrica a masinilor pentru plata taxei de drum? etc. etc. etc. |
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am reorientat, am vandut clio dci si am luat skoda fabia de mic litraj 1.2 si sunt foarte multumit...pretul motorinei creste mereu si nu mai ai parca nici bucuria ca iti consuma putin..la asa pret....
This post has been edited by mugur: 2 Apr 2008, 14:53 |
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si Fabia aia in 3 cilindri cat iti consuma fata de Clio dci, la acelasi regim de trafic? Intreb caci o colega cu Polo cu acelasi motor are consum urban de 9%, consum pe care nu il vezi niciodata cu un Clio dci.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
"Petrom scumpește din nou motorina luni noapte"
"Prețurile vor crește cu nouă bani pe litru"(sursa:antena3.ro) oare de ce ![]() totusi eu am o satisfactie ca benzina ramane la fel |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am vazut si eu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu prea inteleg preturile Petrom de la statia Gh Patrascu. Ei scumpisera deja la aceste nivele motorina de 2 zile. Chiar i-am injurat ca au scumpit-o exact cand am vrut eu sa bag motorina zilele trecute.
Cred ca inca au oarecare independenta unele statii. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Genial. Nicaieri nu-i ca la noi. S-a observat faptul ca romanii cumpara diesel cu gramada si bineinteles ca scumpim carburantul care se vinde cel mai mult nu? Unde poate sa ajunga? Si la benzina majoriteatea cu masini mai noi baga carrera 100 sau 99+ sau EVO 5, care la momentul actual sunt vreo 45.000 litru, deci motorina aia euro 5 din cate am vazut parca tot pe acolo se invarte (oricum cei cu diesel nu se pot plange mai rau decat astia care suntem cu benzina pentru ca au consumul mic - eu bag carrera 100 si imi mananca 12 in oras deci tot dau mai mult decat un dieselar)
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
ciocip81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 October 07 ![]() |
TRAIASCA MANDRUL ROMAN CA E FRAIER si accepta un guvern care isi bate joc de el.
Cat mai putem suporta avem o tara din ce in ce mai scumpa.Combustibili exagerati de scumpi, de a-ti avea idee cu cat pleaca combustibilul de la producator si sa vedeti cine castiga in realitate. Case o sa ne cumparam cand o sa castigam la `LOTO` sau ne imbogatim peste noapte cu retrocedarile astea fantoma. Inghitim totu. Pana cand? Asta e intrebarea! Rezolvarea emigram:)) si asa ne inlocuiesc chinezii ... This post has been edited by ciocip81: 15 Apr 2008, 18:53 |
--------------------
renault
clio 2 dci Confort Dynamique 65cp
2004
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
da dar pretul unui disel e +1500 2000E din start si plus ca reviziile sunt mai scumpe si mai dese la pretul actual al motorinei nu mai vad ajantajle uni disel poate daca faci 100000km pa an.
|
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu le vad numai daca faci 300 000km pe an, asa le vad eu...
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce tot spui?
Eu zic ca daca faci minim 500.000 de km pe an, apar avantaje. PS.Scuze moderatorului, dar nu ma puteam abtine. This post has been edited by dack: 16 Apr 2008, 11:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:46 |