Problema Volan
![]() ![]() ![]() |
Problema Volan
mostblood |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
1999 Break
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ai scrie sa intelegm si ce vrei sa spui ... poate ca primesti un raspuns ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mostblood |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 January 11 ![]() |
..CEASUL DE ARC.. DIN VOLAN.
Nu stiu cum arata daca puteti sa ma ajutati cu niste info/poze ceva. |
--------------------
Renault
Megane 1
1999 Break
|
|
dante_x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 13 February 10 From: Timisoara ![]() |
clock spring e o banda spiralata ca si arcul de ceas care face conexiunea intre comenzile de pe volan + airbag de restul echipamentelor....adica sunt niste fire..... mergi la dezmembrari si fa-ti rost de asa ceva....
|
--------------------
Renault
Megane 1(R.I.P) / Stepway
1996 / Bicorp 16e ,8v; 2014 / 0.9 TCE
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Ce va intreb eu e off-topic dar nu am vrut sa deschid un topic nou.
Ce se poate face la volanul de Megane (in afara de schimbat cu unul nou) pentru a-i imbunatati imaginea? Husele in general arata rau,nu imbraca volanul cum trebuie, imbracatul in piele il face un coleg de pe forum de prin Ardeal si n-am cum sa i-l trimit/astept,deci astept alte sfaturi de la voi. |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
poti sa schimbi masina
![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai volan acoperit cu piele poti sa incerci o "reconditionare" adica revopsire.
Daca este volanul fara piele.....nu prea stiu. Volan de phase 2 am cateva dar pentru phase 1 nu am....din pacate pentru Dragos34. @+ This post has been edited by espacern: 12 Jun 2012, 10:21 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
E fara piele,din pacate si ce am gasit la dezmembrari sunt tot asa,uzate peste limita. Cele de M2 nu se potrivesc pe M1 sa inteleg?
aqua : esti de treaba |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
BV87FFF |
![]()
|
Tilicar Group: Members Posts: 212 Joined: 27 May 11 From: Brasov [sau] Fagaras ![]() |
Am eu volan de Megane 1, in stare destul de buna. Daca te intereseaza da-mi un semn pe PM si iti trimit niste poze. E modelul cu doua spite groase, complet cu airbag si spira.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v RXE / 1999 / 110CP Once BMW, always a BMW =))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:23 |