TUNING ROMEXPO 2008, masini, motoare, fete...si nu numai
![]() ![]() ![]() |
TUNING ROMEXPO 2008, masini, motoare, fete...si nu numai
octav_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|||
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Extraordinar Sebi!!!
![]() Eram sigur ca o sa iei un premiu!Imi pare rau ca nu am putut veni. ![]() Asteptam la anul premiul "Best Custom Interior" from South-East Europe. ![]() Vineri te asteptam sa te felicitam cum se cuvine si sa udam cupa. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la stiri ca s-a organizat asa ceva!
Plin de putori, niste manelisti si cativa oameni care s-au dat peste cap sa faca ceva frumos din masinile lor! Uneori ma intreb daca nu ar trebui organizate 2 evenimente, cate unul pentru fiecare categorie din cele enumerate mai sus! Ma refer la tuneri si la manelisti! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Fecicitari pentru premiu, Sebi!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Indiscutabil Alex...quantum leap fata de anul trecut.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
locatia si masinile expuse au fost ok. Publicul nu. Plin de cocalari.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Fratzica, asta e tara in care traim, nu ai ce sa-i faci.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand Felicitari Mr Seby si toate ca toate, eu nu am ajuns, unde sunt pozele? Nu cu masini, cu femei
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Multumesc tuturor care au venit si/sau m-au sprijinit prin mesaje de incurajare.
Cat despre evenimentul de la romexpo, intotdeuna este loc de mai bine sau de "carcotasi" dar cum a spus si J.D mai tot evenimentul a fost organizat de un singur om si anume Gratzian caruia ii suna telefonul non-stop, la modul cel mai serios. Avand in vedere "echipa" (one-man-show) care a organizat evenimentul respectiv in ochii mei are numai cuvinte de lauda. Mai mult de atat daca stam sa gandim ca omul a riscat banii lui pentru altii, iar are cuvinte de lauda. Una peste alta a fost OK, au fost masinii foarte bine lucrate si foarte scumpe, au fost si unele kitch-uri. Cat despre "vizitatori" intradevar multi dintre iei lasa de dorit. Dar asta este.... sunt convins ca si la SIAB au fost persoane si persoane.... |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ahh...tu si cu masina ta ma faceti sa regret ca nu am ajuns acolo!!!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
sebi |
![]()
|
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari si din partea mea si cat mai multe cupe.
|
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
sebi |
![]()
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 12:58 |